"Necdet" abimiz kaza geçirmiş:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşımızın kendisine ve yakınlarına geçmiş olsun. Umarım ameliyatı iyi geçmiştir ve kısa zamanda toparlar.

nejdet abim güçlü bi insandır bu olayı atlatır diye ümit ediyorum.kendisiyle 18 MART'TA çanakkalede tanışmıştık aynı yerde konakladık ALLAH yardımcısı olsun tüm dualarımız kendisiyle iyi haberlerini bekliyoruz

Ameliyata alabildilerse demek ki beyin ödem yapmamış, geç kalmadan müdahale edilmiş... bence birkaç gün içinde kendine gelir Necdet abi. Güçlü kuvvetli adamdır, hiç birşey olmaz...

İşte en güzel yazı bu.İlk okuduğumda içimde oluşan hissin tarifi budur.Biraz sonra bişey yapamasamda yanına gidicem abimin.Vardır bizden biri mutlaka.

bukadar sevenlerini bırakıp gitme necdet abi ilk gezimi senin artcın olarak yaptım
muhabbetinle insanlığınla cok sevip saydım seni en kısa sürede aç gözlerin gülümse burdayım de ben iyiyim de baska bişe istemiyoruz senden .. allah büyüktür necdet abimizi bütün sevenlerine bağıslayacaktır inşallah ...

az önce hastaneden birilerini aradım durumu hemen hemen aynıymıs ama azda olsa iyiye gidiyormus die duydum ....

bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine ALLAH acil şifa nasib etsin inşallah.

geçmiş olsun. çok üzüldüm. offff of

necdet abi tekrar aramıza dönecek buna inanıyorum..
o bizi bırakmaz..
ama motoun hali öyle kötüydüki o motordan sağ çıkmak........
ama necdet abi sporcu güclü bir insan dönecek dualarla aramıza dönecek..
acile kadar gidip sordum doktorlar dün akşam için önce durumu kötüye gider sabaha karşı iyleşme yönüne döner dediler..
bu sabah telefon ettim en azından kötüye gitme durmuş değişken bir grafik çiziyormuş ..
ama durum hala cıddi kendinde dğil..
kafasındaki şişlik inmemiş bu biraz kötü..

Super Moderator
çok üzgünüm çookk benim düzenlediğim bi toplantıya gelmek üzere yola çıkması ve kaza yapması ......:salut:
necdet abimin bünyesi çok kuvvetlidir inanıyorum en kısa zamanda ayağa kalkacak ve onu ziyarete hep beraber gideceğiz
dualarımız seninle necdet abim allah yardımcın olsun seni seviyoruz

Necdet Abi Acil şifalar diliyorum.İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin.

Bizi merakta bırakmayın lütfen bilgilendirmeye devam edin...

Allahtan acil şifalar diliyorum. Bir sefer tanışma fırsatım olmuştu kendisiyle..
Umarım hayata sıkıca tutunuz ve bizimle kalır.. :pale:

kendisini tanımam ama sabah sabah olacak şeymi bu ya inşallah iyileşir büyük geçmiş olsun aillesine ve sevenlerine Allah şifa versin

Allah acil şifalar versin. Siteye girer girmez şok oldum 6 . sayfaya geldim okuya okuya iyi haberi aradı gözlerim. Bu kadar sevenin bu kadar dua edenin var Hadi Gayret NECDET abi topla kendini.

Gerçekten çok üzüldüm dün akşam lastiğim patladığı için Bakırköy'e gelemedim.Şu hale bak gelseydik tüm bunlara şahit olacaktım.Allahım sen kulunu koru..
Tuğçe seni allah bağışladı.Ne kadar kötü hissettiğini tahmin edebiliyorum...
en yakın zamanda iyileşmesini diliyorum.Kendisini tanımam ama olay beni çok üzdü....
Herkese sabır diliyorum

Necdet abinin şu ana durumu toparlanmaya başlamış sanırım.Orada olan arkadaşlarla konuştum.Sol taraftaki felç açılmaya başlamış.İnşallah sapasağlam aramıza döner.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allah acil şifalar versin allah gerideki coluguna cocugunun yuzu suyu hurmetine bagıslasın

Necdet abinin şu ana durumu toparlanmaya başlamış sanırım.Orada olan arkadaşlarla konuştum.Sol taraftaki felç açılmaya başlamış.İnşallah sapasağlam aramıza döner.

uyandırmışlarmı yani kendindemi peki

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben kardeşimin bu günlere tekrar döneceğine yürekten inanıyorum.çünkü o bizi bizler kendisini çoooook seviyoruz.

Allah Yardımcısı Olsun.İnşallah Bir An Önce Ayağa Kalkıp Aramıza Döner...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kendısını tanımıyorum ama cooook uzuldum umaırm en kısa zamanda ıyılesır alah yardımcısı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar