ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUN

arkadaşlar daha önce burda bir arkadaşımıza iki motosikletlinin yaptığı terbiyesizliği yazdığını hatırlıyorum bu yüzden bende dün başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum belki burda okurda biraz olsun normal motosiklet sürmeye dikkat eder
Dün saat 14.30 sıralarında feshane istikametinde gidiyorum balata yaklaştığımda arabada arkadaşım var bir motosikletli ybr 125 ile benim hızım 70 civarı tahminen onun hızı 100 km makasa girmeye başladı ben dikiz aynasından onu gördüm iki arabayı makasla geçtikten sonra tam beni geçerken aracın aynasına takıldı ve dengesini kaybetti bir süre yalpaladı ve durumu toparladı ben o sırada heyacandan var gücümle kornaya basıyorum motordaki kişi sanki hiç bir şey olmamış gibi dahada hızlandı beşinden bende bastırıyorum arkamda ki araç sürücüsü delirmiş bir şekilde oda kornaya basıyor motosikletlinin yaptığından dolayı neyse ben yetişip bir yerde kıstırırım veya plakasını alırım diye arkasından gidiyorum ona sellektör yakıyorum ama onun durmaya niyeti yok aramızdaki fark 50 mt kadar olduğu için ve sürekli zık zak çizdiği için plakayı okuyamıyorum biz böyle devam ederken kadir has üniversitesinin önünde geriye doğru bana el hareket çekince kendimi kaybettim artık tek amacım onu o motordan atmaktı yanımdaki arkadaşım korkudan kalpten gidicekti o bu sırada karaköy istikametine geçti bende arkasından yalnız trafiğin kapalı olması nedeniyle onu kaçırdım
Şimdi evde düşünüyorumda iyiki onu kaçırmışım bunun gibi sadece kendilerinin hayatlarını değil başkalarının hayatlarını da tehlikeye sokan biri için cezaevine girmeye değmez bende motosiklet kullanıyorum ama delikanlı gibi kimsenin hayatıyla oynamadan sürüyorum
Lütfen arkadaşlar biraz daha düşünceli motosiklet kullanalım bir anlık hava atmak için hayatımızı mahvetmeyelim

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Mesajlarınızın daha çok dikkate alınıp, sonuca daha çabuk ulaşabilmeniz için, lütfen KONU satırını anlamlı olarak kullanınız. Konu başlığı "ACİL ACİL ACİL" yada "LÜTFEN YARDIM" olan mesajlar, sanılandan daha az ilgi görmektedir. Başlıkta mesaj içeriği hakkında bilgi vermeniz yararınızadır.!
+ Aynı mesajın birden fazla foruma atılması durumunda, yada bir mesajın forumun konusu ile ilgili olmadığı halde popüler bir foruma atılması durumunda forum yöneticileri ilgili mesajları silebilir yada uygun forumlara taşıyabilir. .
+ Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!
+ Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz.
+ Aynı foruma birden fazla postalanan mesajların bir tanesi dışında diğerleri silinecektir. .
+ Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden site yöneticileri ve site sahibi sorumlu tutulamaz!
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
+****************************************+

Süper Moderatör (BBRR)
nedir abi senin problemin her gelişinde bir motorluya giydiriyon ben oturup araba kullanan dallamaların ne kadar salakça şeyler yaptığını anlatsam inanamazsın nedir bu motorcu düşmanlığınız sizin ya beş parmağın beşi bir olmaz burası bir motor sitesi kimse kurallara uymayanları desteklemez ama her yaqzında yok motorcu şöle yaptı yok böle yaptı birazda arabalara bakmanı öneririm :farao:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
BBRR
+1
Oranlarla alakalıdır, araba sürücülerinin içinde daha fazla böyle dengesiz vardır. Sapla saman karışmasın lütfen...

BBRR +1
100 tane domatesin içinden 10 çürük çıkıyor sizde onları buluyonuz galiba her seferinde
araba kullananlar çok dikkatlide sanki sabah akşam kaç tanesi ile uğraşıyorum :pr:

BBRR arkadaşa söylüyorum ben bundan önce motorcu şöyle böyle diye kötüleme anlamında yazı yazmadım ayrıca benim buraya yazma sebebim belki okurda başkalarına aynı şeyi yapmaz diye ben de biliyorum 5 parmağın 5 ininde bir olmayacağını

crayne, Bu yazıyı yazmadan önce kendi davranışlarının ne kadar doğru veya yanlış olup olmadıgını araştırman gerekir. Hatta şimdi bile ne yazmışım deyip bir kere daha oku saçma sapan bir yazı senin gibiler motorcuyu veya bir insanin hayatını tehlikeye sokacak kişilerdir.

:farao:

DOSTUM SENİN SÖYLEDİKLERİNE GÖRE SEN DAHA SUCLUSUN, MOTORDAN ATCAM FALAN YANLIŞ, ARABA VE MOTOR KULLANANLARI BENCE AYIRMAMAK LAZIM, HERKES ŞOFÖR HERKESE EŞİT DAVRANILMALI BENCE, KOLAY GELSİN.... :king:

Adam aradan geçmiş vs vs. Belki acil bir durumu var. Belki hayati bir durum vs. bilemezsin yani ne oldugunu. Adamı psikopat gibi takip eden sen, yakalasam duşurecem diyen sen. Senin psikopatça davrandıgın ortada, adamın niye hızlı kullandıgını bilemiyoruz. Kaldı ki zevk icin boyle gidiyor olsa bile senin yaptıgına hic mi hic mazeret degil.

adam istemeden senin aynana çarpmış sende deli gibi korna çalıp adamın arkasından kovalamışsın ben olsam yarım kalan işi tamamlayıp aynayı paramparça yapardım

yine bir Türkiye hatası!!! Tamam o kazmanın yaptığı bir hata delikanlı ise çıksın yarış pistine Türkiye pist şampiyonasında yarşsın! 2 gaz çevirmekle bu iş olsaydı herkes usta olurdu!
Ama senin yaptığınında ondan kalır yanı yok! Adam makasa giriyo trafiği tehlikeye atıyo ,sende onu yakalıyacam diye tarfiği tehlikeye sokuyosun!
Olan trafikde sakin seyrinde olanlara oluyo! Böyle bir durumda alamadıysan plakasını bırak eninde sonunda patlar bir yere ölür! nüfusta azalır!

Süper Moderatör (BBRR)
arkadaşlar şimdi eğri oturalım doğru konuşalım belli bir seviyede motor kullanabiliyosanız trafikte araları değerlendirmezmisiniz hangimiz bir aradan geçince bir aynaya çarpmadık aynaya bi şey olmazki şimdi bunu yapamayan araba sürücüleri elbette bize kıl olacaklar nie çünkü biz o kilitlenen trafikte takılmıyoz ufacık aralardan kendimize yol yapıyoz acemi arkadaşlar bu zamanla kazanılan bir yetenek motoru çok ii tanımak lazım nerden geçer nerden geçmez bilmek lazım :bounce:

aynaya bişey olmaz sen dengeni kaybedersin sonra suçlu aracı kullanan olur! Bir kere tarif üç şeritli ise üç şeritte dolu ise motor kullananlar 4. şerit yaratıyorki senin söylediğine göre buda trafik kanunlarına göre suçtur! çünkü aynı anda iki şeridi ortalayarak gidemezsin :bounce:

yap hatta gözlerinide kapa uzun sürece daha iyi oluyor ozaman bir anda herşey karanlık :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorsikleti olmayan motoru olanın ruh halini hiç anlayamaz :pr: bence motorsikleti olmayan biriyle böle konuları tarşışmam bile benimde dört teker aracım var yeri geldiğinde kullandığımda ben bisikletleri bile aracımla korurum yol veririm bir zarar gelmesin diye düşünürüm. içinde motorsiklet sevgisi olan kişi böyle düşünmez hiç bir zaman :rendeer:

bide feshane yolunda 70 km hız felakettir :pr: feshane önünde ve haliç köprü altında trafik ışıklar vardır balata kadar ayvansarayda ışıklar+eski galata köprüsü hastahane adını hatırlayamıyorum ışıkları :pr: o yol bana çok yakın o yolda 40 km yukarı çıkamadım sen o yolda 70 yapıyosan bu kendin için intihardır demekki :pr: ışıkları hep kırmızıda geçtin :pr: ışık ihlali yaptın suç işledin :pr: hemde dört teker araçla çünkü trafik ışıkları arası mesafe çok kısadır eyüpten+feshane+ haliç köprüsü altı+ayvansaray +balat ışıklarına kadar :king:

e_erdun, abi aynen bende arabada iken hep izlerim arabadan nasıl bir görüntü veriyor motorsikletliler diye çok dikkat ederim yol acarım hep.

Ama asla ve asla bi motorcuyu arkadasın yaptıgı gibi kovalamam sohbet ederim müsait ise ve burada anlatmam marifetmiş gibi.

Sanıyorum bu başlığı acan arkadasda muhabbetine acmıs olmalı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi nedir bu yaa şok oldum adamın acelesi var belki nedir bu ya motorculara gıcıgınız mı var biz bi arabanın aynasına dokunsak cıldırıyolar adamlar üstümüze cıkıyolar ben motorla gecen yoldan cıktım yan yattım sebebi ne biliyomusun yazıyı yazan arkadas arabanın önüme kırması ben arabanın önüne kırsam üstümden gecer aynaya carptı die bir insana boyle psikopatca hareketler yapılır mı yaa.. motorcu bu kardesim etrafınızdaki demir yıgını ile motor sıkıstırmanın mantıgı nedir bizim hic bir korumamız yok acıtka gidiyotruz zaten risk birde siz kovalayın tam olsun neymis aynaya carpmıs uyuz oldum bu konuya... motor sana carpsa bisi olmaz ama sen motora carparsan öldürürsün yada sakat bırakırsın adamı aklınızı basınıza alın yaaa. neyse daha fazla yazılacak seyler var ama konusu dısana cıkmayın saygılar motorcu abi ve kardeslerime

yahu birinizde deyinki vay eşş..ğlue..şek demek bi kusura bakma bile demedi ha?.
bende bazen istemeden sağa sola takılıyorum,sürtüyorum kolumu bacağımı. ama her seferinde en azından yavaşlayıp kusura bakmayın veya özür dilerim falan diyorum. şimdi kim nerden biliyo ki bu motorcu kardeş arka arabadaki hanımın kucağındaki çantayı kapmadı, kim biliyoki kaldırımdaki birinin bişeyini kapmadı.bu en adicesiydi ama olsun.bu topği açan arkadaş, daha sakin ve saygılı olalım trafikte. o motordaki acilen bi hastahaneye kanda yetiştiriyor olabilir ,kapkaçda yapıyo olabilir. bunu bilemezsin. ancak senin yapman gereken 155 e plakasını ihbar etmek. he o motoru kullanan da öküzmüş ki arkasına bile bakmadan kaçmış. en azından bi özür dile lan..zaten toplum olarak sinir katsayımız %1000 olmuş. ne olur birbirimize daha dostane yaklaşsak... ölürmüyüz. :rendeer:
( bu arada arkadaşlar trafik tıkalı olduğun da hani aralardan derelerden kendimize yol yapıyoruz ya. işte bu sırada biri ,tam geçerken kapısını açıp bizi içeri alsa yani yapışsak kapıya şerit ihlalinden 8/8 suçlu buluyo trafik. yani diyorki, sende motorlu araçsın ve aynı kural ve kanunlar senin içinde geçerli....yani elimizden geldiğince kurallara riayet etmeye çalışalım,birileri bu işin ucundan tutmazsa bidaha zor düzelir bu işler. bilmem anlatabildimmi.??)

MOTOR ARABAYA ,ARABA MOTORA SAYGILI OLMALI. veya ARABA MOTORA , MOTOR ARABAYA SAYGILI OLMALI.

ne fark varsa...
:bestmt:

yani arkadaş hatalı bir yazı yazmış anlatmak istediği doğru bazı motorcu dostlar bo...'nu çıkartıyor.ama adamında üstüne çok gitmişsiniz abartmaya gerek yok bence.biz yıllardır çekiyoruz bu çileyi of of böşverin yanıt ta vermeseydim keşke...
:farao:

Sabah sabah okudum canım sıkıldı.Dostum o bendim.Bak sen benim plakamı alamamışsın ben sana plakamıda vereyim.İstersen özelden msj at.O gün senin gibi bir arabalı bir şöförün babama çarptığı haberini aldım ve kaldırıldığı hastaneye yetişiyordum.Plakamı alamadıysan yaptığım el hareketini nasıl gördün sen.Eğer hala motordan atarım sıkıştırırım duyguların devam ediyorsa bir hal yolunu bulalım.Delikanlıca sürmek sözüne gelince
bende motosiklet kullanıyorum ama delikanlı gibi kimsenin hayatıyla oynamadan sürüyorum
demişssin ya ben bunada çok güldüm.Motordayken delikanlılık yap.Arabadayken psikopata vur olayı yok öyle yağma...Hadi bakalım git bir çay iç kendine gel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar