MT İzmir - MT Manisa Bomba Çeşme Gezisi,Yat Turu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Super Moderator
süper bi gezi olmuş resimler süper paylaşımlar süper:rendeer:
yalnız arkadaşlar bişi sorcam kimse denize girmedi mi yaww:silent:

Yavv bizde tekneli gezi istiyozz:pale: Koylarda yüzmek istiyoz, o eşeciklere yem vermek biz de istiyozz.
Helal MT İzmir, MT Helal Manisa:cat:

yav girmeyen kalmadı denize
Hele bi serkan abi el atsın su fotografları yuklesin bak gor o zaman:cherry:
denizden cıkmadık ki.. :)
2.sayfada iskender abi'nin yukledigi son 2 fotografa bak orada gorursun ama yeterLi degil simdilik
sabırsızlıkla bekliyom fotografları :bounce:

Yavv bizde tekneli gezi istiyozz:pale: Koylarda yüzmek istiyoz, o eşeciklere yem vermek biz de istiyozz.
Helal MT İzmir, MT Helal Manisa:cat:

baba eyvallah,,yapalımmı bir GECE YATILI tekne turu " MANİSA-İZMİR-İSTANBUL MT" olarak..

mesela AKÇAY EDREMİTTE,,yada AVŞA adasında bir tatil...:bounce:

Murat, güzel eğlenmişsiniz. Her çekilen fotoğrafın içindeki gülen insanların varlığı ve neşenin dışa vurumundan anlaşıldığı üzere eğlenmenin dozu da hep aynı yüksek seviyede kalmış.

Bunun dışında vücutçular da artmaya başlamış Bu güzel bir şey. Ancak kollar biraz bulk görünüyor, önce biraz şişirip sonra da definisyon yapmak gerek diyorum. :)

Selim abi aslında yanımdaki referansdan dolayı öyle gözüktüm. Adamın kendisi doğuştan BODY çomak gibi kaldım yanında:queen::queen:

MECİT;689548' Alıntı:
EVETTTTT,,

BENİM MÜKEMMEL MT DOSTLARIM..
HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER..UMARIM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLMUŞTUR,,ELİMDEN GELDİĞİ KADAR SİZLERİ MEMNUN ETMEYE ÇALIŞTIM,,UMARIM MUAFFAK OLMUŞUMDUR....

BU ARADA CANIM RAHMİ ABİM (GÜRELİ)

BİZLERE PATLATTIĞIN ŞAMPANYA İÇİN SANA SONSUZ TEŞEKKÜRLER..

BY ORGANİZATÖR.

Mecitim ellerine, gönlüne sağlık herşey süperdi. Elindeki havluya da bayıldım:queen:

Ya ne diyeyim bilemedim ki, Yedik içtik eğlendik. Bir ara gece 04 gibi ben dondurma tezgahının başına geçip ellerimle dondurma servisi yaptım. yetmedi gece motorlar güvende dursun diye bir köpek ayarladık sabaha kadar nöbet tuttu:queen:, sonra kumrucu, deniz, zenne, bol kahkaha
ya amma da çok şey yapmışız iki günde valla yaz yaz bitmez.

Bitti mi bitmedi. işte geziye ait bir iki video. Bu arada Tavla şampiyonumuzun müsabakaya girişini de mutlaka izleyin.

Akşam yemeğimiz
http://www.youtube.com/watch?v=PyH7rxbd9vA

Gürkaytavla turnuvasına girmek istiyor
http://www.youtube.com/watch?v=JH0p9SuyJsU

marko ve disco
http://www.youtube.com/watch?v=xEmisjBVStw

Son düzenleme:
arkadaşlar sevgili dostlar güzel insanlarla güzel bi hafta sonu geçirdik.inşallah bu güzelliklerin devamı olucak herkeze ama herkeze beraber olduğumuz için çok teşekkür ediyorum hepinizi çok seviyorum.:rendeer::rendeer::rendeer:

NOT:tavla turnuvası galibi olarak hediyemi unutmam en kısa zamanda isterim yetkililere duyrulur'FORRAP'yoksa köpeğinizi uyutmam :pona göre.onu kazanıncaya kadar güneşin altında yanmadık yerim kalmamış :queen:

NOT:tavla turnuvası galibi olarak hediyemi unutmam en kısa zamanda isterim yetkililere duyrulur'FORRAP'yoksa köpeğinizi uyutmam :pona göre.onu kazanıncaya kadar güneşin altında yanmadık yerim kalmamış :queen:[/QUOTE]

Yaw Gürkay biz seninle hediye konusunda anlaşmamışmıydık:queen::queen::queen:

Bu arada wallace teşekkürler(anladın sen onu)

Son düzenleme:
süper eğlenmişiniz bravo bende çok gelmek istemiştim ama işlerden fırsat bulupda gelemedim tebrikler mt izmir ve mt manisa:cat::cherry:

fırsat buldukça yüklerim 160 kare foto var !!!

Son düzenleme:
En iyi eğlenen grup İZMİR MT anlaşılan, İzmir'de olsaydım İzmir MT'de kariyer yapardım :)

arkadaşlar her şey tek kelimeyle süperdi. güzel insanlar ve dostlarla zaman su gibi akıp geçti. sanırım bu gezi uzun süre konuşulacak. sevgili kardeşim mecit'e ve emeği gecen tüm dostlara teşekkürler. bu arada sırtım çok kötü yanmış.

Bu arada wallace teşekkürler(anladın sen onu)

:cat:

En iyi eğlenen grup İZMİR MT anlaşılan, İzmir'de olsaydım İzmir MT'de kariyer yapardım :)
hocam zaten burda herkes kariyer sahibi. Mesela ben yemek ve çay konusunda profesörüm, Mecit,Lodos deniz ve deniz mahsülleri konusunda, I-ben deniz üzerinde sigara içme konusunda, Güreli lokum konusunda, Gürkay Tavla konusunda, Rots zıpkın ve avcılık konusunda, Okram ise her konuda (ki ben ona konfiçyüs) diyorum. ama istersen buyur gel sende başla kariyerine bir yerden. bizde kariyer basamaklarını çıkarken çelme takmak yok, hep el vermek var:cat:

bu geziye bir yorum yapmak gerekirse bence gençlere güzel bir örnek değil bazı kareler:pr: Orda birisi oynuyor sanırım kadınmı erkekmi belli değil:silent: böyle kareleri gördükçe üzlüyorum.Sizi biraz daha duyarlı olmaya davet ediyorum:farao:

YAHUUU NERDE BİZİM SÖZDE SALSA FOTOLARI DİSKODA ÇEKİLEN
EVE GİDEYİM ANLATICAMMM GEYİĞİ
SÖZDE BİRİ SALSA BİLİYORUM DEDİ DİYE SALSA MÜZİĞİ ÇALDIRDIK AMA AMCAM SADECE İZLEYİCİYMİŞ
BEN KENDİ KENDİME DÖNÜP DUR:queen:DUM

YAHUUU NERDE BİZİM SÖZDE SALSA FOTOLARI DİSKODA ÇEKİLEN
EVE GİDEYİM ANLATICAMMM GEYİĞİ
SÖZDE BİRİ SALSA BİLİYORUM DEDİ DİYE SALSA MÜZİĞİ ÇALDIRDIK AMA AMCAM SADECE İZLEYİCİYMİŞ
BEN KENDİ KENDİME DÖNÜP DUR:queen:DUM

Uyuyan bi arkadaş vardı teknede o olabilir mi dediğin şahıss...:queen::queen::mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
............................pardon iki kez aynı şeyi yazdım ....altta...

Son düzenleme:
Bende bi bakayım dedim de resimlerin çoğu yüklenmiş bile finale girip çıktıktan sonra bende yüklerim elimdekileri

çok güzel gezii bodruma bekliyoruz arkadaşlar manisa izmir ....tebrikler tekrar

Son düzenleme:
diyecek bişii bulamıyoyrumm ,

sırff tekneden atlamayıı özlemişimm yaaaaaaaaa offff

keşke gelebılseydımm

cokkkkkk gzl bir gezi olmusss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar