Bence simit sat
...Cuk....
Bence simit sat
Demek aramızdaki polis arkadaşları bu şekilde bulabileceğini sanıyorsun![]()
HanımlaraBiz kime hava atıyoruz yahu.
Yav he heTabi kide yapılmamalı ben yazdıklarım dahilinde tüm bu yaşadıklarınızı göze alarak sevmiştim bu mesleği
Arkadaşın adresini veriyorum; başak konutları mahallesi, susam sokağı, kermit apt, ny, usa![]()
Siyasi görüşler nedeniyle Çevik kuvvet e olan yargılar, İşleri karakola düştüğünde görülen karakol ekipleri, ve sokakta gördükleri yunus ekipler olan insanlardan Türk Polis Teşkilatını anlamasını bekleyemezsiniz. Bu teşkilatta istihbaratın, özel harekatın, Asayişe bağlı can alıcı büroların yaptıkları işleri anlatamaz, görmelerini bekleyemezsin. Hırsız serbest bırakıldığında herkes polise yüklenir kimse savcıyı aklına bile getirmez. Uygulanan mevzuatın 80lerden kaldığını bilmez. Onun için yıllar önce elendiği polislik mülakatı, ceza yediği trafikçi, jop yediği çevik vardır. Umarım anlamışsındır simit mevzunu![]()
Evliyim ve bir çocuk bekliyorum. Üniforma diğer birimlere göre evet daha güzel, son model Gs ler var altımızda ama inanın hergün işe giderken acaba bugün şehit olur muyum diye çıkıyorum evden. Sağ kolumda dövme yok ama mesleğe başladıktan 3 ay sonra olan bir bıçak izi var. İnanın hava atmak ekip arkadaşlarımın da benimde aklımdan bile geçmiyor. İçimizde var mıdır böyleleri illaki vardır ama bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.