Neden youtuber olmak isteniyor ki ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
l
Sizin sevgisizliğiniz karşılıksız.

Bunu bari doğru anla, cevap yazacaksan bile beş dakika düşün, bu ne demek istedi diye.
laf ebeliğini bırakalım acemi.
arkamdan sürekli haksız,ithamlarda bulundun.senin neyini seveyim ben.

ustelik 59 tane burak var, dedim biri ters bişey yazdı bana geçiriyor fırsatını buldu. yapmadığın seyler değil.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bende Motobike 2025 fuarı başlıklı ki konuya yazdığım Falcon bana motosiklet hediye etti diye yazıma, bu vatandaş niye Kemal Sunal'lı paylaşım ekledi diye yadırgamıştım.

Neyse sebebini şimdi anladım.
İsmet abi ben senin bu forumda olduğunu bilmiyordum Buralarda yeni olmama yorabilirsin. Gerçekten içten bir şekilde çektiğin videoların, azmin ilham verici. Umarım örnek olur gençlere. Yeni motorunla kazasız belasız yollar dilerim. Nordkapp'ta yaşadığın olaydan dolayıda geçmiş olsun dileklerimi lütfen kabul et. Videoların ve gezilerin, mahalledeki kafeye kadar motor kullanan ve eleştiren gençlerimize örnek olur umarım. (Burak sana değil bu lafım. Genel söylüyorum ama daha saygılı olmanı isterdim kendisine karşı yaşına hürmeten)

Konuya dönersek, ben kendi yurtdışı videolarımı arşiv olarak atmaya başladım yer kalmayınca youtube'a. Stelvio videomdan dolayı yorum ve abonelik bildirimleri gelmeye başladı bir süre sonra. (Herkese açık aboneliklerin bildirimi geliyor abcd kişisi kanalınıza abone oldu diye) Bir şeyleri doğru yapmışım ama ne bilmiyorum. Bende gittiğim yerlerin videolarını atmaya başladım. (anlam bozukluğu olmuş normalde yüklemeyeceğim videolarıda yükledim demek istedim) Sanırım stelvio'da çektiğim videom 40.000 izlenmeyi geçti. Part 2'si ise 10.000'i buldu. Onun etkisi ile o sıra yüklediğim bir kaç videom 1000'li rakamları buldu ama sonra izlenmeler azaldı. Eldeki videoların azalması ve eskisi kadar sık yeni video yükleyemediğimden de olabilir.

Bir gün kazara yine videolarım keşfedilir izlenirse geliriyle dünyayı gezerim diye düşüncem var. Olmazsa kaybedeceğim bir şey yok. Bedava arşiv olarak kullanıyorum zaten. Kimin ne düşündüğü umurumda değil.

Liste dışı yüklediğim çok video var ama kimseyle paylaşmak istemediğim için öyle kalacaklar. Genelde kendime notlar alırım. Bi daha geldiğimde şuraya da uğrayayım, ya da burada bu var bu yüzden buraya geldim, şurası şöyle burası böyle gibi. Ayrıca tek hareket etmeyi sevdiğimden genelde şarkı söyleyerek gittiğim videolardan oluşuyor arşiv. Bu durumdan dolayı paylaşmıyorum. Sesim bass - baritone olunca pek güzel çıkmıyor videolarda :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Kalbi fesat olan insan karıncanın taşıdığı yeme bile laf söylermiş. Kim neyle ilgili video çekiyorsa çekebilir paylaşabilir, arşiv yada içerik yapabilir. Küçük kanalların içeriklerini beğenmiyorsan senin için degildir zaten.

Motosikleti
Hero Dash125
İsmet abi ben senin bu forumda olduğunu bilmiyordum Buralarda yeni olmama yorabilirsin. Gerçekten içten bir şekilde çektiğin videoların, azmin ilham verici. Umarım örnek olur gençlere. Yeni motorunla kazasız belasız yollar dilerim. Nordkapp'ta yaşadığın olaydan dolayıda geçmiş olsun dileklerimi lütfen kabul et. Videoların ve gezilerin, mahalledeki kafeye kadar motor kullanan ve eleştiren gençlerimize örnek olur umarım. (Burak sana değil bu lafım. Genel söylüyorum ama daha saygılı olmanı isterdim kendisine karşı yaşına hürmeten)

Konuya dönersek, ben kendi yurtdışı videolarımı arşiv olarak atmaya başladım yer kalmayınca youtube'a. Stelvio videomdan dolayı yorum ve abonelik bildirimleri gelmeye başladı bir süre sonra. (Herkese açık aboneliklerin bildirimi geliyor abcd kişisi kanalınıza abone oldu diye) Bir şeyleri doğru yapmışım ama ne bilmiyorum. Bende gittiğim yerlerin videolarını atmaya başladım. (anlam bozukluğu olmuş normalde yüklemeyeceğim videolarıda yükledim demek istedim) Sanırım stelvio'da çektiğim videom 40.000 izlenmeyi geçti. Part 2'si ise 10.000'i buldu. Onun etkisi ile o sıra yüklediğim bir kaç videom 1000'li rakamları buldu ama sonra izlenmeler azaldı. Eldeki videoların azalması ve eskisi kadar sık yeni video yükleyemediğimden de olabilir.

Bir gün kazara yine videolarım keşfedilir izlenirse geliriyle dünyayı gezerim diye düşüncem var. Olmazsa kaybedeceğim bir şey yok. Bedava arşiv olarak kullanıyorum zaten. Kimin ne düşündüğü umurumda değil.

Liste dışı yüklediğim çok video var ama kimseyle paylaşmak istemediğim için öyle kalacaklar. Genelde kendime notlar alırım. Bi daha geldiğimde şuraya da uğrayayım, ya da burada bu var bu yüzden buraya geldim, şurası şöyle burası böyle gibi. Ayrıca tek hareket etmeyi sevdiğimden genelde şarkı söyleyerek gittiğim videolardan oluşuyor arşiv. Bu durumdan dolayı paylaşmıyorum. Sesim bass - baritone olunca pek güzel çıkmıyor videolarda :)
En doğrusu hocam. İletişğm aracı kullanarak iletişim aracı kullananları eleştirmek nedir ya! Trolüm diye bağırıyor da neyse, bizimki yine maksat iletişim olsun.😊

Motosikleti
Honda Forza
Bir çok büyük kanalın olduğu ortamda büyümek zor tabi ama ortaya daha önce yapılmamış ve insanların ilgisini çekecek müthiş bir fikir ile çıkarsa birisi bir anda en çok izlenen kanal haline de gelebilir.

Şahsen motosiklet kanalı için iyi bir fikrim var ve daha önce birisinin yaptığını görmedim. Kesinlikle ilgi çekeceğini de düşünüyorum ama işim ve aile yaşamı sebebiyle muhtemelen asla hayata geçmeyecek.

Her zaman birileri aradan sıyrılabilir ve en büyükler yok olabilir. Zor olabilir ama imkansız değildir. Kimseye de bunu başaramazsın demem. Başaramayacağını düşünsem bile.

arkadaşlar goruyorum ki genç youtıbırlar rahatsız.ben sizin iyiliğiniz için yapıyorum, yemin ederim.
Yani olmayacak duaya amin mi demem gerekir.

Bir abiniz olarak motorcu youtubırlılığını kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Ha deseniz ben iki kedi alacam bunların butun gun meceralarını yutuba koyacam, bak olabilir derim.
Kedi global sektor.Koreli de izler Japon u da , Alman ı da.

Tabi orda da dikkat edilecek hususlar yok değil.Kedinin koca kafalı olması, yuzunun uzun ve zayıf olmaması gibi şartlar var.
İnsanlar guzel hayvanları izlemek ister,

Not: yaşlıveacemi konusunda bilen bilmeyen konusuyor. İsmet bile kendini biliyor, size laf sok sokmak düşmez.Lafım ACT ye değil.

İnanır mısınız? İsmet abinin videoları bana da ilham oldu. Bakış açımı genişletti. Kendisi ile tanışmak henüz nasip olmadı ama kesinlikle isterim.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
İnanır mısınız? İsmet abinin videoları bana da ilham oldu. Bakış açımı genişletti. Kendisi ile tanışmak henüz nasip olmadı ama kesinlikle isterim.
Ben nordkapp’a gitmek istiyorum, hatta bu sene belki giderim. Öncesinde gideceğim yerlere kim gitmiş nerelerde durulur tarzı videolara bakarken denk gelmiştim. Videonun birinde birde baktım İsmet abi 150cc falcon ile yapıyor o yolları. Part part atmış youtube’a. Demiştim ki helal olsun. Aynısını maks. 1-2 senelik motorcu olduğum zamanlarda Alp Saraç 125cc ile japonyaya gidince de söylemiştim. O zamanlar yol yaparım diye büyük motor almak istiyordum. Sonra aldım tabi büyük motor ama küçümsememek lazım altındaki motoru.

Benim motosikletim hero xpulse. Yeni aldım. Toplasan 200 km yapmamışımdır. İşim dolayısı ile çok sık izin kullanamıyorum. İzin zamanlarında da çocuklar ile zaman geçiriyorum. Kızlarım bu sene üniversite sınavına girecekler. Sınav baskısı bitince daha da rahatlarım. Bu arada kendimi motosiklette geliştirip eşimle Avrupa balkanlar turu yapmayı planlıyorum. Çocukların sınavı geçsin ilk işim motosikleti büyütmek olacak. Sonrası önce Türkiye sonra Avrupa gezileri.
Hatta xpulsedan sonra (Vstrom 650 ye geçmeden önce) ara basamak olarak dominar 400 alınır mı diye de düşünüyorum.

İsmet çok şanslı youtuberlardan bence. 30 bin üyesi var ama iki adet falcon motor aldı.Youtube dan elde ettiği geliri bizimle paylaşsa ne guzel olur :)

Tabi şimdi düşündümde, belki de temel motivasyon bazıları için tanınmak olabilir, makul bak.
Yine de para kazanırım, akmasa da damlar tarzında bu işlere bulaşmayın sakın...Damlamazzzzz.

İsmet çok şanslı youtuberlardan bence. 30 bin üyesi var ama iki adet falcon motor aldı.Youtube dan elde ettiği geliri bizimle paylaşsa ne guzel olur :)

Tabi şimdi düşündümde, belki de temel motivasyon bazıları için tanınmak olabilir, makul bak.
Yine de para kazanırım, akmasa da damlar tarzında bu işlere bulaşmayın sakın...Damlamazzzzz.
Sayın Burak ne iş yaptığınızı bilmiyorum ama başarı ile ilgili bir kaç kelime etmek isterim. Dünya geneline baktığınızda zengin insanların bir kısmı aileden zengin olan ve belli bir vizyon ve eğitim ile büyümüş vede zenginliklerinin üzerine zenginlik katmış insanlardır.
Diğer kesim ise para kazanma amacı ile hareket etmeyen ancak yaptığı işi samimiyetle ve tutku ile yapan insanlardır. Bu insanlar başarılı olurlar ve bu başarının yan çıktısı da paradır. İsmet abinin para kazanmak amacı ile bunları yapmadığını düşünüyorum. Ama yaptığı işte başarılı oldu . Bu da onu diğer youtuberlerdan ayırarak motosiklet almasını sağladı. Para için yaptığınız işler sadece işinizdir. Hobilerinizi işiniz haline getirirseniz, o zaman gerçekten başarılı olursunuz. Çünkü hobilerinizi yaparken yorulmazsınız, saatlerin nasıl geçtiğini anlamazsınız ve para hesabı yapmazsınız. Bu sizi başarılı yapar.

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Benim motosikletim hero xpulse. Yeni aldım. Toplasan 200 km yapmamışımdır. İşim dolayısı ile çok sık izin kullanamıyorum. İzin zamanlarında da çocuklar ile zaman geçiriyorum. Kızlarım bu sene üniversite sınavına girecekler. Sınav baskısı bitince daha da rahatlarım. Bu arada kendimi motosiklette geliştirip eşimle Avrupa balkanlar turu yapmayı planlıyorum. Çocukların sınavı geçsin ilk işim motosikleti büyütmek olacak. Sonrası önce Türkiye sonra Avrupa gezileri.
Hatta xpulsedan sonra (Vstrom 650 ye geçmeden önce) ara basamak olarak dominar 400 alınır mı diye de düşünüyorum.
Tamamen kişisel düşüncemi belirtmem gerekirse Xpulse motosikletinizi bir müddet daha kullanın. Bulunduğunuz şehirde (daha önce almadıysanız) eğitim alın. V-Strom 650 ye direkt geçin. Biraz daha km yapıp, eğitimde aldıktan sonra araya başka bir motosiklet koymanıza bence gerek yok.

Tamamen kişisel düşüncemi belirtmem gerekirse Xpulse motosikletinizi bir müddet daha kullanın. Bulunduğunuz şehirde (daha önce almadıysanız) eğitim alın. V-Strom 650 ye direkt geçin. Biraz daha km yapıp, eğitimde aldıktan sonra araya başka bir motosiklet koymanıza bence gerek yok.
Bende şu an aynı şeyi düşünüyorum ama şeytan işte dürtüyor.

Araştırma görevlisi, ama üniversitede falan değil. Forumda. Ducati Scrambler'ın neden satılmadığını araştırıyor.

onu anladık zaten.Motordan anlamıyor türk motorcusu. Bi de ortam kötü şu an. Linux master horneti için kaç aydır çabalıyor.
zor işler.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
onu anladık zaten.Motordan anlamıyor türk motorcusu. Bi de ortam kötü şu an. Linux master horneti için kaç aydır çabalıyor.
zor işler.
Linux master kim onu anlamadım ama, derdinizi ölü fiyata alacak arkadaşım var. Başka markaların scrambler'larına bakıyordu dün. Bugün yarın alır.

Motosikleti
DUKE 250
şimdi anlatan adamlar diye bir kanal var, illaki videolarını gören vardır,
bir onların yaptığı motosiklet videosunu izleyin, birde ben motorcuyum diye test sürüşü, inceleme yapanların videolarını, aradaki farkı anlayacaksınız.
böyle anlatan adamlar gibi kanallar hep başımızın üzerinde yeri var.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
şimdi anlatan adamlar diye bir kanal var, illaki videolarını gören vardır,
bir onların yaptığı motosiklet videosunu izleyin, birde ben motorcuyum diye test sürüşü, inceleme yapanların videolarını, aradaki farkı anlayacaksınız.
böyle anlatan adamlar gibi kanallar hep başımızın üzerinde yeri var.
Onlardan biri bi ara NB kasa Mazda Mx5 almıştı. Yağ basınç saatini gösterip yağ sıcaklığı diye detaylıca anlatmıştı. Hatta farklı bir iki bilgiyi daha yanlış söylemişti. Ben bir tane alıp hayata tekrar döndürmüştüm piste sokarım diye. Sonra pandemi patladı. Sosyal aktiviteler sınırlandı, garajda hafta sonları sürmediğim bir araç 1 seneden fazla kalınca gözüme battı ve sattım. Neyse o araç ile alakalı bazı kritik bilgileri çok iyi bildiğim için ben bunları tespit edebiliyorum. Ancak fark ettim ki kendilerinin de bilmediği bazı bilgileri cevapsız bırakmamak için yanlış yorumlayarak aktarıyorlar. Konuya aşina değilsen inanıyorsun. Bu sebepten izlemem kendilerini.

Motosikleti
DUKE 250
Neyse o araç ile alakalı bazı kritik bilgileri çok iyi bildiğim için ben bunları tespit edebiliyorum. Ancak fark ettim ki kendilerinin de bilmediği bazı bilgileri cevapsız bırakmamak için yanlış yorumlayarak aktarıyorlar. Konuya aşina değilsen inanıyorsun. Bu sebepten izlemem kendilerini.

açıkcası yaptıkları anlatımlara hiç işim düşmemişti, hep böyle tanıtım yada değişik bilgi öğrenme amaçlı izlerdim hep.
bir kaç videosunda bazı çelişkiler görmüştüm fakat, çok aşina olduğum bir araçla ilgili videosunu izlememişim demek ki.

Motosikleti
cbf 150
Türk youtuberları izlemiyorum" motosikelt konu başlıklı" size aslında bir ders vermem gerekli. Burda geyik yapan biri olabilirim çünkü geyik yapmak beni rahatlatıyor. İşim stresli.

Yaklaşık 15 sene boyunca hobi olarak araç fotografçılığı yaptım, o zamanın youtuberları dergi yazarlarıydı. Dergi yazarları araçları alabilmek için 20 sayfaya yakın sözleşme imzalardı bayilerle. Yok böyle tanıtım yok şurasını anlatmıcam yok şu özelliğinin öne çıkarıcam gibi. Ve en önemli konu ise karşılaştırma testi varsa bütün araçların iyi özelliklerinin öne çıkarılması ve asla birinin kötülenmemesi üzerine bir sistem vardı.

Eğer bu sisteme uymayan yazar yada dergi olursa genelde bir daha araç alamazdı.

Şimdi motorsiklet camiasıda aynı ama geriden takip ediyolar ve cahil youtuberlarla çalışıyorlar adamların diksiyonları bile rezalet. Devamlı motorları öven tipler, yalan yanlış motorun tanıtımı ve gene överek kapanış.

Bu ne yorumculuk nede görsel bir sanat icra etmektir. Bu şaklabanlıktır inanın bendende iyi şaklaban olamazlar.

Şimdi bu çarkı nasıl terse çeviririz diye kafa yorarsak eğer benim bir planım var zaten o yüzdende buradayım. Biraz çevre yapmak biraz komiklik biraz negatiflik. Duygulara hitap etmek özetle.

Burası motorsiklet deposu, her çeşit ve marka motor var. youtuberlar günceli takip etmek zorundayken biz hiçbir kıstasa ve kaygıya dayanmayan bir motosiklet kanalı kurabiliriz.

içimizden presentable kardeşlerimizde her hafta çerçevesi dikkatlice seçilmiş bir başlık üzerine film çekebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar