Neden youtuber olmak isteniyor ki ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdi burda benelli incelemesi yapan arkadası gorunce yazayım dedim.
Ya abi youtube da bir milyon adet kanal var hepside kanala uye ol, takip et falan yazıyor.kimisi 500 üyeli kimi 5000 yapmış...

Amacınız nedir gencolar ? Altınelbiseli adam mı olcaksınız ? Yani para mı kazanacaksınız bu işten ? Hobi mi bu ?
Hobi mobi değil ya yemeyin bizi.

Bakın size bir abi tavsiyesi bu işte para mara yok. 100 bin üyeli herkesin nerdeyse tanıdığı motorcu muhabettiği motomax ta kask/eldiven tanıtıyor şu an.durum o kadar kotu. Yapmayın, işinize gücünüze bakın.

Burada bir çocuk vardı, MetinRR diye.Her haftta yeni bir produksuyonla motor tanıtıyordu buyuk bir heyecanla.Şimdi baktım, 2 yıldır bırakmış tek bir video bile yok.10 bin üyeliği vardı.

sevdiğim bir dostum da bu işe gonul koydu, ben bu işi yapacam abi dedi. Gitti RS660 motorunun yanına Toureg 660 de alıp komple motorcu olmaya çalışıyor şu an. Kanal büyüse nolcak ? Yüzünü de göstermiyor utangaç biraz.

Neyse yani çok boş iş.kesinlike tavsiye etmiyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Şimdi burda benelli incelemesi yapan arkadası gorunce yazayım dedim.
Ya abi youtube da bir milyon adet kanal var hepside kanala uye ol, takip et falan yazıyor.kimisi 500 üyeli kimi 5000 yapmış...

Amacınız nedir gencolar ? Altınelbiseli adam mı olcaksınız ? Yani para mı kazanacaksınız bu işten ? Hobi mi bu ?
Hobi mobi değil ya yemeyin bizi.

Bakın size bir abi tavsiyesi bu işte para mara yok. 100 bin üyeli herkesin nerdeyse tanıdığı motorcu muhabettiği motomax ta kask/eldiven tanıtıyor şu an.durum o kadar kotu. Yapmayın, işinize gücünüze bakın.

Burada bir çocuk vardı, MetinRR diye.Her haftta yeni bir produksuyonla motor tanıtıyordu buyuk bir heyecanla.Şimdi baktım, 2 yıldır bırakmış tek bir video bile yok.10 bin üyeliği vardı.

sevdiğim bir dostum da bu işe gonul koydu, ben bu işi yapacam abi dedi. Gitti RS660 motorunun yanına Toureg 660 de alıp komple motorcu olmaya çalışıyor şu an. Kanal büyüse nolcak ? Yüzünü de göstermiyor utangaç biraz.

Neyse yani çok boş iş.kesinlike tavsiye etmiyorum.
ne killingroad ne ben ne başkaları senin için video yüklemiyor insanlar kendilerine anı arşivi olarak kullanıyor ben de öyle 10 dakikalık 4k60fps bi video 15gb kadar yer kaplıyor hepimize bikaç tblik harddisk alacaksan hemen bırakalım bu işi mng kargo kuruçeşme şubesine yolla ben alırım oradan :)

Motosikleti
Hero Dash125
Biraz işi bilmek, sosyal olmak gerekiyor. Oturup videona reaksiyon beklersen illa ki bir noktada küsersin. Burada önemli olan durmadan üretebilmek ve tarzın. Şimdi motorcu muhabbeti bu işi çok maddi kaygılı yapmıyor. Adamın derdi motor, millete de bizim motorcu arkadaşlar gözüyle bakıyor gibi. Sevdiği için yaptığı ve medyada o kadar da iddialı olmadığı gözüküyor. Bu olayı meslek gibi düşünüyorsan kolaçan gibi, zafer akçay gibi yürümek gerek. Bunlar geleneksel medya mantığıyla hareket ediyor ve reklam bazlı devam ediyor. Canının istediğinden ziyade izleyicinin istediğini medya kuralları çerçevesinde yapıyor. Kolaçan fotoğrafçı ve videographer. Zafer akçay da spiker. Ekranda var olacaksan bu zatlar gibi raiting mantığıyla yürüyeceksin.

ne killingroad ne ben ne başkaları senin için video yüklemiyor insanlar kendilerine anı arşivi olarak kullanıyor ben de öyle 10 dakikalık 4k60fps bi video 15gb kadar yer kaplıyor hepimize bikaç tblik harddisk alacaksan hemen bırakalım bu işi mng kargo kuruçeşme şubesine yolla ben alırım oradan :)

olm sen kimsin ki üstüne alındın ?
cidden soruyorum bak ? kimsin kanalın falan mı var senin üstüne alındın ?

he he evet arşiv ,bilmezmiyim..:sneaky:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

millet tonla para kaldırıyor youtube dan, adam boş iş diyor. buna ne desem faydası yok.
motorculuk içerikli para kaldıran kanallara örnek verebilir misin ?
kimmiş o tonla kaldıranlar ?

Motosikleti
Hero Dash125
olm sen kimsin ki üstüne alındın ?
cidden soruyorum bak ? kimsin kanalın falan mı var senin üstüne alındın ?

he he evet arşiv ,bilmezmiyim..:sneaky:

motorculuk içerikli para kaldıran kanallara örnek verebilir misin ?
kimmiş o tonla kaldıranlar ?
Mevlüt, Selçuk diyeyim dahasına gerek yok. Bu adamlar bununla ev geçindiriyor ve kazanmadıkları dakika bırakırlar emin ol.

Mevlüt, Selçuk diyeyim dahasına gerek yok. Bu adamlar bununla ev geçindiriyor ve kazanmadıkları dakika bırakırlar emin ol.

allah canınızı almasın.Yav tamam mevlut,selcuk,zafer. bunların para kazandığını ben de biliyorum.
Yeni kolaçan olma yolunda size başarılar dostlar :)

yavvvvv ne adamlarsınız.

Motosikleti
Hero Dash125
allah canınızı almasın.Yav tamam mevlut,selcuk,zafer. bunların para kazandığını ben de biliyorum.
Yeni kolaçan olma yolunda size başarılar dostlar :)

yavvvvv ne adamlarsınız.
Asıl sen ne adamsın... İnsan tabi ki hedef koyacak... Başaracak veya başaramayacak. Tek kullanımlık ömrü senin gibi boş yaparak mı geçirsinler?

Son düzenleme:
Her kazanan ulu orta kendini açık etmiyor enes batur gibi, o yüzden bilmiyor olabilirsin kimin zengin kimin fakir olduğunu. Sadece izlenme ile değil, haricen yapılan reklam anlaşmaları, sponsorluklar, organizasyonlar, fuarlar, etkinlikler sayesinde iyi para kazanıyorlar.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Aslında içimizde amatör anlamda bu işi yapıp da benim çok keyif aldığım kanallar var. Killingroad'un kanalı bence Aprilia'yı merak edenler için Rs 660 özelinde çok leziz bir kanal, eski üyelerden Mamba09'un kanalı şahaneydi ama adam bıraktı bu işleri, foruma da nadiren gelir oldu. Mamba09'un paraya hele ki Youtube'dan gelecek paraya ihtiyacının olmadığını biliyorum. Killingroad da her ne kadar mütevazi takılsa da hali vakti yerinde ve çok efendi bir arkadaş.

Her kazanan ulu orta kendini açık etmiyor enes batur gibi, o yüzden bilmiyor olabilirsin kimin zengin kimin fakir olduğunu. Sadece izlenme ile değil, haricen yapılan reklam anlaşmaları, sponsorluklar, organizasyonlar, fuarlar, etkinlikler sayesinde iyi para kazanıyorlar.
linux master,

yani bir kişi ancak bu kadar yanlış anlaşılabilirdi. ben youtube dan para kazanan hatta köşe olan insanlar olduğunu zaten biliyorum.

enes batur demişin :) tebrik ederim daha büyük fenomen bulamadın mı ;)

bak bi şuna

neyse ardaslar, anlatmak istediğim motorculukla ilgili kanal acıp boşuna uğraşmayın, bana güvenin.burdan size ekmek çıkmaz.

haaa diyorsanız, ben bu işi hobi olarak yapıyom valla.. pek inanmam ama eh iyi derim.

linux master, bak şimdi ünlü motorcu fenomenleri koymazsın insaalhh :)

Bende Motobike 2025 fuarı başlıklı ki konuya yazdığım Falcon bana motosiklet hediye etti diye yazıma, bu vatandaş niye Kemal Sunal'lı paylaşım ekledi diye yadırgamıştım.

Neyse sebebini şimdi anladım.

Bende Motobike 2025 fuarı başlıklı ki konuya yazdığım Falcon bana motosiklet hediye etti diye yazıma, bu vatandaş niye Kemal Sunal'lı paylaşım ekledi diye yadırgamıştım.

Neyse sebebini şimdi anladım.
sen iyice yaşlanıp alzaymır mı oldun acemi ?
göstersenene bu paylaşımı.

iyice tırlatı millet. yalanlar havada ucusıyor

Youtube da para önemli bir motivasyon ancak olay sadece para kazanmak değil.İnsanlar yaptıkları şeyleri paylaşmak istiyor , taktir görmek istiyor. Youtube bizim eskiden kullandığımız bloglar gibi .Başlarsın tutarsa para kazanırsın tutmazsa anıların kayıtlı kalır. İnstagramda da aynı durum geçerli insanlar video , fotoğraf paylaştıktan sonra kaç kişi beğenmiş kim yorum yazmış diye sürekli bakıyorlar.İnsanlara keşke karışmasanız.

sen iyice yaşlanıp alzaymır mı oldun acemi ?
göstersenene bu paylaşımı.

iyice tırlatı millet. yalanlar havada ucusıyor
burada senden bahsetmiyor .

sampsonte 'ten bahsediyor.​

Sen bu kafada oldukça sana ne anlatsak ne göstersek faydası yok.
kardes valla 16 milyon uyesi olan adamı bana ornek gosteriyosun yani hangimizin kafa yerinde değil sence ?

karting yapan cocuk ben bu işten para kazanacam diyor, ben evladım manyakmısın sen iş değil bu, kendine gel diyorum. .sen ise aradan çıkıp lewis hamilton örneği veriyosun.

enes batur lewis gibi bişey lan :d 16 milyon üye toplamak yani harbi zor iş bak :d

Youtube da para önemli bir motivasyon ancak olay sadece para kazanmak değil.İnsanlar yaptıkları şeyleri paylaşmak istiyor , taktir görmek istiyor. Youtube bizim eskiden kullandığımız bloglar gibi .Başlarsın tutarsa para kazanırsın tutmazsa anıların kayıtlı kalır. İnstagramda da aynı durum geçerli insanlar video , fotoğraf paylaştıktan sonra kaç kişi beğenmiş kim yorum yazmış diye sürekli bakıyorlar.İnsanlara keşke karışmasanız.

burada senden bahsetmiyor .

sampsonte 'ten bahsediyor.​

bu vatandas derken benden bahsediyor ama hatları karışmış.

yaşlılık var tabi...

he şimdi anladım.. neyse:d

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar