Polisimiz Neden Kask Takmıyor ?

polisimiz neden kask ve güvenlik giysisi giymiyor

• Kullanılan toplam oy
    126
valla ben antakyada sadece bitane kask takan motorlu polis gördüm ondan başkasınıda görmedim ama başka yerlerde takan laar 1 den fazla olabilir

Biz prezarvatifi akşam yemeğinin üzerine bir bardak suyla içen milletiz:queen: :queen: :queen::queen: :queen: :queen: :queen:

Denizli İl Temsilcisi
ghostrideremir' Alıntı:
valla ben antakyada sadece bitane kask takan motorlu polis gördüm ondan başkasınıda görmedim ama başka yerlerde takan laar 1 den fazla olabilir
AL SANA ÖRNEK var abi bir sürü var

bırakın kask takmayı otabanda ters yönde gidenleri bile var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kasklarını evde unutuyorlar ,,belki birazda saçları bozulmasın diye..

Denizli İl Temsilcisi
yok be abi örnekler git gide artıyo polis kask takmıyo bencede haklılar yani bizim birbirinden açık kanunlarımız var

benim gördüğüm tüm motorlu polislerde kask vardı. ama burda ptt elemanları kask takmıyo.:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar istanbulda pek şahit olmadım motorize polislerin kask ve koruyucu ekipman takmadığına fakat şuan tatildeyim didim'de buradaki motorize trafik olsun yunuslar olsun ya bi tane bilemi takmaz kardeşim hiçbiri takmıyor ne kask ne başka bir şey...:farao:
gözlükler ve polis t-shirt'leri ve kulaklarındaki bluetooth larla çok şık görünüyorlar...:bounce: :farao:
sıcaktan olabilir ama en azından yazlık tip korumalar ve kasklar giyseler daha doğru olur.:cat:

Son düzenleme:
antalyada hiç takmıyolar abi sen ne diyosun...görüntü olsun diye arkaya takıyolar...öle gidiyolar....piyasa adamların işi ama sen takma yersin cezayı..

birde aklıma hep takılır sizce polisler motor sürmesini biliyor mu? yoksa sırf polis oldukları için mi millet bunlara yol veriyor...kenara çekliyolar...aman bana dokunmaın geçsin gitsin diyemi...bence polisler sadece polis oldukları için motor sürebiliyolar.....benim düşüncem bu...sizinkileirde bekliyorum..

Bunalıyordur adamlar. Saatlerce oradan oraya dolaşıp duruyorlar...

bende kasksız polis sayısının cok az oldugunu tahmin ediyorum.cevremde gordugum polislerin cogunda kask var..özellikle yunuslarda...

çünkü kimse onları görmezden gelmeyip sıkıştırmaya çalışmıyor. Hatta onların görüş alanı içerisine girdiklerinde bütün kurallara pür dikkat uymaya çalışıyorlar. kısacası polisler motosikletin üstünde bizim kadar tehlikede değiller.......bence bu yüzden kask da takmıyorlar... :)

asm

Yunus'lar genelde kask takıyor ufak tefek ilerlemeler dışında.

Ama trafikçiler takmadığına şahit oluyorum bazen. (beyaz sport-touring'li olanlar)

Forumdan Uzaklaştırıldı
çünki kask arsanın imar mevzuatıyla ilgili bir terim olup kafaya takılan bir şey değildir :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
bugün sabah çarşıda biraz işim vardı arkadaslar ve dönüşte otobüse binmek için durakta bekliyordum . otobüs durağının da hemen yanında , yolun kenarında motosikletli bir trafik polisi park halindeydi. yine başında şapka ve siyah güneş gözlükleri . hakkını yemeyelim yakışıklı da bi polisimizdi:mrgreen: neyse biraz bekledim ben durakta ve otobüse bakarken yaklasmakta olan iki motosikletli zabıta gördüm . ikisinde de kask yoktu ve ikisi de yine polisler gibi siyah güneş gözlükleri takmıslardı.ya kask kafalarında takılı değil demiyorum haa , motorun herhangi bir yerinde de kask takılı falan değildi.:mrgreen:kasksız çıkmış adamlar direk. bende, gözleriyle yoldan geçen araçları kesen trafik polisi herhalde zabıtaları durdurup ceza yazar yada en azından uyarır diye beklerken noldu biliyomusunuz:mrgreen: zabıtaların yüzünde bi yılışma belirdi trafik polisiyle bakıştılar. poliste yılıştı hemen , ellerini kaldırıp selamlaştılar ve geçip gittiler . al bide burdan yak :mrgreen:

bu arada biraz önce önümden 3 tane yunus geçti kasksız. onu da belirteyim .:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ne olursa olsun motorize polislerin insanlara güzel ve doğru örnek olması gerektiğine inanıyorum ve bu yüzden motosiklete binildiğinde gereken kurallara uymaları ve gereken ekipmanları takmaları gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar