Ne zaman hayal etmeye başladınız, ne zaman kavuştunuz?

ben 01.06.2008 tarihinde merak sardım motora aslında küçüklükten gelen bi şeydi ama nese işte 16.06.2008 alındı babam saolsun:)

Zaten ilgim vardı scooter kullanıyordum, 2008 Temmuzda Bilecik Pazaryerinde Emok'un düzenlediği festivale gittim, motor aşığı olarak geri döndüm, eylül gibi de gittim ER-6F'imi aldım :)

2002 nin Haziran Ayında Başladı Motor Aşkı :) Cılgın Bediş Dizisindeki Gençlerden Görüp Birgün Benimde Böyle Moturum Olacak Diyordum Ve 19.11.2008 Tarinde Kawasaki zzr600 üme kavuşuyorum :)

Bnde Gecen Sene hayal ediodm okullar tatil olunca gidip calıstım eve geldiğim zaman aldım kendime :) alnın teri güzel sey bnce :)

2 senedir hayal ediyorum. 2009'un ilk sınavına girip ehliyetimi alıp hayalimi gerçekleştircem ama bi sorun var:pale:

Tek ve en büyük sorun biricik aşkım annem:) Motosikletten her konu açıldığında ; Gözüm arkada kalır,sen onun üstündeyken ben naparım,akşam sen ona binerken benim gözüme uyku girermi,ben biricik oğlumu itfaiye altında kalsın ölsün diyemi doğurdum (sanırım haberlerden annemin aklında kalmış benimde hatırladığım kadarıyla böyle üzücü bir durum olmuştu geçen sene burdan ölen arkadaşın ailesine başsağlığı diliyorum) diye cümleler kuruyor. O öyle dedikçe ben kötü oluyorum. Sizlerinde anneleri kesin bunun gibi birşeyler yapmıştır,siz nasıl çözdünüz bu olayı?

8 sene önce başladım hayal kurmaya...daha yeni gerçekleştirebildim...
geç olsun,güç olmasın:)

3 senenin eseri 600F gururla ilkbaşda YBR yi aldım 2-3 aylık hayalle fakat amaç 600F dersen 3 sene sürdü almak sonunda başardım

çoçukluktan beri mobiletler falan ilgimi çeker iç çekerdm geçen sene kısmet oldu tabi mobilet değil roadstar :))

5-6 yaşlarında babam 50cc bir Karpat almıştı Enişteminde Balkance si vardı
bsa06100501.jpg

Onun deposuna oturdur 20-30 ile giderdi ama benim nefesim kesilirdi çok hoşuma giderdi ve kendimi bildim bileli hep bisiklet üzerindeyimdir yürümeden önce bisiklete biniyordum desem yeridir.

Ama en önemlisi 1998 baharı Fevzi diye arkadaş motosiklet fuarına bilet almıştı ve ben ozaman lise hazırlıktayım fuarda ne kadar broşür varsa toplamıştım tüm motosikletlere dokunmuştum ondan sonraki hafta her gece rüyamda motosikler gördüm ve o günden bu güne hep aklımda var ama maddi durumlar birşeylerin tamamlanması için sürekli motosiklet sevdavdam ödün vermem gerekti halada öyle devam ediyor bir motosikletimin olmasini şu anda herşeyden çok istiyorum desem yeridir bende bu takıntı oldu sanırım pisikilojik yardıma yada bir motosiklete ihitiyacım var :) aklimda okadar çok büyüttüm o kadar çok istedim ki alınça aynı heyecan ve zevki alamamaktan korkuyorum.

Ben ilk olarak 1985 yılında Henuz 5 yaşında iken motor tutkum başladımış. Ozamanlar babamın Motru Minarelli vardı. Kendisi sürekli işe gider gelirdi.
Babam ne zaman işden gelse hemen kapıdakarşılar baba beni gezdir diye aglarmışım. 1990 yılında agabim okulu bırakarak sanayide calışmaya başladı. Babam vardiyeli calışıyordu. Hafta bir 3 vardiye dönüyordu. Gunduz vardiyesinde beraber gidiyorlar agabim babamı işyerine bırakıp oradan kendi isine gidiyordu. Babamın gece vardiyesinde ise babam isden geliyor motor sogumadan agabim binip gidiyordu. Babamın Oglenden sonra saat 15:00 de gitti haftada ise sadece babam kullanıyor agabim dolmuş la digip geliyordu. Bu tam 3.5 yıl sürdü.Bu gecen sürede ben nerdeyse motoru göremiyordum bile, tabi gunduz okulda olmamın da buna etkisi var.1993 de babam emekli olunca motor agabime kaldı. Birgun bu motor bana kalacak diye hayal ediyordum. Bu hayaller yasarken babamdan sıkıla sıkıla bisiklet istedim. Eski bir BMX aldı. Lise1 e giderken 18 vitesli bir bisiklet daha aldı. cünkü BMX artık iyice eskimişti catısı catlamışdı. Bu arada agabim motoru satmış ve Honda titan almışdı. İlk olarak 1998 yılında bu motoru kendi başıma kullandım. Yıllar birbirni kovalarken agabim durmadan motor degiştirdi durdu. 250 jawa, 350 jawa, kaclıkoldugunu bilmiyorum ama bazı yerlerde "domuz boyunlu" diye tabir edilen eski model MZ. Ben agabime ne zaman bana da ögret desem . "Bu motorlar cok buyuk biraz daha buyu oyle" diyordu. Yıl 2001 olmuştu üniversite bitmiş agabim de 301 MZ almışdı. Birgun hiş beklemedigim bir anda gal bakalım dedi ve motoru bana verdi. Bu motor ile motor kullanmayı ögrendim. Agabim yurtdisına cıktı ve motor bana kaldı. Bu arada ehliyeti de aldım. 1.5 yıl sonra agabim yurt dısından döndü MZ satıp YBR125 aldı. Azda olsa artık ben de kullanıyordum motoru ama cok az tabi. 2003 ün başalrında agabim 6aylıgına tekrar yurtdışına gitti. Buarada ben de YBR ile ilk kazamı yaptım. Agabim dönüste motoru satıp araba aldı. 2008 subat ayına kadar motorsuz gecti. 2008 Subatında kendi motoruma kavustum...
Uzun oldugunun farkındayım ama boyle işde... :pale::pale::pale:

....Aslında hiç binmemiştim gerekliydi ama sevemdiğimi düşüordum aklım arabalardaydı. bigün(haziran2008) komşunu 50 cc motor satıomuş büyük almış babam ucuza alalım bunu. dedi çarşı 2 km bi kerede gittik aldık birde ne göreyim ne güzel şeymiş motor ya.... resmen at =) sonra sizle tanıştım bu hafta ise 125 lik vitesli alıp motorun tam keyfini çıakrtıcam ilerleyen sürectede naked tarzı bişey.... herşey maddiyat isterim cbf alayım ama olmuo işte sorduğun zaman herkes bırak honda al dio ___Annemde biliyo börek yapmasını ama peynir yok(peynirli börek)
Herkesin gönlüne göre olması dileğiyle.... Hedef belirleyin kesinlikle olacaktır herşey sabırdan ibaret

İzleme hevesim kendimi bildim bileli vardı ama motosiklet alma hevesim 2008 yazında başladı. Ekim ayının başında ise aldım motosikleti. HAyal kurma dönemim 1-2 ay sürdü...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Bir kere arkadaşımın motoruna bindim, Keewey ARN125. Bir hafta sonra yine bindim, pek bi hoşuma gitti o zaman. Tadından yiyemedim yani. :p Hayal etmeye o zaman başladım işte. 10 gün içerisinde de kavuşmuştum motoruma.

1984 te yamaha DT ile başladı. 2005 te ybr ye kavuştum. İlerde neye kavuşurum bilemiyorum. 21 yıllık bir özlem...

Son düzenleme:
Ekimin 1'in de Başladı Hayalim Ve Kasımın 1'inde Bitti Yani Tam 1 Ay Boyunca Motor Hayali İle Uyudum Rüyamda Bile Hergün Motor Görüyodum Sürüyodum Canıma Artık Tak Etti :queen: Ve Artık Motoruma Kavuştum.:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben motosiklet hayalini adam akıllı olarak eski patronumun Bandit650cc sini
görünce yaşamaya başladım. Ve hemen alel acele 1ay içinde ikinci el bir
cbr125 alıp, sabahı düşüp, korkudan motoru aldığım arkadasa geri verdim.
Şimdi ise bu hayali yaşamaya zaman zaman devam ediyorum. Ama şimdi
bu işe daha profesyonel olarak bakıyorum. Bir 125cc motorun yerine daha
gelişmiş en azından abs fren sistemi olan bir motosiklet, beni maksimum seviyede
koruyacak koruma ekipmanı ve ciddi bir eğitim almam gerektiğini düşünüyorum.
Bunları yapabilmek içinse ekonomik seviyemi daha üst noktalara çıkarmam
gerekiyor. Bunun içinse zamana ihtiyacım var. Ama tüm bu şartlar bir araya
gelirse motosiklet alırmıyım onuda bilmiyorum. Çünkü Türkiyedeki trafik ve yollar
beni fena halde korkutuyor.

ben ilk olara 99 senesinde bisikletci bir abimizin mobiletine binerek (okuldan kaçıp)aşık oldum.2007 yılında cbr125 im oldu.şimdide yakınlarda inşallah r6 veya fezar olacak

ilkokul yıllarında bir polonezköy gezisinde bir mobilet kiralayıp arkasına oturduğumda başlamıştı binerken çok heyecanlanmış ve korkmuştum, yolda u dönüşü yaparken korkuma engel olamayıp düşecez dedim attım kendini yere :) sonrasında ki denemelerimde bu korkumu aşıp oturdum oturduğum yerde ve uzun bir süre bekledim ilk motorumu alacam diye, seneleeeerr sonra ev hayatı iş hayatı derken yaşım geçti 2004 yılında yolun yarısına gelmişken dedim hadi be ölemeden alalım şu motoru, gözümüz açık gitmesin, çocukluk hayalimi gerçekleştireyim ve evet yaptım, ancak şimdide üzerinden inemiyorum :) mezara kadar üstündeyim...fenerbahçe gibi oldu "pazara kadar değil mezara kadar fenerliyim"

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lise zamanın da 17- yaşlarında iken aklımda hep bir scooter vardı otobüse binmek istanbul gibi bi yerde malum , zulum artık ve 23 yaşım da dükkan açtım ve scooter aldım iki hayalimde gerçek oldu şimdi ehliyet sınavını bekliyorum artık polis gördüğümde çevirdimi çevircekmi derdi olmasın :mrgreen::cat:

Herkes hayalinin peşinden koşsun birgün mutlaka olacaktır. .:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar