R25 GİDON DENGE SORUNU

Motosikleti
YAMAHA YZF R25
Herkesin tekeri düz bassın öncelikle. Geçtiğimiz günlerde 2016 R25 satın aldım, eksikleri var. Yolda giderken şerit değiştirirken şerit boyalarının üstünden geçtiğimde ve tekere paralel yol bozukluklarında olağan dışı gidon sallıyor gibi oluyor, amortisör keçelerinden birisi yağ kaçırıyor ve radyatör tarafına atacak derecede. Lastiklerin de orta kısımları bitik vaziyette ve 2020 tarihli. Ayrıca düşük hızlarda dönerken gidonda ağırlık, kasma hissi ve ön freni sıktığımda durmaya yakın motorda denge kaybı oluyor gibime geliyor. Bunların sebebi nedir sizce? Yakın tarihte genel bir bakıma götüreceğim. Motorun şasesi, jantlarda ve ön takımda işlem yok orjinal. Amortisörlerdeki yağ eşitsizliğinden olabilir mi bu sorun, sıfır lastik takımı ve amortisör bakımı sonrası bu durum düzelir mi?

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yeni bir çift lastik+balans ve de amortisör yağ+keçe değişimiyle sorununuz çözülür diye umuyorum. Düşük hızda gidonda ağırlık ise furş yatağınızla ilgili bir sorun olduğunu bana düşündürüyor. Muhtemelen furş yatağınız da değişmeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar