bugün sabah çarşıda biraz işim vardı arkadaslar ve dönüşte otobüse binmek için durakta bekliyordum . otobüs durağının da hemen yanında , yolun kenarında motosikletli bir trafik polisi park halindeydi. yine başında şapka ve siyah güneş gözlükleri . hakkını yemeyelim yakışıklı da bi polisimizdi:mrgreen: neyse biraz bekledim ben durakta ve otobüse bakarken yaklasmakta olan iki motosikletli zabıta gördüm . ikisinde de kask yoktu ve ikisi de yine polisler gibi siyah güneş gözlükleri takmıslardı.ya kask kafalarında takılı değil demiyorum haa , motorun herhangi bir yerinde de kask takılı falan değildi.:mrgreen:kasksız çıkmış adamlar direk. bende, gözleriyle yoldan geçen araçları kesen trafik polisi herhalde zabıtaları durdurup ceza yazar yada en azından uyarır diye beklerken noldu biliyomusunuz:mrgreen: zabıtaların yüzünde bi yılışma belirdi trafik polisiyle bakıştılar. poliste yılıştı hemen , ellerini kaldırıp selamlaştılar ve geçip gittiler . al bide burdan yak :mrgreen:
bu arada biraz önce önümden 3 tane yunus geçti kasksız. onu da belirteyim .:mrgreen: