saçmaladığının farkındasındır umarım :rendeer:
Farkında değilim anlat da farkında olayım...
saçmaladığının farkındasındır umarım :rendeer:
Admin amca duymasın...Yoksa bu topicde kitlenir şimdi...Öncelikle şunu belirteyim de iş uzamasın. Bu yazdıklarıma cevap yazmak zorunda değilsiniz.
Forum düzeyli tartışma ortamıdır. İnsanlar birşeyler sunar size, siz de onun hakkında kendi düşüncelerinizi yazarsınız. Yapılanlar sizde ne izlenim bırakıyorlarsa onları. Bunu yazmak içinse birinin size izin vermesi gerekmez......
Farkında değilim anlat da farkında olayım...
niye sinirleniyosun babacım özgür forum anlayışıyla yorum yaptım..
Admin amca duymasın...Yoksa bu topicde kitlenir şimdi...
Bak izin konusu bende kısıtlı hemde o biçim kısıtlı...Tartışmanın bir anlamı yok..Kötü açılmış bitopic değil ki...En azından okuyan bidaha okusun..Siteye yeni üye olan arkadaşlar var...:rendeer:
Ati Babocan emeğine sağlık..Okuyunca şöyle bi düşünmek vali miyim.. insan mıyım diye kendine sormak lazım...Diimi PAŞAM..:bounce:
Zaman kavga zamanı değil, birlik olma zamanıdır.::belge::
![]()
Sizleri bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum.::asker::
YA BABACIM NE GUZEL KONUSULACAK BIR KONU ACMISIM KIMSENIN ELEŞTİRİSİNE BİŞEY DEDİĞİM YOK AMA BAZILARI ALAYCI OLUYOR BAZILARI KÜÇÜMSEYİCİ burda hepımız dostuz hepimiz arkadaşız neyı paylaşamıyoruz ben bunu anlamıyorum
:queen::queen::queen::queen: puhahahahahahaaaaa
evet evet
O zaman sen de saçmalıyosun.
O zaman sen de saçmalıyosun.
niye sinirleniyosun babacım özgür forum anlayışıyla yorum yaptım..
atii bu sözüne çok korktum burda hepimiz dostuz hepimiz arkadaşız demişsinyaa allahtan devamını getirmedin :queen: hepimiz travestiyiz he hehe:queen::queen: allah korusun tövbe tövbee :cherry::queen: :rendeer::rendeer:
olabilir buda senin görüşün saygı duyuyorum efendim :queen:
o konu kapandı dostum uzatmanın bır anlamı yok gereken konusuldu yapmayalım LÜTFEN :cat:
BURDA birbirimizi eleştireceğimize kendimizi eleştirelim
batu bu saçmalıklar için kaç saat çalışıyosun bılmıyorum ama salak espirilerini kendi konularına sakla :farao::farao:
arkadasım bı konuda anlastık sanıyordum
goçum sen kaşındın bana ilk sen sazanca salak espiri saçmalık yaparsan durup dururken böyle adamın burnundan getirirler salakcooo naber :queen::queen:
Ne kadar saygılı bi çocuksun sen öyle gel beş gayme verem sana şu inşaatın içinden karşıdaki bakkal amcaya koş kendine çukanat alda yi yavrım.:ala::
lan niye inşaatın için koşuyom ben :queen: etrafından dolaşsam
Biliyorum. Ama konuyla alakası olsun olmasın tartışmaya hevesli bazı arkadaşlar var. Onlarla anlaşamadık galiba.
Ben tartışma çıkarma meraklısı bir insan değilim. Tekrar söyleyeyim, yaptığım yorumda küçümseme, alay veya verilen emeğe saygısızlık yok.