Senden Adam Olmaz Hikayesi

ati senin topiğine hastayım 2 yaşından berii :queen::queen: :rendeer:

ati kızma bu sonduuu tamam sustum :cherry:

evet artık konu ve düzgün yorumlara kaldığımız yerden devam edebılırız sanırım :cat::bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne yazık ki herkes kendini "adam" sandığı için yerinde bir kıssa olmuş .
herkesin bildiğini düşündüğü ama kimsenin pek de bilmediği bi hikaye.
"adam olmak" "insan olmak" bunlar derin mevzular boğulur sığ insanlar yaban - yabancı gelir bu tür konular ....
sayfaların herpsini okumadım ama gereksiz polemik olmuş okumaya gerek görmedim.
herkesin kendine göre bir "adam" tanımı var ona göre yaşayıp gidiyor.
"hayat" yorumdan ibaret herşey gibi. ne kadar geniş baktığına göre değişiyor. bu sitede fikirlerine değer verilenlerin yeri geldiği zaman birçok şeyi aşamadığına ne yazık ki şahit olduktan sonra boş geliyor "çiziktirilen" kelimeler.
önemli olan karşımızdakinin ne düşündüğü değil kendi fikrimizi ona nasıl kabul ettirebileceğimiz. moderatöründen en yeni üyesine kadar böyle sürüyor.
"adam olmak" mı ? nereden bileceğiz ki ? kaçımız hayatı boyunca adam gibi adam gördü ?

ne yazık ki herkes kendini "adam" sandığı için yerinde bir kıssa olmuş .
herkesin bildiğini düşündüğü ama kimsenin pek de bilmediği bi hikaye.
"adam olmak" "insan olmak" bunlar derin mevzular boğulur sığ insanlar yaban - yabancı gelir bu tür konular ....
sayfaların herpsini okumadım ama gereksiz polemik olmuş okumaya gerek görmedim.
herkesin kendine göre bir "adam" tanımı var ona göre yaşayıp gidiyor.
"hayat" yorumdan ibaret herşey gibi. ne kadar geniş baktığına göre değişiyor. bu sitede fikirlerine değer verilenlerin yeri geldiği zaman birçok şeyi aşamadığına ne yazık ki şahit olduktan sonra boş geliyor "çiziktirilen" kelimeler.
önemli olan karşımızdakinin ne düşündüğü değil kendi fikrimizi ona nasıl kabul ettirebileceğimiz. moderatöründen en yeni üyesine kadar böyle sürüyor.
"adam olmak" mı ? nereden bileceğiz ki ? kaçımız hayatı boyunca adam gibi adam gördü ?

DOSTUM AZINA DILINE SAGLIK YA süper çok begendım yorumunu emeğine sağlık:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar