arkadaslar bu senı sounda ehliyet alıcm ve uzun yola gidebilecegim rahat motorları arştiriyorum 250den yuksek 500 e kadar motor gücü olan clasıc halley tarzı olmayan motor önerilerirnz varmı honda nx4 falcon kawasaki kle500 hosuma gitti şimdiye kdar ama görselde daha ii bi motor olsa fena olmz bu aletlerın motorları konusndada pek bilgim yk (alcagım motor en az 180-200 basmalı)
1- onun adı halley değil harley'dir, crusier ya da chopper diye adlandırılır.
2- görsellik arıyorsan faytona binebilirsin
3- 350 lik jawa tecrüben varsa git 250 lik bir mz al
4- tecrübe yıl ile değil, yapılan kilometre ile ölçülür ( yol ile değil, yolun özelliği de önemlidir. hep pistte yol yapmış biri şehir içinde tecrübesizdir, iyi bir cadde motorcusu kross kullanamayabilir)
5- ben niye bunları yazyorum ki, sen yine kafana göre takılacak, belki de hiç motor alamayacaksın. geyik olsun diye yazıyorsundur. zaten alsan da çok yaşamazsın sen. ama sana değil, ailene acırım..:farao: