Ne zaman hayal etmeye başladınız, ne zaman kavuştunuz?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1999 antalya karayolları 13. bölge 4. kısım şefliği antalya-alanya yolu alanya yaklaşım mevkiinde karayolları stajımı yaparken alanyalı arkadaşım kaan'ın motorunun artçısıydım. o zamanlar başladı bende motor alevi ama okul ve iş sorunlarını giderebilmem için biraz küllemem gerekiyordu alevi. nezaman ki nisan sonu nişanlım beni terk etti hayatın anlamsızlığına heyecan katmak için motor közünü harladım ve artçılıktan kullanıcılığa terfii ettim. artık hayatın sorunlarını gözardı edebileceğim bir sevda vardı karşımda. bundan sonra No Woman No CRY

17 yaşindayim kendime ait motorum ortalama 6 ay önce oldu babama sölemiştim o almişti :) Ama ehliyet yeni

19 yasında hayale basladım cok gecmeden allah yardım etti kendi paramla elden taksıtle 50cc lik scooterımı aldım sonra para biriktirdim 1 sene sonra gene allah yardım etti 250cc chopper aldım 1 sene sonra herkes dalga gecti alamassın cok pahalı o parayı nerden bulucan dedi gene allah yardım etti hyosung gt 250 r aldım 20 yasında 3 tane motoru tek kurus aile katkısı olmadan kendi cabalarımla aldım simdi sırada gsx-r 600 var dalga geciyolar gene cok pahalı dige bunu nezamanmı alıcam allah yardım edince :mrgreen:

benim hayal olarak 14 15 yaşından beri bir motorum olsun diye arzum var ama ciddi olarak bi markayı modeli kafaya koyma olayı temmuz gibi gerçekleşti:). inşallah seneye yaza kadar bir hyo gv250 alacağım diye ümit ediyorum.

İlk Motoru geçen sene kiraladık ve 1 günde anayola cıktım fren ayarı felan mukemmel viraj felan ama sonra arkadaşa ogretırken sag cek dedım gıdıoz yagmur war dedim ayakta fren bi asıldı düştük kolum cıktı kısmet bu gunlereymiş :D Bende 2006 da başladı bu hastalık babam eskı motorculardan 20 sene once felan yalan olmasın 10-20 sene once babam arkadaşları ıle gezerken babam tekmıs onde 2 tane kardeş 1 motordaymıs kamyon altına gırmıs babam kendını zor atmıs o gunden beri bıraktı ve 1 sene geçti kardeşi vefat etti babamın tam alcakken yengem dedi sende amcanın yanına gıtcen heralde diyerek babamı ikna etti. Sonra bu sene 10.eylül.2008 gibi para bırıktırmeye başladım babamda izin werdi motor almama hatta peder yapcak ruhsat ıslerını felan :D her hafta sonu benzınlık war orda calısıyorum aylık para alıp hesabıma yatıracagım ınsallah hazıran sonuna doğru 2.el bir Honda beat 'ım olucak . Sabreden Derviş Muradına ermiş. Hafta sonları Bizim BenzinLikteyim :D Benzin Sorunu olmucak anlıcagınız :D

Çok Uzun yazdım K.bakmayın :D

Son düzenleme:
imkanlarını zorlayan iyi bir çevre edinebilen herkesin yaşayabileceği özel bir zevk illa 1000cc olacak diye bir şey yok o yüzden hiç düşünmedim yaşayarak tatmaya karar verdim ve yaptım halen kendi motorumu almış değilim çünkü bir defa alacak ama kesinlikle istediğimi alacağım cebimin izin verdiğine değil ayrıca kendimi bildim bileli neredeyse tüm vitrin motorlar dahil istediğim zaman binebileceğim bi motor oldu...

Ben bu sene Haziranda hayal etmeye başladım, 3 Eylülde de motoruma kavuştum.

merhaba arkadaşlar aranıza bugün katıldım. benim hayalim iki ay önce bir dergide gördüğüm motor kullanan bir çiftin resmiyle başladı umarım bende bu hayalimi en kısa zamanda gerçekleştirirm sizler gibi (tabi kız arkadaşıma da sevdirmeye çalışıyorum :) )

Hayalim var,2 seneden beri hayal ediyorum ama anladımki okulumu bitirip bi işe girmeden motoruma sahip olamayacağım.Olsun önümde 2-3 sene gibi bi zaman zarfı.Beklemeye değer diye düşünüyorum.Hayalim suzuki m800 intruder ama ilk başta alabileceğimi zannetmiyorum :) Ondan dolayı hyosung gv250 ya da tiger 250 filan olabilir

Lise son 91
Alış tarihi 2008
çeşitli aralıklarla teşebbuslerim oldu onları saymıyorum

Oldum olası motosiklet gördüğümde hayran hayran bakar dururdum. : ) 2006 nisanında bu kadar hayranlık yeter dedim.

Üniversitede öğrenciyken kampüste gördüğüm klasik bir BMW motorla tutuldum bu hastalığa.Ancak ilk motorumu 5 sene sonra iş güç sahibi olunca alabildim.

niğdede two brotherslı bi movistar görüünce başladı benimkisi,yıll 2006, benim yolum uzun, hayal kurmaya devam

hiç hayal etmedim 1 anda alayım ya bitane işe yarar iş içinde iyi olur dedim gittim aldım=) ilk motorum mondıal rs151 :D taksıtle aldım keske almasaydım sonra kıcımızı bı koyduk bıdaha ınmedı :D

hiç hayal etmedim 1 anda alayım ya bitane işe yarar iş içinde iyi olur dedim gittim aldım=) ilk motorum mondıal rs151 :D taksıtle aldım keske almasaydım sonra kıcımızı bı koyduk bıdaha ınmedı :D

Kimi önce tutkunu sonra sahibi olur, kimi de önce sahibi sonra tutkunu... Motosikletli yaşamı seviyoruz öyle veya böyle.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hala hayal dünyasında yaşıyorum.

hep bir ilgim vardı ancak 2006'ın nisan ayında net bir şekilde motor almak istiyorum dedim ve internette motor fotoğraflarına bakmaya başladım. ancak 5 kuruş dahi yokdu cebimde (şimdi de yok : )

3 arkadaş dedik motor alacağız. karar verdik. biri 2007 de motor sahibi oldu. Şanslıydı babası aldı.

ben o günden 2008 hazirana kadar para biriktirdim. biyerde çalışmıyordum ama ufak tefek işler yapıyordum internet üzerinden ( yemedim içmedim : ) ve motorumu aldım.

3. arkadaş'ın satışına geldik. hala onun bunun artçısıdır kendisi

Dolmuşa gelerek motosiklet sahibi oldum.

Eşime ehliyet alıp günlük kullanımlar için otomobilimizi ona verdikten sonra işime minibüs ile gitmeye başlamıştım. Arabasız işe gitmek daha rahat diye düşünmeye başlamıştım. Çünkü minibüsler trafik tıkandığı zaman ters şeride dalıyor kural mural tanımadan trafiği aşıyor, böylece yolda harcadığım zaman da azalıyordu. Halimden memnun bir şekilde hayatımı sürdürürken, bir bayan arkadaşım motosiklet alacağını işe motosikletle gidip geleceğini söylemesiyle motosikletin ne kadar tehlikeli olduğunu hem de bir bayan için hiç de akıllıca bir vasıta olmadığını anlatmaya başladım. Bunu yaparken içimdeki motosiklet sevdasının depreştiğinin farkına bile varmadım. 1991 yılında bir mobilet alıp bir yıl kullanmıştım. O zamanlar yaygın olan jawa motosikletleri de kullanmıştım. Derken kendimi motosiklet.net'de 125 cc.lik motosiklet modelleri hakkında araştırma yaparken buldum. Ekim 2007'de Kymco CK125 aldım. İşe giderken yaz-kış kullanıyorum. O bayan arkadaşta ehliyet ve motosiklet aldı. Ama hala işe gelirken binecek kadar öğrenemedi.

yıllardır hayal ediyorum ciddi ciddi kararımı 3 ay önce verdim hedef mt-03 ama önce bi başlangıç yapmalıyım sanırm 2009nisan- bi 250cc cross-enduroyla başalyıp 2010 nisan gibi mt-03e kavuşacam.bu arada tabiki bu tarihler arası finansman çalışmasıyla gececek.

17 yasımda ilk motosikletim oldu mobylette sıfır almıstım :D neler yaptım motosiklete dislileri değiştirme kavramadan bilya eksiltme ön amatisör kestirme yok glardoni idi yok arsel idi yok 1 beygir di şimdi aklıma geldikce gülüyorum aradan 11 sene gecti cok değişik motosikletler kullandım en sonunda hayalim olan hondaya kavustum hep honda istemiştim honda aldım :D 110 beygir yetmio artık :D o zamanlar 1 beygir istiyordum ama artık 190 beygir istiyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar