Yeni Motorum UM250 Renegade vegas

Arkadaşımın Um California olan önü grenajlı görseli çok güzel olan motosikletini 15 km kadar kullanma şansım oldu. Çok kryifli al benili bir cruiser. Sadece vites ve arka frenin yerine adaptasyon sorunum oldu. Vitesin ayak pegi ile arası çok dardı. Araya ayağımı sokmakta zorlandım biraz. Motosikletin sahibi arkadaşım ile 150 km gibi bir tur yaptığımızda o da sizin dediğiniz yerden bir ses geldiğini farkedip durup inceledik. Aradan bir vida gevşemiş olduğunu farkedip vidayı sıkıştırdı. Bazı grenaj vidalarında da gevşeme olduğunu görüp vidaları sıkıştırıp tekrar gevşemesini engelleyecek şekilde bir nevi yapıştırıcı bir madde ile sabitledi. O sebepten uygun bir zamanda vidalara bir müdahale etmek daha sağlıklı olacaktır. İyi günlerde kullanın.

Motosikleti
apec apx7/ um 250 renegade vegas
şunu bir kere daha tekrar etmek isterim: bu motoru alana kadar varlığından haberim bile yoktu, 130.000 12 ay vade farksız taksit olduğu için aldım ama aldıktan sonra nasıl bir bonus olduğu ortaya çıktı. bir ara california ya niyetlenmiştim ama o ara parayı denkleyemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar