Hop! konu nereye gelmiş ya la

Sakin olun yav herkesin düşüncesi kendine.
ben çok iyi polislerde gördüm,tam zıttı olan polislerde.
örneğin başımdan geçen bir olayı anlatayım sizlere,
bir keresinde başıma dolandırılmaya benzer bir olay gelmişti ve senet imzalamıştık 1.500 tl idi galiba seneti imzaladıkdan sonra isim vermeyeyim imzaladığım şirketin ismini google amcaya yazdım nasıl bir yer diye yazmaz olaydım bildiğin milleti dolandırıyor bunlar hemen aradım bu süre toplam 10 dk ya sürmüştür ya sürmemiştir hemen aradım seneti imzalatan kadını açmadı sabaha kadar aradım artık o kadar sinirlendim ki açarsa ana avrat düz gidicem sinirden yatamıyorum ertesi gün öğlene doğru açtı dedim ben vaz geçicem kadın dedi n'olduda dün imza attıktan 10 dk sonra armaya başlamışsın dedim vaz geçmek istedim kadın dedi öyle bir hakkın yok (senette 14 gün içinde vaz geçe bilirsiniz yazıyordu ama)
bunu söyledim o başka bir şey öle böyle gevelemeye başladı dedim dava açarım böyle yaparım baktım kadın yüzüme kapatmış.
hemen en yakın yere gittim nereye gittiğimi bilmiyorum ama, emniyet müdürlüğüne gitmişim galiba

orada bir tane nöbet tutan polis vardı Adamın dibiydi o her şeyi anlattı etti sonra hemen karakola gittim gitmez olaydım odaya girdim 2 tane polis var sohbet ediyorlar falan dışarıda insan dolu olayı anlattım dedi o burada olmaz boşuna geldin kaymakamlığa git yada dışarıda bekle bizim burada daha önemli işlerimiz var dedi bu sefer tek başıma işi çözdüm senetti geri aldım.
şimdi niye yazdın diye sorarsanız demek istediğim iyi polisde var kötü poliste genelleme yapmamak lazım.