arkadaşlar son durum nedir? varmı bi gelişme?
!!!!!!
slm arkadaşlar bugün tuncel abiyi (oka) aradım ve saat 17.00teslim aldım motoru
yanlız gitmeyim dedim ne olur ne olmaz korku sardı beni neyse usta herşeyi anlattıktan sonra benzinciye gittik 300m ilerde bugünlük 70km yol yaptım
ve motor bu dedim güzel agressiv ve güvenli rodaj için 7000deviri geçme dediler geçmedim bende ama tam 7000devirde hızım 200 çıktı bu da yetti arttı bile frenler desen ap ayrı sadece önü sıktığında yüzde yetmiş arka yüzde otuz sıkıyor sadece arkaya basınca yüzde yetmiş arka yüzde otuz ön sıkıyor yani hangi freni kullansan yanlış yok hele panik frende neyse sıkmayım sizi fazla saygılar sevgiler :rendeer: bu arada tuncel(oka) abiye çok tşk ediyorum beni yanlız bırakmadığı için :rendeer:
![]()
necdet baba hayırlı uğurlu olsun diyeyim...hep sana veriyo Allah
herkese tşkler metehan allah herkese nasip etsin bizim yaş geçmeden tadını alalım dedik:queen:...
abi yakışır sana...nazar değmesin...
eee abi bu motorda televizyon ve geri vites var diyolar..ne derece doğrudur...birde kül tablası varmış...![]()
tşkler arkadaşlar gaza gelmem korkmayın neyse mete sen alem adamsın yaw
sende olmasan hiç gülmicez :queen: senin dediğin motor golwing o masajda yapıyor tuvaletide var yani anlıyacağın motordan hiç inmiyorsun:queen:
necdet abi mete handro ile birlikte bi ara burada geçen muhabbetinizi hatırlatmama gerek var mıo yüzden benden fotoğraf bekleme
he bi tur verirsen belki düşünebilirim :cherry:
ama olmuyor hüzün sisi çökmüş artık istesemde toparlanamam.
Yanılıyorsun Metehan abi yanılıyorsun. Mücahit abiye de söyledim.
Her şey düzelecek. Her şey yoluna girecek ve Necdet abi yine yazacak,
yine sohbet edecek sizlerle bizlerle forumda. Tanımasam da tanışmasak da
hüzün kelebeği benim de üstümde ama umudumuzu yitirmeyelim
be Metehan abi yitirmeyelim olur mu ???