ben bunu nasıl unutmuşum yaa yeni ekledim

Erkek güzelleri ...

bu adam kim bilmiyorum ama kitap okuyordu

(Salsacı)
Gelenin pişman olmadığı,gelmeyenin kahrolduğu mükemmel gezi sona erdi(sırtım acıyooo!!!,o kadarda krem südüydüm,sürdürttüydüm.zor yazdım ha!!!).Hayatımda geçirdiğim en güzel günlerden birisi oldu.Yamyamlar gibi eğledik.Kendimizi kaybettik!!! Organizasyon süperdi.Hani o fiyatlara böyle mükemmel bir gezi-organizasyon ancak bu ekibin organizatörü yapardı...yaptı da.MECİT’e sonsuz teşekkürler!!!Artık BKM yok MKM var!!! Ya zennemiz bile vardı daha ne diyelim arkadaşlar
Pansiyon diye yazıyordu ama otel odası gibi bi yere yerleştik,tek gücüme giden direktiflerdi,(foto çekmeyi unuttum ama çekenler var nasıl dumur olduk ama dimi hehehee) Askeri koğuşa düştüğümüzü sandım.
Klima bile kullanmadık.Mecit hava durumunu bile ayarlamış bak o derece

.Cumartesi gecesi,o tekne muhabbeti anlatılmaz yaşanır denir ya,eğlencenin yamyamlık derecesinde olduğu,muhabbetin dibine vurulduğu yüzen mekanda kendimizi kaybettik.Fotolardan da anlaşılır.Zenne olayı da bizden bağımsız.Olanları yazmayalım o zaman yorum da yapmayın.Oynadı işte.70’lik rakıyı sevip koynunda büyütüp 100’lük rakı olacağını düşünenler...ahhahaaa...Gülü rakı ile büyüyeceğine inanlar,gül sapına diş atanlar(romantiklik de bi derece Umut yaa,diş izlerini görünce yan masaya verdim gülleri....)
Ulen şampanta bile patlatıldı be daha ne olsuuuuun.
Motosiklet.net tabiki de tutku yaratır ondan sonra.Motorla ilgisi yok nınıhıhıhahahaaa!!!
Çıkışta dondurmalar Murat abiden...Bol kepçe dondurmacısı gibi tepeleme dondurma!!!
Şu gezi de tek bir şeyi yapamadığım için yanarım,Serkan abi’nin getirdiği bayır aşağı 210, 220 gören,110 ps gücünde üstten çift ekzantrikli modifiye yeşil zeytinden-(Cumartesi ağzımızla içmememizden dolayı Pazar sabahı iflas bayrağını çektiğimiz için)- yiyemedik.Ayrıyetten benim ve Mecit’in kahvaltı -gizli kameradan gördüm-,yemeyenin malını yerler hesabı (siyah zeytinler dahil) yenmiş.E abi borcunuz olsun bize hehehhee
Deniz soğukdu ama gel gel... insan alışıyor. Zaten ayılamadan gittik denize oofff sonrasında soğuğu yiyince siz düşünün.Ölüyü diriltir o su...
Katılan tüm arkadaşlara,organizasyonu yapan Mecit’e tüm uğraşlarından dolayı çoooook teşekkür ediyorum.Foto makinalarının hepsinin fotolarını almamız mümkün mü,gerçek kalitede.Tuncer sen bilgisayar adamısın,bi güzellik yaparsın...(gonuşma leeyyyn!!!)
Son olarak şunu deyim,Motosiklet bi bahane,bi buluşma maşası,kafalar bir olduktan sonra,karakterler oturduktan sonra(!!!!) motosikletin markasıymış,modeliymiş,ne malıymış önemli değil... !!!Önemli olan ahanda burası!!!(artis bi şekilde elimle kafamı işaret ederek............ulen yazı dilinde mimik ve jestleri tarif etmenin zorluğu da bu işte...)
(oldu olacak bi de burun çekme efekti de yapalım da tam olsun nınıhıhıhahaha)
Saygılar,sevgiler...