Pendik Belediyesinden KTM ödüllü yarışma..

Hediye motor KTM 125 DUKE.Ne diyim motosiklette acemi olmasam katılırdım herşeye rağmen:) KTM 125 DUKE ne demek yahu kralll :)

Valla ben bile düsündüm ama sartlara uymuyorum maalesef.:)

dimi ???:cat:
sen önce 50 cc mobileti kullanmayı tamamla da...sonra 125 cc vitesliye geçmeye çalışırsın...:queen::queen::queen:

çok acele etme yavaş yavaş...:queen: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

:cat:
Yarışmaya gelecekseniz görüşmek dileğiyle :)

Pazar günü Lys2(Fen) sınavından sonra ordayım. Yalnız 14.30'dan önce orda olamam sıram kaçarsa, ben sonradan gelirsem ve ilk tur bitmemişse beni alırlar mı acaba:p?
Muhtemelen görüşürüz, motor senindir zaten eski cbr'cısın:rendeer:
Ayrıca bunu:):coool::) yeni gördüm kupa(duke) bizim olucak ovh yeah::coool:::rendeer:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
dimi ???:cat:
sen önce 50 cc mobileti kullanmayı tamamla da...sonra 125 cc vitesliye geçmeye çalışırsın...:queen::queen::queen:

çok acele etme yavaş yavaş...:queen: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Belki inanmayacaksin, geçen gün tek basima sürdüm.
Ayagimi yerden kaldirmadan ama olsun.:cherry:

off keşke istanbulda olsam mükemmel bi yarış olucağa benziyor :) ve bence en avantajlı motosikletler scooter ve chopper tarzları olacaktır özellikle chopperlar bence hatta ağır ve oturaklı :)

1., 2., 3. gelen burdan ilan etsin - BİR!
Geçen senenin birincisi o mesafeyi kaç dak.,kaç sn.'de bitirmiş bilgisi olan var mı - İKİ

İzlemek isterdim ya :pr: :(

kim

bende ordayım kısmetse de anlamadığım konu ,kabul edilip edilmediğimizi nasıl anlayacağız ?

bence harika bir yarış olacak. Bende kayıt oldum. Ayrıca çin malı motor hediye ederler diyordum ama ulen koskoca KTM hediye ediyorlar helal olsun be
2011-ktm-duke-125-picture.jpg

Son düzenleme:
kayıt olduk ruhsatlı motorumuzda var :) yakınımda yani herşey tamam ,

acaba motor tipine göre kategori yapılacak mı ?

sıkı bir bisiklet sürücüsü ince bir motorla katılırsa hiç şansımız olmaz da

Motosikleti kazanan kişi ötv,kdv'yi ödüyor bildiğim kadarıyla. Bu ötv ve kdv kaç tl değerinde bilen var mı acaba? Duke'u kazanırsam direk beni cbrı satıp ötv ve kdv'sini ödemeyi düşünüyorum:mrgreen:
Bu arada çok sıkı bir rakibiniz var hatırlatmak isterim bisikletle 1 dk olduğum yerde duruyorum. Motosikletlede ışıklarda(saniyeli olanlardan) bir kez 38sn olduğum yerde durmuştum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar