almak istediğm motorlar arasında rks titanic 15 de var ama yedek parça ve servis beni düşün dürüyor mesela yedek parça gelme süresi nedir servis ağı genişmi ?
benim vites pegini şanzımana bağlayan metal parça düştü yolda(almaya niyeti olan baktırsın servisten çıkmadan çünkü aynı problemi yaşayan tek ben değilimalmak istediğm motorlar arasında rks titanic 15 de var ama yedek parça ve servis beni düşün dürüyor mesela yedek parça gelme süresi nedir servis ağı genişmi ?
Sa. önümüzdeki hafta beyzanı alıyorm bende :cherry:
TeşekkürlerOn 29 Arka 32![]()
ben alalı 1 ay oldu bugün bende 2000km yazısını görücem 2 km sonraBugun 1000km yazisini gorunce motoru epey zorladim
Motor acmak diyorlar ya onu yapmaya calistim 9000 devire kadar her viteste cikardim 90km hiza cok cabuk ulasiyor
Trafik oldugundan dolayi daha fazla basamadim![]()
ben alalı 1 ay oldu bugün bende 2000km yazısını görücem 2 km sonra
artçıyla çok bindim bu ara zincir saldı yine kendini.serviste usta ön dişliyi büyütelim diyordu, akşam gidicem gergi için bakalım belki değiştiririm birde o ringli zincir takarım.zincir şıkırdadığı için bu ara çok zorlamadım ama ara ara tek başıma binerken 9500leri zorluyorum 2-3-4. viteslerde.eğilincede 115e kadar gidiyor dahada gitmiyor![]()
Bizim zincirler zaten o ringli![]()
dişliyi değiştirmedin ama dimi?birde zinciri kaça aldın?
Ben zincir almadim orjinal zincir o ringli zaten ?
aaa,öyle olduğunu bilmiyordum ben125-150lik motor alan herkes oringli zincir ile değiştirme muhabbeti yapıyor bende bizimkide oringli değil sanıyordum
Sa arkadaşlar sizin motorlar boş viteste kesiciye kaç bin devirde giriyo