500 kilometreye yaklaştım.haftasonu 500km ye yakın bir gezi+eğitim var.servise götürüp 10-40 motul yağ koydurucam.
bugün 80-90km hızlarda 100km yol yaptım bir sıkıntı çıkarmadı çok şükür.
Fatura alti ne kadar yazıyor peki ? Yani faturanın altında kdv ekleme işlemi yapılmış mi genel toplam değeri yazıyormu? Yazıyorsa plaka ve ruhsatı orası mi halletti ?
Genel toplam 2739 tl yazıyor plaka felanda yok
bunu bence bayi ye bir sor yani .. aradaki 300-500 tl nin vergisini vermemiş oluyor... Ayrıca bu durum sana başka sıkıntılar yasatir mı bilmiyorum...
2013 modelde Rodaji geçen varmı ve son hızı ne kadar motorun. On dışlı değişme ihtimali varmı? Bilgisi olan arkadaşlar...
Şehirler arası yollarda sıkıntı yasatirmi bu hız peki kamyon otobüs falan sollarken ? Ben şehirler arası yolculukta yapacağım icin önemli biraz...on dişli ile ilgili bilgim yok.195 boy-95 kilo ile 115 gördü kesiciye girmeden.
Şehirler arası yollarda sıkıntı yasatirmi bu hız peki kamyon otobüs falan sollarken ? Ben şehirler arası yolculukta yapacağım icin önemli biraz...
bende 500km yi tamamladım bu sıralar servise gitmem lazım. 19mayısta 250km yol yaptım bol bol molalı gittim. Devirli devirsiz herşekilde kullandım. 80km hız üzerinde titresimi ayak tabanlarımda ve aynalarda hissettim. Pek alışık olmadığım için herhade popom çok ağrıdı. Ellerim çok ağrıdı. Sağ elim pek çok kere uyuştu. Ama sanırım kendimi çok kastığım için oldu. Sonuç olarak yüksek devirlerde biraz titreşiyor ama bu soderece normal. Birde gevşemelere karşı her yerine bakın. Geçen gün sanırım jikle kablosunun karbüratöre girdiği yerden somun çıkmış. Ben onu görüp sıkasaya kadar baya uğraştırdı motor. Lastikler virajda iyi sayılır. Unutmayın virajları mümkün olduğunca dik dönmelisiniz güvenli sürüşün kuralı budur. Yani çok yatırmayın lastikleri. Aklıma başka şeyler gelirse yazarım.