Polislik Ve Dövme?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dövmenin özel anlamı varsa fena değil ama polislerin, tek suçu tepkisini göstermek olan insanları öldürdüğü ve cezasız kaldığı veya hırsızların polisleri tutukladığı bu dönem bence polis olmak için iyi bir zaman değil

Polis olamazsın dostum. mülakata yarı çıplak giriyorsun. altında eşoftman üstünde ise tşört dahi olmayacak. vicüdunun görünen kısımlarında eğer dövme olursa polisliğe alınmıyorsun. ve hatta mülakattan dövme yüzünden başarısız olursan seneye tekrar mülakata bile giremiyorsun. çok zaman geçmeden sildirmeye bak

Polislik mülakatlarına girmiş biri olarak söyleyeyim, mülakatta kesinlikle geçemezsin.

Foto çekmeden önce elini yıkasaydın keşke :( :queen:

Ha bu arada Herhangibir kurumda memur olmak istiyorsan Tanıdığın olması yeterli. Bunun dışında herhangibir özellik aramıyorlar.

Foto çekmeden önce elini yıkasaydın keşke :( :queen:

Ha bu arada Herhangibir kurumda memur olmak istiyorsan Tanıdığın olması yeterli. Bunun dışında herhangibir özellik aramıyorlar.

Elim zaten olabildiğince temiz :D hem o dövme boyası anında çıkmıyor ışıktan da gözükmüş olabilir :D

Zaten çok zor polis olmak öyle herkesi almıyorlar rahat ol dövme işin bahanesi.

Napalım artık polis olmasam bile artık sildirmeyi planlıyorum :D

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Öncelikle iyi akşamlar hepinize aranızda polis olan yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olucak.Bileğimde bulunan dövme bu ;http://i.hizliresim.com/j58Zzn.png
Polislikte mülakatta belli bir uzaklıktan vucudunda seni ayıracak özellik olmaması gerekli imiş fakat polis olduktan sonra yaptırırsan sıkıntı olmazmış. Şahsen 1. Ağızdan emniyet müdüründen duydum bildiğim kadarı ile piyasada bir sürü uzun süre kalıcı makyaj yapan insanlar, kurumlar var eğer ben bunu mülakatta kapatırsam gözükmez ise sorun olur mu? yada gözükme riski sonucu olacaklar?. Şahsen sildirmek istemiyorum hatta daha daha yaptıracağım çrşitlerde var ama bu taktik acaba işe yarar mı aslı nedir acaba bunun bilen var mı aranızda?

Resim ilk yaptırdığım günün akşamından kalmadır ekliyeyim.

bileğini sarıp gitmeyi denesen bandajla soran olursada incildi dersin ama açıp bakarlarmı bilemem orasını :)

Boş yere başvurma almazlar. Bir arkadaşın sadece saçı uzundu, mülakat sırasındayken postalamışlar.

Dövme girişe engeldir. Öğrenci olduktan sonra da okula engeldir. Gelelim meslek boyutuna. Mesleğe başladınız ve dövme yaptırdınız.Üniforma giydiğiniz zaman görünmeyen bir yerde ise tabi ki bir sorun yok. Ama resmi üniforma da görünen bir dövme mevzuata aykırıdır ve Türkiye de hiçbir şekilde böyle bir şey yoktur. Ben sivil çalışıyorum istedim dövmeyi yaptırabilir miyim sorusunun cevabı ise evettir. Ancak Türk Polis Teşkilatında hiçbir şekilde resmi ve sivil sürekli olarak çalışacağınızın garantisi yoktur.15 yıl sivil çalışıp geçtiğimiz ay karakolda çalışmaya başlayan abilerimiz var.:D

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------

Mülakatta saç uzunluğu sorun teşkil etmez. Benimde saçlarım uzundu. Tokayla gittim hatta. Teşkilata girmek isteyen gençleri yanlış yönlendirmeyelim. Muhtemelen farklı bir nedenle elenmiştir arkadaşımız.

Merhabalar bende bir üniversitede bilgisayar müh. Öğrencisiyim ancak polislil düşünüyorum(çok farklı sebeplerim var) gözüm bozuk sanırım çizdirdikten sonra geçiliyor ve sol kulağımda 2 adet küpe deliği var bunlar sorun çıkarır mı?

Kulağınızın delik olması girişe ve mesleğe engel değildir. Hatta sivil çalışırsanız küpe takabilirsiniz. Göz konusunda da lazer müdahale sonrası girişe engel teşkil etmez.

Vücudunuzda ayırt edici herhangi bir unsur (yara izi, dövme, dikiş izi, doğum lekesi vb.) varsa mülakatta elerler. Zaten üzerinizde kalan alt kıyafetinizi de dizlerinize kadar sıvıyorsunuz. Sonra her yönde döndürerek vücudun bütünü kontrol ediliyor. Yollar önce girdiğimde çenemin altında aynada kendim bile zoraki fark ettiğim 1 cm uzunluğunda yara izini bile sordular. Dövme konusunda daha az ciddiyetle yaklaşılmayacağına eminim.

Not: Fikre saygı duyarım ancak o dövme bence de olmamış. Siz onu sildirin, istiyorsanız da güzel birşeyler yaptırın.

Son not: Elbise askılığı kıvamındaki arkadaşım polis oldu. Kesinlikle elenir gözüyle bakılıyordu. Yeterli ölçüde muteber bir tanıdığınız varsa dövme falan hikaye.

ilk mülakat aşamasında belki gözden kaçar gizlersin falan ama daha sonra tam teşekküllü hastaneden bütün bölümlerden rapor alacaksın ve orda kesinlikle farkederler.diyelimki ordan da geçtin polis okuluna başladığın zaman illaki farkedilir.Dövmeyle polisliğe almıyorlar.sebebide vucudunda tanınmanı sağlayacak kalıcı bi iz işaret falan olmaması için.illa girmek istiyorsan sildirmeyi dene .

Demek aramızdaki polis arkadaşları bu şekilde bulabileceğini sanıyorsun :)

her şekilde elenirsin kardeş. polislik mülakatlarıni 3kez görmüş biri olarak söylüyorum....

O king bende tamam ama aynı zamanda hatundada queen var şu an resmini bulamadım ama şey halk arasında keko diye tabir ettiğiklerimiz gibi hissettim.

onlar genelde "annem" ve "neden" dövmelerini tercih ediyorlar.
eğer çok çaresiz değilseniz polis olmayın, dövmeniz ve sevgilinizle mutlu mesut yaşayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar