Polisimiz Neden Kask Takmıyor ?

polisimiz neden kask ve güvenlik giysisi giymiyor

• Kullanılan toplam oy
    126
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
devlet koruması altındalar kaska ihtiyacı yok polisimizin :p

kask takan polıste gördüm ama çoğu takmıyor kask daha çok yoruyo ve görüş mesafesini daraltta bend ehliyet olmadığı için takıyorum belki durdurmaz:bounce:

bizzat sordum.telsizi net duyamadıklarını ve görevdeyken mecbur olmadıklarını sölediler.tabi siz görevdeyken kafanız kırılmıyormu demedimmi?dedim ama kaşınma dediler:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kask alacak paraları yok garipler Fukaralar...Devletimizin zaten hali ortada..Kasanın başında Kemal diye bir ..........hesaptar.....oturuyor..

beynini korumak isteyen polis talar ama şekil yapmak isteyen takmaz , sonra ne olur biliyonuzmu ?
TIKLA

Kask alacak paraları yok garipler Fukaralar...Devletimizin zaten hali ortada..Kasanın başında Kemal diye bir ..........hesaptar.....oturuyor..

nedemek paraları yok hocam.o adamlara verilen kaskları görmelisin.en kötüsünde nolan vardı.waredero kullanan yunuslarımız var şu an mersinde shoei ve arai veriolar.tabi arkaya asıolar ayrı mesele:pr::pr:geçen park halinde vardı.etrafa baktım kimsecikler yok.ulan çalsammı acaba die içimden geçirmedim deil hani:queen::queen::p

ben sakarya merkezdenim burdaki motosikletli polisler kask ve full korumalı geziolar :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bizzat sordum.telsizi net duyamadıklarını ve görevdeyken mecbur olmadıklarını sölediler.tabi siz görevdeyken kafanız kırılmıyormu demedimmi?dedim ama kaşınma dediler:p
sen de polis misin :silent: bilelimde kaza ara yanlışlık yapmayalım :p

Bu konuya şunu yazmak lazım:)

''Yaav ben anlı şanlı Motosikletli polisim, ceza yaza yaza kask takmayı öğrettiğimiz pizzacılar gibi biz de kask takarsak ne olur:silent: Pizzacımıyız bizz karrdeşim...)

Bir de eklemek lazım, Kask yetmez, çoğu kısa kollu üniforma ile efildiyorlar:silent: o an gördüğümde sanki düşüverecek ve heryerleri yaralanacak gibi bir hisse kapılıyorum:silent:

iki tekerin üzerine kim çıkıyor ise gerekli tüm korumaları kullanmalı:cat::cat:

beyler hepınız duşuncelerı ıcın sagolun
hepınız bızı dusunuyorsunuz
sunu ıletmek isterıum hepımız sıkı bır egıttımden gecıyoruz ve kullandıgımız malzemeler ınan en kalıtelı sekılde verılıyor
bız motorumuzu yerını degıştırdıgımızde bıle kask takarız
devlet bıraz yuklesende bızze bızım ıcındır
altımızdakı motorların bıze zımetlenmesı hor kullanmamız ıcındır
tekrar teşekurler saygılarımla

bu yunuslar kendilerini ucak pilotu yarışcı filan sanıyorr..D havalı havalı gözlükler filan açıkca ben gıçık oluyorum bu :)

Son düzenleme:
bu yunuslar kendilerini ucak pilotu yarışcı filan sanıyorr..D havalı havalı gözlükler filan açıkca ben gıçık oluyorum bu balinalara

deme pekı şimdi ben bu yazıyı okudum bırader
ama ben senı dusunuyorum nöbet tutarken sen rahat uyu dıye ben bır çatışmaya yada bır bomba faln olucan senın ıcın gıdıyorum ama bıraz motor da şeklımız olucan kıskanıyorsun bakıyorum

eee ınsan oglu nankör olurmuş

deme pekı şimdi ben bu yazıyı okudum bırader
ama ben senı dusunuyorum nöbet tutarken sen rahat uyu dıye ben bır çatışmaya yada bır bomba faln olucan senın ıcın gıdıyorum ama bıraz motor da şeklımız olucan kıskanıyorsun bakıyorum

eee ınsan oglu nankör olurmuş
abicim genel söylemiyorum:p
arada vardır sende işin geregi bilirsin görevinin dışında hava atanlar v.s. abi tek kelime ank çankayada tur atan 2 yunus abimiz var bi gel gör :mrgreen:

abicim genel söylemiyorum:p
arada vardır sende işin geregi bilirsin görevinin dışında hava atanlar v.s. abi tek kelime ank çankayada tur atan 2 yunus abimiz var bi gel gör :mrgreen:

sana söyle bır kısa anımı anlatıyım bırgun bır grup ögrencı gösterı yapıyor
bızde ordayız adamlar bızı hıc sevmıyor bır anda ne olduysa araya bırır gırdı ve ögrencılere sılah cektı tam bırını vuruyordu atım kendımı cocugunun ustune mermı kolumdan sıyırdı ve ögrencı bana bakım ne dedı bılıyormusun
sagol hayatımda hıc polıs sevmezdım hayatımıda kurtacıgında tahmın etmezdım sonra o ögrencıler ne olduysa bız dınleyıp cektı gıttıler bız havalıda olsa bız gösterış budalısa olsa ınan önce görevımız gelır bunu unutma

Forumdan Uzaklaştırıldı
trafik emniyet müdürü kask takmayan bir trafik memuruna gözümüzün önünde kendisine ceza yazmasını söyledi.

motosikletli polisimiz kendisine ceza yazdı..

:cat:
sana söyle bır kısa anımı anlatıyım bırgun bır grup ögrencı gösterı yapıyor
bızde ordayız adamlar bızı hıc sevmıyor bır anda ne olduysa araya bırır gırdı ve ögrencılere sılah cektı tam bırını vuruyordu atım kendımı cocugunun ustune mermı kolumdan sıyırdı ve ögrencı bana bakım ne dedı bılıyormusun
sagol hayatımda hıc polıs sevmezdım hayatımıda kurtacıgında tahmın etmezdım sonra o ögrencıler ne olduysa bız dınleyıp cektı gıttıler bız havalıda olsa bız gösterış budalısa olsa ınan önce görevımız gelır bunu unutma
aynı kaderi yaşıyoruz ozaman bende ankaranın en belalı mekanında dolmuş beklerken 2 kişiye 4 kişi saldırıyordu sanırım bu 4 kişi tombalacılarmış neyse kafam attı yardım ediyim dedim ama o an olan oldu koluma ve omzuma bıçak yemiştim.neyse konu dagılmasın iiyi varsınız :cat::rendeer:

"hoca osurursa cemaat mıçarmış"

kusura bakmayın biraz iğrençleştim ama tam yerine rast geldi manzara koyduk...

çünkü kimse onları görmezden gelmeyip sıkıştırmaya çalışmıyor. Hatta onların görüş alanı içerisine girdiklerinde bütün kurallara pür dikkat uymaya çalışıyorlar. kısacası polisler motosikletin üstünde bizim kadar tehlikede değiller.......bence bu yüzden kask da takmıyorlar... :)

:queen: güzel tespit. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar