Kask alacak paraları yok garipler Fukaralar...Devletimizin zaten hali ortada..Kasanın başında Kemal diye bir ..........hesaptar.....oturuyor..
sen de polis misin :silent: bilelimde kaza ara yanlışlık yapmayalımbizzat sordum.telsizi net duyamadıklarını ve görevdeyken mecbur olmadıklarını sölediler.tabi siz görevdeyken kafanız kırılmıyormu demedimmi?dedim ama kaşınma dediler![]()
bu yunuslar kendilerini ucak pilotu yarışcı filan sanıyorr..D havalı havalı gözlükler filan açıkca ben gıçık oluyorum bu balinalara
abicim genel söylemiyorumdeme pekı şimdi ben bu yazıyı okudum bırader
ama ben senı dusunuyorum nöbet tutarken sen rahat uyu dıye ben bır çatışmaya yada bır bomba faln olucan senın ıcın gıdıyorum ama bıraz motor da şeklımız olucan kıskanıyorsun bakıyorum
eee ınsan oglu nankör olurmuş
abicim genel söylemiyorum
arada vardır sende işin geregi bilirsin görevinin dışında hava atanlar v.s. abi tek kelime ank çankayada tur atan 2 yunus abimiz var bi gel gör :mrgreen:
aynı kaderi yaşıyoruz ozaman bende ankaranın en belalı mekanında dolmuş beklerken 2 kişiye 4 kişi saldırıyordu sanırım bu 4 kişi tombalacılarmış neyse kafam attı yardım ediyim dedim ama o an olan oldu koluma ve omzuma bıçak yemiştim.neyse konu dagılmasın iiyi varsınız :cat::rendeer:sana söyle bır kısa anımı anlatıyım bırgun bır grup ögrencı gösterı yapıyor
bızde ordayız adamlar bızı hıc sevmıyor bır anda ne olduysa araya bırır gırdı ve ögrencılere sılah cektı tam bırını vuruyordu atım kendımı cocugunun ustune mermı kolumdan sıyırdı ve ögrencı bana bakım ne dedı bılıyormusun
sagol hayatımda hıc polıs sevmezdım hayatımıda kurtacıgında tahmın etmezdım sonra o ögrencıler ne olduysa bız dınleyıp cektı gıttıler bız havalıda olsa bız gösterış budalısa olsa ınan önce görevımız gelır bunu unutma
çünkü kimse onları görmezden gelmeyip sıkıştırmaya çalışmıyor. Hatta onların görüş alanı içerisine girdiklerinde bütün kurallara pür dikkat uymaya çalışıyorlar. kısacası polisler motosikletin üstünde bizim kadar tehlikede değiller.......bence bu yüzden kask da takmıyorlar...![]()