Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

haftaya görüşürüz muratçım. :)

GÖrüşelim abicim :)

Bu haftaki gezimizden birkaç Wolf resmi atayım sayfa renklensin bu aralar duruldu sayfamız :).Maşallah deyin taş gibi gidip geliyoruz.:cat:

IrYmG.jpg

yBg5K.jpg

ILurE.jpg

qDMU.jpg

aJAdH.jpg

EM91a.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------

Geçen hafta yapmış olduğumuz gezide akşam dönüş yolunda aydınlatmanın çok düştüğünü farkettim. Farın içi, duyunun etrafındaki toz topraktan fazlasıyla nasibini almıştı.Serkan Abi garajda gezi için motosikleti yüklerken ben de farla uğraştım, fakat silikonlamışlar bir türlü camı çıkartamadım.Serkan Abi'nin yardımı ile farın parlak kısmını camdan ayırıp güzelce sildik, sonra silikonladık.Serkan Abi benim uzunlarla yanan sislerin tuşla yansa daha güzel olacağını önceden beri söylüyordu.Abi sana zahmet onuda yapalım dedik. Yalnız elimde hazır tuş olmadığından işe yaramadığını düşündüğüm 4 lü sinyal tuşuna bağladık.Serkan Abi baktı gösterge güzel yanmıyor açtık göstergeyi, led bağlıydı fakat yarısı sönmüş arıza yapıp.Bende bir adet park farı vardı onu km göstergesinin orjinal duyusuna takıcda gösterge canlandı.Eline sağlık, Serkan Abinin hakkı varmış sis ve far yanı ledler beraber çok güzel oldu bizim Gümüş Atmaca :mrgreen: .Bu arada akşam farı temiz hali yine güzel aydınlatıyordu, sevindim :cat:

Muratcım iyi gezdin bu ay :flower: Hadi iyisin :thumleft:

Kazasız belasız sürüşler dilerim :cat:

Gri salcano wolf üretimden kalkmış yerine beyaz renk üretiliyormuş , gri renk alcaktım ama olmadı sizce beyaz kırmızı siyah seçeneklerinden hangisini almalıyım

Geçmiş olsun Adem :rendeer: ilaç kullanırsan 1 haftada dinlenirsen 7 günde geçiyor merak etme :cherry:

Gri salcano wolf üretimden kalkmış yerine beyaz renk üretiliyormuş , gri renk alcaktım ama olmadı sizce beyaz kırmızı siyah seçeneklerinden hangisini almalıyım

renk tamamen senin zevkine kalmış bişey... Ben Kırmızı istiyorum..hem trafikte göze çarpsın istiyorum... :) Siyahta hoşuma gidiyor ama siyahta çok toz belli oluyor... Temizliği problem olur gibime geldi.. Beyaz da yeni çıktı.. fazla yok piyasada rengide ayrı güzel.. yani senin zevkine kalmış....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Murat Maaşallah gez kardeşim,aslında motorla gezmenin tam zamanı yazlıkçılar gitti yollar rahat hava ne sıcak ne soğuk .

Selamlar nasılsınız Salco ailesi :rendeer: Havalar yarından itibaren düzeliyor artık demir almanın zamanıdır Kötayadan :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
A.S. Ahmet ne zaman geliyon Trakyaya:)

Nasipse yarın yola çıkıyorum abi :cat: Karamürsel-İzmit-İstanbul Trakyaya kadar uzanırmıyım belli olmaz :silent: ama telefonun var nede olsa ararım duruma göre :wiinkk:

Merhaba abiler burada da hava harika.Güneş sıcak fakat rüzgarı serin, gri renk üretimi durduysa bizimki 2. elde avantajlı desenize :mrgreen: zaman + para olsa mersine kadar uzanası geliyor insanın. Ahmet abi şimdiden hayırlı yolculuklar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar