Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugun arabayı muayneye götürdük arabanın 180 yerine bakıyorlar fren testini bırakın egzozda çok az nokta kadar cürüme olmuş gidin yaptırın dediler::rantinp:ufak bi tartişma çıktıda acaba motorun kaç yerine bakıyorlar:farao:
Eskiden dediğin benimkisi tam 2-3 hafta önce olmuştu.Saat 4'e doğru giderseniz adamlar zaten bir an önce bitsin de gidelim diye bakıyorlar.Benimkinde şasi numarasına vs bakmadılar.
-Bu motor mu?
-Evet.
-Sen mi sürüyosun bunu?
-Evet.
-Ver ruhsatını.
-Buyrun(bu arada şöyle 1-2 saniye bakar ve bişiler yazar)
-3 numaralı bankoya git.
Geçen ay Karayolları'nda yaptırdım ben arabanın muayenesi.
Bagajı açıp yangın tüpünü ve ilk yardım çantasını (ve bilimum lazım olacak şeyleri) gösterecektimki ,görevli " gerek yok bagajı açmana" diyerek uğurladı beni.
TÜV'ün muayene istasyonlarında araçlara sonradan takılan xenon kitleri bile kabul etmiyorlamış.
Aslında olması gerekeni yapmayı planlıyorlar ve kısmen bazı yerlerde başladı bu.
her araç adamakıllı muayene edilmeli fakat yollarımızda cillop gibi olmalı.bizler o kadar vergi verip hoop çıkıyoruz yola 100 metre gitmeden çukur.bence adil değil bu durum.
her araç adamakıllı muayene edilmeli fakat yollarımızda cillop gibi olmalı.bizler o kadar vergi verip hoop çıkıyoruz yola 100 metre gitmeden çukur.bence adil değil bu durum.
Yeni asvalt çekiliyor 2 gün sonra kırıyorlar kanalilazyon çalışması yapıyorlar yol eskisinden beter oluor bi kere yapsalar tamamda hep boyle yapıyorlar
trakyanın çoğu tüv e geçti adamlar yeni meraklı ya herşeye takıklar
eski motor zor geçiyo.örnek hidrolik hortumun dışı çatlak,lön ve arka fren müşürleri çalışmazsa.
kask
ayna
uzun kısa
lastik dişleri
hatta far ayarı...çoğu bunda takılıyo
sinyaller falan, yani herşey tamam olması gerekenler ama:ne bileyim?