Polislik Ve Dövme?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dert etme şehit falan olmazsın, o sizi gazladıkları bir uyuşturucu. Anca ölüp gidersin.
Kimin ne olacağını Allah bilir, inanmayan kendi bilir, fikrini kendine sakla çocuk. İnanmayabilirsin ama benim inancımı sindirmeye çalışamazsın. Özgürlüğüme müdahaledir.
"Admin" bakıyorumda sadece rtük gibisin, işin argo sansürlemece, "amk"ları silmek vb. Din, vatan sevgisi vb manevi değerlerimize laf gelince kılın kıpırdamıyor.

yıllar önce bir arkadaşım annesi söylemişti;
"hiç bir şey olamazsanız polis olursunuz, üzülmeyin"...

bizim ünv. sınavlarına girdiğimiz dönemlerdeydi,
neyse ki aramızdan polis çıkmadı.
ailemde de yok.

a.c.a.b.

militarist mesleklerden uzak durun.
polis, asker vs ...

Aynısını biz avukatlar içinde söylerler, aman vebal alma vb. Siz gidin kumda oynayın, hiç zarar görmezsiniz :)

Mt polis savar ekibi yine iş başinda
neymiş simit sat ya okumuş etmiş adamsiniz..eylemlerde olenlerden butun polis teskilatinfaki polisler sorumlu gibi davranin tamam eyvallah
yani bu meslekte bir suru birim var sen sicak yataginda yatarken ne zorluklar ne ayyaslar ne pskopatlarla ugrasiyoruz
Isimizi yapmasak ne olacak.
narkotik yilda ayda kac kilo ne yakaliyo
teror kactane bomba imha ediyo
yunuslar ne kadar icraat yapiyo ne kadar suclu yakaliyo teskilatta olan iyi insanlara hakaret etmeyin bir kerede
her konuyu cevige baglayip olen eylemcilere baglayip duruyo bazi arkadaslar...
polis simitte satiyo yeri geldimi kardesim
sen barlara gittiginde gotunu kollayanda polis oluyo emin ol
her aksam taksimde vb eglence yerlerinde kac suclu kac hirsiz kac torbaci yakalaniyo bi arastir oyle bok at polislere

Motosikleti
750x
neymiş simit sat ya okumuş etmiş adamsiniz..eylemlerde olenlerden butun polis teskilatinfaki polisler sorumlu gibi davranin tamam eyvallah
yani bu meslekte bir suru birim var sen sicak yataginda yatarken ne zorluklar ne ayyaslar ne pskopatlarla ugrasiyoruz
yunuslar ne kadar icraat yapiyo ne kadar suclu yakaliyo teskilatta olan iyi insanlara hakaret etmeyin bir kerede
her aksam taksimde vb eglence yerlerinde kac suclu kac hirsiz kac torbaci yakalaniyo bi arastir oyle bok at polislere

Allah allah?
Polisin görevi ne zamandan beri eli sopalıları arkasına alıp hedef gözetmeksizin kurşun yagdırmak, gaz kapsülleri sallamak oldu?
Zaten ben ve benim gibilerin tepkisi polisin direk olarak şahsiyetine değil, ona bu görevleri yükleyen iradenin kendisine.

Polis teşkilatının içinde İnsan oldugunun farkinda olan ve görevini hukuk çerçevesi içinde yapmak isteyen polislerde var.

Yoksa 15 yaşındaki çocugu öldüren poliste gördüm, gazdan etkilenen köpege gaz maskesi takan poliste..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Suç var diye mi polis var
Yoksa polis var diye mi suç var?
Bi çözsem!!!

konunun mt polis savar ekibi ile alakası yok,
bu bakış açısı evrensel unsurlar içerir.
hak edilmiştir.

dünyanın her yerinde "polis" denilen kolluk kuvvetinin işi aynıdır.
bu işin suç ile savaşmak olmadığı da aşikar,
son dönemlerde abd kökenli haberleri biraz irdeleyin,
üstüne yaşadığımız topraklarda polisin her tür insana yaptığı muameleyi (ne yazık ki ıstırmak ya da yalamak değil) irdeleyin,
gezi zamanı polislerce dövülüp, gözü çıkarılmak istenip, ateşe atılan, olayla alakası olmayan servis şöförü ile çay içip,
gelin tekrar konuşalım.

Blade 2 filminde avukat ile blade arasında geçen diyalog yeterli sanırım ;
Blade: Sen vampir değilsin, niye vampirler arasındasın?

Avukat: İnsan da değilim.

Blade: Nesin peki?

Avukat: Avukatım...

blade reyizden iyi mi bileceksiniz ?????

istisnalar kaideyi bozabilse ne güzel olur.

Adamlar AÖF gibi :) Yav he he, en güzelini siz biliyorsunuz. bekotr2! simitler çıktı mı? :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kimin ne olacağını Allah bilir, inanmayan kendi bilir, fikrini kendine sakla çocuk. İnanmayabilirsin ama benim inancımı sindirmeye çalışamazsın. Özgürlüğüme müdahaledir.
"Admin" bakıyorumda sadece rtük gibisin, işin argo sansürlemece, "amk"ları silmek vb. Din, vatan sevgisi vb manevi değerlerimize laf gelince kılın kıpırdamıyor.

O yazdığımdan anca benim inançsız olduğumu mu çıkarabildin. Kafanın içindekini biraz daha çalıştırmayı denersen ne anlatmak istediğimi belki anlayabilirsin. Hani sen sözde inançlıymışsınya, bana inançsız ithamından dolayı umarım hak ödemek zorunda kalmazsın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------

Sen kendi götünü kolla. Bizim götümüzden sıkıntımız yok.

O yazdığımdan anca benim inançsız olduğumu mu çıkarabildin. Kafanın içindekini biraz daha çalıştırmayı denersen ne anlatmak istediğimi belki anlayabilirsin. Hani sen sözde inançlıymışsınya, bana inançsız ithamından dolayı umarım hak ödemek zorunda kalmazsın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------

Sen kendi götünü kolla. Bizim götümüzden sıkıntımız yok.
Evet inançsızsın, inançlı bir insan şehite, şehit değilsin demez kardeş. Malesef bu böyle, kendinle barışık olsan iyi olur :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet inançsızsın, inançlı bir insan şehite, şehit değilsin demez kardeş. Malesef bu böyle, kendinle barışık olsan iyi olur :)

Bence sen az kafayı çalıştırsan daha iyi olacak . Allah o beyini sana, çalıştır ve düşün diye verdi,

İşte arkadaşlar bir imana getirme hadisesine daha imzamı gözlerim yaşlı bir şekilde atıyorum :) şaka şaka gülüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------

Sen sus sinancık bey, size henüz sıra gelmedi :)

Hop! konu nereye gelmiş ya la :)
Sakin olun yav herkesin düşüncesi kendine.
ben çok iyi polislerde gördüm,tam zıttı olan polislerde.
örneğin başımdan geçen bir olayı anlatayım sizlere,
bir keresinde başıma dolandırılmaya benzer bir olay gelmişti ve senet imzalamıştık 1.500 tl idi galiba seneti imzaladıkdan sonra isim vermeyeyim imzaladığım şirketin ismini google amcaya yazdım nasıl bir yer diye yazmaz olaydım bildiğin milleti dolandırıyor bunlar hemen aradım bu süre toplam 10 dk ya sürmüştür ya sürmemiştir hemen aradım seneti imzalatan kadını açmadı sabaha kadar aradım artık o kadar sinirlendim ki açarsa ana avrat düz gidicem sinirden yatamıyorum ertesi gün öğlene doğru açtı dedim ben vaz geçicem kadın dedi n'olduda dün imza attıktan 10 dk sonra armaya başlamışsın dedim vaz geçmek istedim kadın dedi öyle bir hakkın yok (senette 14 gün içinde vaz geçe bilirsiniz yazıyordu ama)
bunu söyledim o başka bir şey öle böyle gevelemeye başladı dedim dava açarım böyle yaparım baktım kadın yüzüme kapatmış.
hemen en yakın yere gittim nereye gittiğimi bilmiyorum ama, emniyet müdürlüğüne gitmişim galiba :)
orada bir tane nöbet tutan polis vardı Adamın dibiydi o her şeyi anlattı etti sonra hemen karakola gittim gitmez olaydım odaya girdim 2 tane polis var sohbet ediyorlar falan dışarıda insan dolu olayı anlattım dedi o burada olmaz boşuna geldin kaymakamlığa git yada dışarıda bekle bizim burada daha önemli işlerimiz var dedi bu sefer tek başıma işi çözdüm senetti geri aldım.
şimdi niye yazdın diye sorarsanız demek istediğim iyi polisde var kötü poliste genelleme yapmamak lazım.

Tekrardan belirteyim bu yazıyı yorumları oluyan arkadaş olursa diye her yerde yazan her zaman doğru değil

polislerle bir sıkıntım yok. Yalnız üretim bandında (her hangi bir noktasında ) Çalışıp hayatı zevkli hale getirmek varken neden kolluk kuvveti olur insan? Şartlardan dolayı başka hiç bir şey olamayana sormuyorum bu soruyu ?

polis olmak ben yaş haddinden küçükken hep sorulan sorulardan biriydi büyüyünce ne olucaksın diye futbolcu diyende vardı pilot diyende vardı ben hep ya asker ya polis derdim ilkokul öğretmenimiz ilgili bir bayan herkese tek tek neden diye sorardı inanılmaz bir sabrı vardı (sabırdan kastım yiyosa ilkokula şuanki halinizle koridorda durun ve sadece 1 tenefüs dayanın)herkesin cevabı farklıydı bana sorduğunda suçluları ve hırsızları yakalamak dedim o günü hiç unutmadım çünkü öğretmenim öyle bir şey demişdiki o gün onu anlamak o yaşda çok zordu ÇALANDA HIRSIZ YAKALYANDA HIRSIZ levent nispetiye caddesi Namlı kebaptan sürekli lahmacunlar ayranları alan yunusları görünce hep o öğretmenim gelir aklıma büyük kadınmış yada hiç bir şey değişmemiş

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------

Suç var diye mi polis var
Yoksa polis var diye mi suç var?
Bi çözsem!!!

tavuk olmadan yumurta olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar