Polislik Ve Dövme?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle iyi akşamlar hepinize aranızda polis olan yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olucak.Bileğimde bulunan dövme bu ;
j58Zzn.png

Polislikte mülakatta belli bir uzaklıktan vucudunda seni ayıracak özellik olmaması gerekli imiş fakat polis olduktan sonra yaptırırsan sıkıntı olmazmış. Şahsen 1. Ağızdan emniyet müdüründen duydum bildiğim kadarı ile piyasada bir sürü uzun süre kalıcı makyaj yapan insanlar, kurumlar var eğer ben bunu mülakatta kapatırsam gözükmez ise sorun olur mu? yada gözükme riski sonucu olacaklar?. Şahsen sildirmek istemiyorum hatta daha daha yaptıracağım çrşitlerde var ama bu taktik acaba işe yarar mı aslı nedir acaba bunun bilen var mı aranızda?

Resim ilk yaptırdığım günün akşamından kalmadır ekliyeyim.

Super Moderator
Bu işin bir de muayene aşaması var bildiğim kadarı ile. Kalıcı makyaj dediğiniz şey aslında bir çeşit dövmedir. Ama bahsettiğiniz plastik makyaj ise bu fark edilebilir diye düşünüyorum.

Super Moderator
Alternatif fikirleriniz var mıdır acep?

Açık konuşayım, dövmeni beğenmedim, ayrıca şanslısın kücücük bir dövmen var ve sanıyorum ki tek seansta ucurabilirler bunu. Bence herşeyden önce gidip 1-2 seans yaptır ve yok et. Hayatını oturttuktan sonra daha kaliteli bir ustaya daha güzel daha estetik duran dövmelerini yaptır

fikrinize saygı duyarım :D benimde yaptırırken pek hoşuma gitmemişti ama birlikte yaptırdığım insan şu 5x5 şeye değecek bir insan :D Aslında bu yaptırdığım yer kötü değil gayet iyi bir mekan hatta isminide vereyim hero tattoo by sami bilindik bir dövme ustası.

Super Moderator
fikrinize saygı duyarım :D benimde yaptırırken pek hoşuma gitmemişti ama birlikte yaptırdığım insan şu 5x5 şeye değecek bir insan :D Aslında bu yaptırdığım yer kötü değil gayet iyi bir mekan hatta isminide vereyim hero tattoo by sami bilindik bir dövme ustası.

Belki de figürün kötü ustaya bok attık ama bu da bir ihtimal.. Ama olmamış bence :) Tabi ki bizde sana ve dövmene saygı duyuyoruz, fikrimiz naçizane.

Ön sağlık var ardından tam teşekküllü sağlık raporu var(askeriyeden biliyorum polislikte de aynıdır)
ön sağlıkta o kadar inceleniyorsa diğerini hiç bilemiyorum bence anlarlar ama gözden de kaçırabilirler :)

O king bende tamam ama aynı zamanda hatundada queen var şu an resmini bulamadım ama şey halk arasında keko diye tabir ettiğiklerimiz gibi hissettim.

Dövmeye hiçbir zaman karşı değilim , hatta herkes yaptırsın , insanların yaratıcılığına bağlı birşey bence ve gerçekten ayrı bir sanat dalı. Ama hem bu genç yaşta çift dövmeleri dediğimiz (kalpler , isimler , birbirine eşleşen semboller) yaptırmak çok mantıklıca değil sanki. Sonuçta evli insanlar bile bir noktadan sonra anlaşamıyor boşanıyor yani hiçbirşeyin garantisi yok. Polislik de büyük olasılıkla askerlik gibi pek tolerans göstermez diye düşünüyorum , özellikle Türkiye gibi bazı konularda hala ortaçağ seviyesinde düşünen, davranan ülkelerde. Ve arkadaşların simit sat önerisine katılmamak elde değil :D

Adam king beyler dağılın :mrgreen:
Hayır dövme tamam eyvallah'ta bu özgüven nedir abi, nerenin kingisin sen anlatsana biraz .s

Polis olamazsın - asker olamazsın, ayrıca askerliğinide muhtemelen trakya'da esrar keş - ibne ve psikopatların içinde yaparsın, kısaca trakya'ya sürülürsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar