Bütün yorumları okudum hepsi ayrı bir güzeldi.
Hepimizin içindeki nede olsa motora ve rüzgara olan aşkımız.Kimi erken kimi gec almış ama hepimizin ortak yanı bu motorsiklet,kendimizi buldugumuz,iyi hissettigimiz demir parçası...
Ben biraz uzun yazacagım umarım bendeki bu aşkı anlatabilirim.
ilk 2 teker aşkım abime Suriyeden gelen chopper tipi bisikletiydi.
Resimdeki biskletin aynısı ama bizdeki frenliydi.
Bana kullanmayı hiç kimse ögretmedi abimde ögretmedi bisikletini kullanır düşürürüm diye.Kendi gayretlerimle ögrendim üstünde durmayı ve kullanmayı.Abim okula giderken bende sabahları kullanıyordum temizligini yapar içeri alırdım her defasında abim temizligine şaşırım ve arkadaşlarına hava atardı benim bisikletim temiz ve saglam diye bütün bakım ve temizligini ben yapıyordum halbuki.

bende okula başladım ve 1. sınıf karne hediyem halamdan BMX oldu.Araba ile getirdikleri için parça halinde geldi.kendim topladım kimseyi elletmedim... sonra bana yetmemeye başladı rüzgarı dahada hisstmek istiyordum daha hızlı gitmek istiyordum,okul tatilinde 3 ay çalışıp bianchi bir vitesli bisiklet aldım bu mahallenin ilk vitesli biskleti oldu.
aradan 2-3 yıl gecti artık oda yetersiz gelmeye başladı.
(Yıl 1999) aileme motor teklifimi sundum hiç biri onay vermedi.Yaşadıgımız yerde hiç motor kullanan insan yoktu sadece 2 tane trafik polisinde vardı başka hiç kimsede yoktu. Bu zamanlarda cok yaralandım ve düşmüştüm cok yaramazdım.
İşte o zmandan bu yana hayalinde bir SS var belli nedenlerden alamıyorum.125 yada 250 cc lik motor alma güçüm var ama hep erteliyorum ailemden dolayı.
işte benim 2 teker sevdam bukadar.Umarım herkes hayalini gerçekleştirir.
9 yıl cok az bir zaman degil... hala hayal kuruyorum....