Muaynede motorun kaç yerine bakıyorlar

Bugun arabayı muayneye götürdük arabanın 180 yerine bakıyorlar fren testini bırakın egzozda çok az nokta kadar cürüme olmuş gidin yaptırın dediler::rantinp:ufak bi tartişma çıktıda acaba motorun kaç yerine bakıyorlar:farao:

özelleşti ya artık sıkı tutuolar işi emin ol motoruda bi o kadar incelerler

ben dün yaptırdım. sıraya girme git yaptır dediler. adam hiçbiyerine bakmadı, sadece kağıtlarıma baktı. 3 numaralı bankoya git ordan al ruhsatı dedi, gittim, 2 numaraya git para yatır dediler, yatırdım( 57.8 ytl), 4 numaraya git onaylasınlar dediler onaylattım. sonra kağıtları kemerime sıkıştırıp kızılaya gittim. bi mont beğendim, 99 ytl dedi, 100 desene şuna dedim, sırıttı. ordan karanfile geçtim..... duramıyorum....

Son düzenleme:
sadece şase ve motor numarasına bakıyorlar.

iki defa yaptırdım ikisindede aynı

yalnız şase ve motor numarasını gitmeden önce bez ile silin

Arabada bişey yoktu gidene kadar bendede yoktu gittikten sonra sahibi hasta olarak çıktı:queen:

ist-Beylikdüzündeki muayene istasyonunda motosikletimin sadece şasi numarasına baktılar.

Ama bu uygulamaya yeni geçmişler eskiden oyleydi

Eskiden dediğin benimkisi tam 2-3 hafta önce olmuştu.Saat 4'e doğru giderseniz adamlar zaten bir an önce bitsin de gidelim diye bakıyorlar.Benimkinde şasi numarasına vs bakmadılar.
-Bu motor mu?
-Evet.
-Sen mi sürüyosun bunu?
-Evet.
-Ver ruhsatını.
-Buyrun(bu arada şöyle 1-2 saniye bakar ve bişiler yazar)
-3 numaralı bankoya git.

Hepsi bu kadardı:queen:

asm

TÜV Türk muayene istasyonları ile Karayolları'nın muayene istasyonlarını ayırmak gerek.

Mach1,sen TÜV'de yaptırmışsın muayeneyi muhtemelen.

İnce eleyip sık dokuyorlarmış orada kesinlikle.

Ankara'da henüz yok TÜV'ün muayene istasyonu.

Geçen ay Karayolları'nda yaptırdım ben arabanın muayenesi.

Bagajı açıp yangın tüpünü ve ilk yardım çantasını (ve bilimum lazım olacak şeyleri) gösterecektimki ,görevli " gerek yok bagajı açmana" diyerek uğurladı beni.

TÜV'ün muayene istasyonlarında araçlara sonradan takılan xenon kitleri bile kabul etmiyorlamış.

Aslında olması gerekeni yapmayı planlıyorlar ve kısmen bazı yerlerde başladı bu.

her araç adamakıllı muayene edilmeli fakat yollarımızda cillop gibi olmalı.bizler o kadar vergi verip hoop çıkıyoruz yola 100 metre gitmeden çukur.bence adil değil bu durum.

her araç adamakıllı muayene edilmeli fakat yollarımızda cillop gibi olmalı.bizler o kadar vergi verip hoop çıkıyoruz yola 100 metre gitmeden çukur.bence adil değil bu durum.

tepemizdekileri doyurabilirsek yollarımız da guzel olacak hayatımız da!

tepemizdekileri doyurabilirsek yollarımız da guzel olacak hayatımız da!

Yeni asvalt çekiliyor 2 gün sonra kırıyorlar kanalilazyon çalışması yapıyorlar yol eskisinden beter oluor bi kere yapsalar tamamda hep boyle yapıyorlar

trakyanın çoğu tüv e geçti adamlar yeni meraklı ya herşeye takıklar
eski motor zor geçiyo.örnek hidrolik hortumun dışı çatlak,lön ve arka fren müşürleri çalışmazsa.
kask
ayna
uzun kısa
lastik dişleri
hatta far ayarı...çoğu bunda takılıyo
sinyaller falan, yani herşey tamam olması gerekenler ama:ne bileyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar