"Necdet" abimiz kaza geçirmiş:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necdet sendemi be kardeşim, dostların tek tek kaza yapması beni çok üzüyor, lütfen daha dikkatli olalım. Artık kötü haber duymak istemiyoruz.

Necdetle geçen sene düzenlediği Kerpe gezisinde tanışmıştık, ve onun notunu bir kaç olaydan sonra vermiştim adam gibi adam, delikanlı,dürüst,candan yani arkadaş daha bir insandan ne beklenir, kardeşim dualarımız senle inanıyorum aramıza eskisinden daha sağlam döneceksin, ben seni rektifiyeye girdin diye düşünüyorum inşallah aramıza döneceksin.

ah necdet abi ah..hadi bi güç bi nefes doğruluver hemen..ben daha yeni öğrendim,1.sayfadan okumaya başlayınca durumu ağır yazmış herkes,elim direk 6. sayfaya tıklayamadı..inanın çok korktum..
hadi necdet abi gözünü seveyim kalkıver..acil şifalar diliyorum umarım hızla iyileşirsin..tekrar geçmiş olsun..

Çok üzüldüm eski dostlar haberini şimdi aldım...
Yapma be nejdet abi :salut:

Her ne kadar tanimasamda cook uzuldum umarim bir an once iyilesir de sagligina kavusur..

Acil sifalar diliyorum.
Kask nasıl parcalanmıs nasıl bi darbe bu yaaa. Sansızlıgın bu kadarı...

allah acil şifalar versin çok üzüldüm motorcu ruhu güçlüdür eminim aramıza tekrar dönecektir şimdilik dua etmekten başka çaremiz yok :pale:

ALLAH acil şifalar versin dualarım onunla :pale: İnsallah düzelir ve en kısa zamanda tekrar aramıza döner. Gelişmelerden haberdar etmeyi unutmayın lütfen.... Çok üzüldüm yavf....:pale:

lütfen gelişmelerden bizi de haberdar ederseniz sevinirim allah acil şifalar versin

Allah acil şifalarrrr versiinnn İnşallah İyileşirsinnnn Necet abiiiii :salut:

Allahım sen biran önce iyi olmasını sağla .Gelişme yokmu arkadaşlar haber felan?6. sayfaya kadar zor geldim heran kötü bi haber çıkar diye..

necdet abimi ALLAH sevdiklerine bağışlasın bu mübarek ramazan ayında...
üzüntümüz büyük
kendisini ÇANAKKALE'de kutlamalarda tanımıştım şeker gibi adam, agresif bi insan da değil , nasıl olur böyle bişey :silent:

Ben tanışmamıştım henüz kendisiyle, bu şekilde haberini almak çok üzücü.. umarım kısa zamanda sağlığına kavuşursun Necdet abi, bizde tanışırız...

Sabah sabah siteye girip te böyle bir haberle karşılaşmak,insanı şok ediyor.:pale:
Sevgili dostum Necdet'le geçen ay düzenlediğimiz Bolu gezisinde birlikteydik.

Ne demeli bilmem ki!
Tüm kalbimizle yanındayız Necdet'çim.Senin gibi pozitif enerji dolu arkadaşlarımızın, hep yanımızda olması gerekiyor.Sen güçlüsün ve bunun da üstesinden gelirsin.
Değerli site üyesi arkadaşlar; Edindiğiniz bilgilerle biz, İstanbul dışındaki üyeleri aydınlatmaya devam edin lütfen.:pale:
Geçmiş olsun.:rendeer:

heytt yavrum be...şundaki nura bak...yarına ayağa kalkacak...dönecekk dönecekk...siz dualarınızı esirgemeyin...bayram var haftaya...nereye gidiyor...topa koyarım valla adamı ben....

Hastaneye giden veya telefonla konuşan durumundan haberdar olan var mı ??

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
metehanla görüştüm bende tel ile oda aynısını söledi sağtaraftaki felç açılmaya başlamış hızla iyileşir inş tek temennimiz bu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dün gece hastanedeydik abi kaza achill le tuğçe necdet abiyi beklerken oluyo .... buluşma alanından oraya gittik...

necdet abiye acil şifalar diliyorum üzme bizi abi :S

bu aradak okmeydanı ssk acilinde 2 motosiklet kazası daha var biri yarışçı barıştok un babası necdet tok... diğerinin ismini hatılamıyorum ikisininde durumu kritik

necdet tok un kazası: scooterla arabaya çarpıyo ayrıntıısını bilmiyorum oğlunun arkadaşları orda gece gündüz..

tanıyan varsa acile gittiğinde otoparkta görür ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar