Ne zaman hayal etmeye başladınız, ne zaman kavuştunuz?

sene 1991 terminatör 2 vizyona girmişti filme girdim ve o veledi motorun üstünde yapabildilerini gördüm:) sonra ki sahnede Arnold Schwarzenegger sahneye bi chooper la girdi we tamamdım :queen: o zamnlar bisiklete binmem yasaktı deli gibi kullanıyorum die aileme söyledim beni terlikle kovaladılar
sonra bir gün dayım geldi seneler sonra oda kendine bi motor almış birçok kişi onu bu sitede (MÜSLÜM BABA) die tanır motorcu babası olduğu için altında yanlarında deri çantalar olan bi regalle seneler sonra işim we ewim istanbulun iki ayrı yakasına düşünce dedim artık yeteeeer we aldım haziran 2008 de
insan memur olunca hayaller anca bu kadar kısa sürede yerine geliyo:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
6 yaşında 2 tekerlekli çok ufak bir bisikletim vardı babam bisikletçi olan akrabasından almış o zamanlar şimdiki gibi bisiklet bolluğu yok neyse iki teker aşkı bu yıllarda başladı ,ilerleyen yıllarda bayram seyranlarda ,bisiklet kiralayarak ve arkadaşların bisikletleri ile bir kaç tur atarak geçiştirdik bu sevdamızı derken ,13-14 lü yaşlarda bağlarbaşındaki top sahasında(eskiler bilir burayı) mobilet kiralayarak sürdürdük bu sevdamızı ,hep içimde bir mobiletim olsada şöle turlasam kafama göre derdim ,o zamanlar bir kaç semtin haricinde bomboş bir istanbul, derken yaş 16 oldu babam ağır hasta gidici iş bulmam lazım ,bir akrabam bana beldesan isimli bir fabrikada iş buldu ,inanın içeri girene kadar ne fabrikası olduğunu bilmiyorum ,işe başlayacağım gün beni aldı usta başları fabrikanın içersindeki görev yerime getirecek ,Allah içeri bir girdim motorsiklet tarlası :mrgreen:her taraf mobilet dolu ,biraz şaşkın biraz hareretle usta dedim ne yapıcam burada benim işim ne olucak ,bantta çalışacaksın dediler ve askere gidene kadar 3,5 sene burada her Allahın günü mobilletlere arka tekerlek motor zinciri takıp arka ayar vidalarını monte ettim bantta akşamlarıda mesailerde test ediyorduk banttan çıkanları tam 4 saat motor üzerindeydim laf aramızda hokkabazlık yaparken kaç tane mobilet pert ettim :cherry:tabi fabrikası olduğu için sorun olmuyordu ...
İşte sevdamızın başı ta bu zamanlara dayanır ve Allah sağlık sıhhat verdiği müddetçede devam eder ..Bambaşka bir şey bu motor aşkı..

Hayalim Mobiletti Okul çıkışlarında Hafta sonları çalışarak biriktirdiğim para ile Sene 1990 da bu hayalime bir mobilet alarak hayalimi gerçekleştirdim Ama tam üç sene biriktirmiştim paramı (tabi Annemin Maddi teşvikide oldu:cherry:)Şimdiye kadar 8 tane motosiklet aldım bindim sattım .Şimdi ise Yamaha Marka bir motosikletim var.:cat:

Sene 1987 yaş 10 yer KONYA - Köye gitmişiz, eniştemin mobileti var.İlk defa orada aldım ikitekerin tadını...

Sene 2001, askerden yeni gelmişim. Çalıştığım yerdeki bir arkadaş motorcu, motosikletleri tanımaya başlıyorum. (Hala almak gibi bir düşünce yok, uzak geliyor)

Sene 2004, çalıştığım şirketteki doktor Lütfi'nin xt660'ını görüyorum. İçime bir kor düşüyor. Hayaller, hayaller, hayaller...

Sene 2005, ilk tercih Twister. ancak hem maddi durumlar, hemde eşin karşı çıkmaları sonucu başka bahara diyorum.
Sene 2006, olmuyor bir türlü, sürekli bir maraza çıkıyor.
Sene 2007, sanki gizli bir el motor sahibi olmamı istemiyor.
Sene 2008, Belirli aralıklarla depreşen istek, bir türlü sönmüyor. İnsan bir şeyi bu kadar arzulayıp da sahibi olamaz mı yaw... :pr:
Sene 2009 koca bahar geçti, temmuz ayı geldi. Bu senede mi olmayacak derken tam da kendime göre bir tane buluyorum.(Allah razı olsun bu çinlilerden :cherry:) )

Yani en az 5 sene bekledim... :p

lisede başladı yakında ilk motoru alacağız hayırlısı ile... 34 yıldır özlemle beklemekteyiz kendilerini :)

küçükken başladı herşey bisikleti kullanmayı kendim öğrettim biraz psikopatça kullanıyordum neredeyse dizim yere deyene kadar yatırıyordum bisikleti :) onca takla ve düşmeme rağmen hep ufak sıyrıklarla ve yüzümde gülümsemeyle kalktım yerden tekrar eve kadar deli gibi sürer yara bandı yapıştırır gene sürerdim :) cross falan yapmak için dağ,bayır çamurlara dalardım ancak 15 senelik bisiklet daha fazla dayanamadı çarkı ve arka lastiği yamulmuştu sonunda çöpe koymak zorunda kaldım :) 2007 yılına kadar hiç ses soluk çıkarmamıştım ama 2007 yılının başında motosiklet sevgisi patlak verdi ve artık ehliyetimi resmi olarak elime aldığımda hayalime kavuşuyorum :) en son hayalim bmw r 1200 gs adventure :)

ben tam 1 sene hayal kurdum ve sonunda dayanamayıp honda cbf 150 aldım.şimdi çok mutluyum ama buda kesmez oldu şimdik ihayalim inşallah cbf 600 olacak.umarım bir gün kavuşurum.

çok küçükken(5-6 yaş) cross yarışları falan olurdu.babamla izlemeye giderdik motosikletle!yani benim motosiklet sevdam çoookkk eskilerden geliyor.yaş 23.şimdilik ufak bir scooter'ım var.Hayalimdeki motorlar cbr 600 rr,gsr 600,yzf r6.Bu üçünden birisi bir iki yıla kadar benim olacak(inşallah).Hangisi olur bilmiyorum ama üçünede aşığım:)

1999 marmara depreminden sonra antalyaya taşındık oturduğumuz apartmanın alt katında aprillia kawasaki hyosung ve bilimum motosiklet markalarının bayileri vardı hergün okula gitmek için servis beklerken ağzım açık izlerdim motorcuları . bi çoğuyla zamanla muhabbet kurdum tanıdım ettim çok gezdim artçı olarak . o zaman lise 2 ye giden biriydim şimdi üniversiteyi bitireli 3 sene oluyo :D yarın öğlen kavuşcam motoruma :D sanırım 11 yıl kadar beklemişim :D benim kadar bekleyen başka biri varmı ???

Arkadaşlar şimdi eminim çoğumuz bir sabah uyandığımızda "Yahu bugün gideyim de bir motosiklet alayım bari" diyerek başlamadık bu sevdaya.

Az önce aklıma geldi de, motosiklet almayı ciddi ciddi düşünmeye 2006 Mart-Nisan aylarında başlamıştım. Motosikletimi alasıya kadar geçen süreç benim için "hayal kurma süreci" oldu. Motosikletimi ise 2007 Mayıs'ta aldım. Yani 13-14 ay hayal kurup durmuşum yaw :)

Şimdi siz söyleyin bakalaım :) Ne kadar süre hayal kurdunuz? 5-10 gün mü, 1 ay mı, aylar mı, yıllar mı???

tam 1 sene .sonra cbf 150 aldım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:32 ----------

1999 marmara depreminden sonra antalyaya taşındık oturduğumuz apartmanın alt katında aprillia kawasaki hyosung ve bilimum motosiklet markalarının bayileri vardı hergün okula gitmek için servis beklerken ağzım açık izlerdim motorcuları . bi çoğuyla zamanla muhabbet kurdum tanıdım ettim çok gezdim artçı olarak . o zaman lise 2 ye giden biriydim şimdi üniversiteyi bitireli 3 sene oluyo :D yarın öğlen kavuşcam motoruma :D sanırım 11 yıl kadar beklemişim :D benim kadar bekleyen başka biri varmı ???

hayırlı olsun.

2007de başladı bu dürtü, 2008de ehlyeti aldım,2009da ilk motorumu aldım,2010 da da yeşil 636 ninja hayalim var :)

12 yaşında başladı aşk 14 yaşında ilk mobiletimi aldım sonra minks sonra mz sonra 8 yıl ara verdim sonra tekrar başladı ama geri döndügüm de piyasa öyle olmuşki ooo bizde ozaman kask çok pahalı ve lüxstü işte o yıllardaki ilk motorum babam 2,5 liraya almıştı 2 buçuk milyon ozaman yıl 1994

Son düzenleme:
2008 in başlarına doğru kafama yatmıştı ybr alıcam demiştim 2008 12. ayda aldım :)

13 yaşında başladı 1 ay sonrada aldım bi 90 lık scooter yaş 17 olacak hala aynı motor :)

Edirne'de üniversite okurken İstanbul'a gelme şansı yakaladım.
1 Nisan'dı...
Yaklaşık 2,5 saat süren otobüs yolculuğunun ardından İstanbul'daydım artık.
Daha önceden de gelmiş, çalışmıştım buralarda.
Şimdi eğitim için di...
Unkapanı'ndan Boğaziçi Üniversitesi'ne gitmeye başladım.
Sonra işe girdim. Sabah okul, öğleden sonra İkitelli...
Okula 2 saatte gidiyordum,
İşe bazen 3 saatte...
Halbuki Edirne'den 2,5 saatte gelmiştim.
Ayrıca Edirne'de 120 lira kira veriyordum, burada 600 lira.
Ama bu yolculuklarda camın diğer tarafındaki motosikletleri izliyordum.
Liseden beridir herkes "Valla bir motorun eksik" diyordu.
İlanlara bakıyordum, alamayacağım motosikletler için pazarlık bile yapıyordum.
Arasıra anneme söylediğimde "beni çileden çıkarma" diyor, konu biraz fazla uzarsa terliğini çıkarıyordu...
Ehliyete yazıldım Ekim 2009'da
Sonra aynı ayın 13'ünde ilk motosikletimi aldım.
Yazın gelmesini heyecanla bekliyorum.

Not: 25 yaşında olmama rağmen hala bazı geceler motosikletime son bir defa daha bakıp uyuyorum.

aklım erdiğinden beri kendi kendine giden şeylere kafayı takmışımdır hep,hep arkadaşlarımın motorlarını kullandım,peugeot 101-105,bionik 51-52,flipper vardı bi zamanlar,ama jawa ya da mz e binemedim,geçen sene memlekete otobüsle gitmemeye karar verdiğim an,soluğu pazarbaşı motorda aldım,şu an 2 tane motorum var,bundan sonra 2 tane daha alacağım,600 RR ve efsane olan HAYABUSA,insan bişeyi kafaya koysun yeter,kafada bittiyse olay tamamdır,Allah tan başka kimse mani olamaz,,siz yeter ki isteyin,sonucunu alırsınız garanti veriyorum

Ilk motorsiklet Alma Aşkı Kawasaki Nınja 1100 du galiba. Bu motorla Bababım arkadası ile Istanbuldan Izmite gitmemle Başladı. 2005 Falan Heralde. Suanda Ehliyet sınavına girdim.Sonucu 5 Gun içerisinde Acıklanıcak. KAzandıysamda Şubatta Motoruma Kavuşucam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar