Nx4 Falcon Kaç Basar Bi Bilgisi Onan Acıklarmı!!!

arkadaslar bu senı sounda ehliyet alıcm ve uzun yola gidebilecegim rahat motorları arştiriyorum 250den yuksek 500 e kadar motor gücü olan clasıc halley tarzı olmayan motor önerilerirnz varmı honda nx4 falcon kawasaki kle500 hosuma gitti şimdiye kdar ama görselde daha ii bi motor olsa fena olmz bu aletlerın motorları konusndada pek bilgim yk (alcagım motor en az 180-200 basmalı)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
180-200 basmalı ve yeni ehliyet alacaksın! Allah yolunu açık etsin o hızda tekerine taş değmesin ne diyeyim.

chopper almcm zaten kardes

kötü ornek teskıl edıom biliom ama ben 14 yasında ogrendım javayla 350lik :)
simdı yas 17 tecruben var yanı kardesm

24 kişi bkmıs kımsemı blmıo yaa

Son düzenleme:
Neden 180-200 basmalı, açıklar mısın? 200 yapan enduronun anlamı yok zaten? Chopper&Cruiser motorlar gezmek, endurolar dağ taş içindir, hız için değil ki. hız istersen racing alacaksın (ki alma bence), bilemedin CBF500/600 alacaksın gezmelik.

Bu arada kaç km tecrüben var?

falcon o dusundugun hizlara ulasmaz..
bir de karakter sinirimiz yok dolayisiyla rahat rahat yazabilirsin
anlasilir sekilde..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Neden 180-200 basmalı, açıklar mısın? 200 yapan enduronun anlamı yok zaten? Chopper&Cruiser motorlar gezmek, endurolar dağ taş içindir, hız için değil ki. hız istersen racing alacaksın (ki alma bence), bilemedin CBF500/600 alacaksın gezmelik.

Bu arada kaç km tecrüben var?

eh avrdır işte bi 150km-200km ayda yılda bir kullanmıştır javayı kaçamak yapmıştır kaçırmıştır vs.vs.
kardeşim sen dalgamı geçiyosun yoksa hayatınla alaymı ediyosun anlayamadım.
ben 30,000km dir 125lik kullanıyorum arada tork ihtiyacı hissediyorum hız değil sadece tork 120km/h-130km/h gibi hızlar gezi için yeter artar bile ki zaten çoğu zaman 100ün üstüne çıkmıyoruz. 200le giderken nereyi göreceksin??
300km/h gibi süratleride gördüm yeri geldiğinde ama iş değil.
yol yapmak keyif almak istiyosan alırsın bi endro(çok büyük olmamak kaydıyla) bagajını cadırını matını cartını curtunu sararsın motora basar gidersin...saygılar...

Son düzenleme:
(alcagım motor en az 180-200 basmalı)

Karamanda işi bilen bir usta bulup ,aşadakine benzer gibi çift V motorlu bir makina yaptırın. ( espri yapıyorum genç arkadaşım. tecrüben ne olursa olsun Türkiye yollarında 90 km üzerine çıkmak akıllı adam işi değil,125 lik bir cbr fazlasıyla işinizi görecektir. )

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nx4 Falcon 180-200 yapmaz..:)o hızlara ulaşmak için en az 600 cc almanız lazım.

Mersin İl Temsilcisi
arkadaslar bu senı sounda ehliyet alıcm ve uzun yola gidebilecegim rahat motorları arştiriyorum 250den yuksek 500 e kadar motor gücü olan clasıc halley tarzı olmayan motor önerilerirnz varmı honda nx4 falcon kawasaki kle500 hosuma gitti şimdiye kdar ama görselde daha ii bi motor olsa fena olmz bu aletlerın motorları konusndada pek bilgim yk (alcagım motor en az 180-200 basmalı)

1- onun adı halley değil harley'dir, crusier ya da chopper diye adlandırılır.
2- görsellik arıyorsan faytona binebilirsin
3- 350 lik jawa tecrüben varsa git 250 lik bir mz al
4- tecrübe yıl ile değil, yapılan kilometre ile ölçülür ( yol ile değil, yolun özelliği de önemlidir. hep pistte yol yapmış biri şehir içinde tecrübesizdir, iyi bir cadde motorcusu kross kullanamayabilir)
5- ben niye bunları yazyorum ki, sen yine kafana göre takılacak, belki de hiç motor alamayacaksın. geyik olsun diye yazıyorsundur. zaten alsan da çok yaşamazsın sen. ama sana değil, ailene acırım..:farao:

chopper almcm zaten kardes

kötü ornek teskıl edıom biliom ama ben 14 yasında ogrendım javayla 350lik :)
simdı yas 17 tecruben var yanı kardesm

herşeyden önce bence türkçemizi düzgün kullanmaya gayret edelim ondan sonra motorlarımızı kullanırız

falcon taş çatlasın 145-150 görür. bence çok bile. 14te öğrendim şimdi 17 yaşındayım filan sağlıklı bi yaklaşım değil. haddini bilmekte meziyettir. bence ufakça bir motor al canım kardeşim, fazlada sür'at yapma, lüzumsuz!

Kardeş Sen En Iyisi Bi X Max 250 Lik Al Bence
160 Garanti Görür
Dağ Bayır Vistediğin Yere Vur Gerçekten
Yola Dayanıklı Rahat Seni Yormaz Burdan Bas

Aslında seçtiğin makinalar çok aklı başında aletler.Mesela falcon hem küçük değil hemde stabilize yollarda hatayı affedecek tarzda bir makina.KLE500,Falcon'a nazaran daha kuvvetli bir makina ve biraz daha fazla tecrübe isteyebilir.180-200km/h'ı enduroyla görmek,Çİn veya Hindistan gibi ülkelere giderken yolda fazla zaman kaybetmemeni sağlar.Yaşının buna elvermediğini düşünüyorum.Eğer gerçekten bu motorlardan birini alacak gücün ve tecrüben varsada tavsiye ederim.

kimsenin bilmediğinden değil;ya anlatılsa da dinlemeyeceğini bildiklerinden yada bu tür başlıklarla çoğu kez uğraştığımızdan ciddiye alınmıyorsun.

arkadaşlarımızın dediği gibi tecrübe ,yıllara değil yapılan km'lerin miktarı ve hangi tür yolda yapıldığına bağlı olarak değişir.Göründüğü kadarıyla gençlik hevesi ile birazda çevrene hava atma derdindesin.Eğer alırsan sana bir şey diyemem ama bu karakterde bir motor alan ailene kızarım.180-200 ile ancak kendi mezarını kazarsın değerli arkadaşım.Sana bu kısacık hayatında başarılar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar