İsmet abi ben senin bu forumda olduğunu bilmiyordum Buralarda yeni olmama yorabilirsin. Gerçekten içten bir şekilde çektiğin videoların, azmin ilham verici. Umarım örnek olur gençlere. Yeni motorunla kazasız belasız yollar dilerim. Nordkapp'ta yaşadığın olaydan dolayıda geçmiş olsun dileklerimi lütfen kabul et. Videoların ve gezilerin, mahalledeki kafeye kadar motor kullanan ve eleştiren gençlerimize örnek olur umarım. (Burak sana değil bu lafım. Genel söylüyorum ama daha saygılı olmanı isterdim kendisine karşı yaşına hürmeten)
Konuya dönersek, ben kendi yurtdışı videolarımı arşiv olarak atmaya başladım yer kalmayınca youtube'a. Stelvio videomdan dolayı yorum ve abonelik bildirimleri gelmeye başladı bir süre sonra. (Herkese açık aboneliklerin bildirimi geliyor abcd kişisi kanalınıza abone oldu diye) Bir şeyleri doğru yapmışım ama ne bilmiyorum. Bende gittiğim yerlerin videolarını atmaya başladım. (anlam bozukluğu olmuş normalde yüklemeyeceğim videolarıda yükledim demek istedim) Sanırım stelvio'da çektiğim videom 40.000 izlenmeyi geçti. Part 2'si ise 10.000'i buldu. Onun etkisi ile o sıra yüklediğim bir kaç videom 1000'li rakamları buldu ama sonra izlenmeler azaldı. Eldeki videoların azalması ve eskisi kadar sık yeni video yükleyemediğimden de olabilir.
Bir gün kazara yine videolarım keşfedilir izlenirse geliriyle dünyayı gezerim diye düşüncem var. Olmazsa kaybedeceğim bir şey yok. Bedava arşiv olarak kullanıyorum zaten. Kimin ne düşündüğü umurumda değil.
Liste dışı yüklediğim çok video var ama kimseyle paylaşmak istemediğim için öyle kalacaklar. Genelde kendime notlar alırım. Bi daha geldiğimde şuraya da uğrayayım, ya da burada bu var bu yüzden buraya geldim, şurası şöyle burası böyle gibi. Ayrıca tek hareket etmeyi sevdiğimden genelde şarkı söyleyerek gittiğim videolardan oluşuyor arşiv. Bu durumdan dolayı paylaşmıyorum. Sesim bass - baritone olunca pek güzel çıkmıyor videolarda