Polisimiz Neden Kask Takmıyor ?

polisimiz neden kask ve güvenlik giysisi giymiyor

• Kullanılan toplam oy
    126
bi de artislenmişler, altta kalınca ceza yazmak umuduyla ehliyet sormuşlar sana.
vay canına, daha da şaşırdım şimdi.
ayıp ya, polisimizin böyle davranması hiç hoş değil. sen görevini yapıp uyarmışsın.

Denizli İl Temsilcisi
denizlide ben birtek kask takan yunus gördüm oda valinin önünde gidiyodu başka yok:p

Denizli İl Temsilcisi
leventkozcu' Alıntı:
turk polısı kask takmazzzzzzzzzzzzz turk polısıne bısey olmaz arkadaslarrr :)
evet abi TÜRK POLİSİ KASK TAKMAZ NEDEN MEMURuMA CEZA UYGULAMASI YOK

Son günlerde kısa kollu tshirt giymeye başladılar. Ben acaba ne mont alsam derken onları gördükçe kesin kararımı verdim. Düşünsenize 50 km ile gitsen ve düşsen o asfalt yapışır koluna :salut:

Denizli İl Temsilcisi
abi yeni moda çıkcam mış zaten korumalı şort korumalı kolsuz atlet tarzı forma korumalı nike yada adidas şapa bide kırılmaya ray ban gözlük olur heralde

okaysen' Alıntı:
daha dün bi kaza vardı bekledim başında 2 yunus geldi 2 side kasksız koruma yok kask yok hatta yanlarında bile yoktu sorduğumda ise senin ehliyetin varmı dediler evraklarımı kontrol ettiler hepsi tamdı bişey yazamadılar :p
Okaysen,sen kaç yaşındasınki?Ehliyet almaya yaşın yetiyor mu?

Denizli İl Temsilcisi
yaş 19 1 seneye yakındır a2 ehliyetim var :rendeer: :rendeer: :rendeer: :queen: :queen: :queen: :queen:
sen polissin herealde

Adam gördüm diyo işte. Var ben de görüyorum Adana da. Kırmızıda geçmek, kask takmamak, hız yapmak polisler için ceza gerektiren davranışlar değilmiş gibi. Neden çünkü birbirlerine ceza yazmıyorlar. Baksana adam gayet medeni bi şekilde uyarmış, elemana ceza yazmaya kalkmışlar. Ha bi de bizim poisimizin eğitim ve kültür seviyesi çok düşük ondan olabilir. Gerçi artık yeniler meslek yüksek okulu denginde okullarda okuyorlar ama ya onlarda düzene uyuyor yada barınamıyorlar galiba. Ne olursa olsun polislik bana göre çok önemli bir meslek ve her bakımdan vatandaşa örnek olmalılar. Gerek trafik kurallarında gerek başka şekilde.

Denizli İl Temsilcisi
evet denizlide yok denecek kadar az bence herkes takmalı sağlımız açısından ama insanlarımız mevki kullanmasını çooook seviyor

arkadaşım o denizli emniyetinin ayıbıdır emniyet müdürü bir emir verse gör bakıyım takıyorlarmı takmıyorlarmı.

istanbul izmir ankara antalya bu illerin hiç birinde ben kasksız polis görmedim bazen nadir şahinler olur onlarda kasklıdır ama bir yere koymuşlardır büfe bakkal gibi bir işelri falan vardır üst sokakda yani çok çok kısa mesafede o zaman takmazlar.

ve bazen e-5 de yanımızdan geçiyor yunuslar falan bence kasklı çok daha artistik oluyorlar daha havalı duruyorlar

Buldum!!!!Bence her TÜRK vatandaşı gibi asfaltlar,duvarlar,taşlar,ağaçlar,tabelalar,diğer araçlar,kuşlar,sinekler,börtü,böcük devletin memuruna karşı gelmekten,canını yakmaktan,onu yaralamaktan ve zarar vermekten korkuyordur!!!! Bunu farkeden uyanık memurlarda bundan faydalanıp bu korkudan istifade ediyorlardır.Olabilirmi acaba????:queen: :queen: :queen:

okaysen' Alıntı:
burdakinlerdede emniyet markalı şapka bide siyah güneş gözlüğü var

evet denizlidekiler cidden kask takmıyor bende öğrenciyim burada 3 senedir kask takan polise rastlamadım gerçi bursadada kimi takıyor kimi takmıyor.bu arada emniyet kemeri için polis ve askerin geçerli sebebi var fakat bu geçerlilik bence kask için yok

cunku kanunlar polısımızı beyın kanamasından kırık ve cıkıklardan koruyor:mrgreen:

Memurun muhakematı kanunu gereği,hangi nesne memura zarar verecekmiş şaşarım! akşam bu saatte bendime sığmaz taşarım!!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar