MT[izmir] BARBEKÜ PARTİSİ Fotolar Eklendi

Merhaba Arakadaslar Bu Pazar Saat 13:00 De Mavisehir Sahilde Soyle Mt Olarak Bi Barbekü Mangal Partisi Yapsak Sonrada Kucuk Bir Izmir Turu Nasil Olur??? Bence Bommmmba Olur:) Katilmak Isteyenler Cuma Aksamina Kadar Kesin Cvp Verirlerse Cok Iyi Olur!!!

Ben katılmayı çok isterim dostum ama motosikletim yrn geliyor ve ben pazara kadar öğrenemem ki bunu :salut:

Abİ Ogrenirsin Yahu Daha Onunde Kocaaamaaaan 3 Gun Var Yaaaaw

hımmmm teklif güzelll düşüneceğim tarıkcım.....p.tesi sınav var ama teklif çoooooooooook güzelllll.düşündüm ordayım :D

Kardesim Cok Dusundun Yahu:) Vallah Ben Bakar Bakmaz Kararvermistİm;)

abi 3 gün var da benim mesai de var. akşamları eve geliyorum saat 18:30 gibi. yani ne bileyim. daha vites nedir motosiklette bilmiyorum. zaten bende bostanlıdayım. baktım ki harbi öğrendim hemen, haber veririm. yoksa kim gelmek istemezki...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biri Floryamı dedi????

Yaz Tarık beni listenin başına saat 13.00 da ordayım selamlar.....

Yaw hocam Flroyada barbekü yapacak yer neresi var her gün geciyorum daha hiç dikkatimi çekmedi

RedStar' Alıntı:
Yaw hocam Flroyada barbekü yapacak yer neresi var her gün geciyorum daha hiç dikkatimi çekmedi

trafige kapalı olan yolda baskaaa barınak tarafındakı cimlerde ve aynı duzergah uzerınde kumsalda daha sayamadıgım bırcok yerde istersek heryerde yaparız nolucak ki:cat:

ooohhh mangal mı? Florya mı? Hafta sonu bizimkilerin yanına kaçıyorum ama pazar 13:00 da oradayım. Yaz benide listeye....

ben de gelirim bi aksilik çıkmazsa beni de yazın listeye:cherry: uzun zamandır mangal a hasret kaldım:cherry:

ben gelırım vallaaa zaten evımın ısımın dıbı mekan bızım yanı :)

he he karpuzda kesiceniz mi?Valla çok gelmek isterim ama biraz uzak kaldım.Ama 29 ve 30 Nisanda ordayım.Ve yeni bir hafta sonu daha oluyor.MT İzmir tayfası pek boş durmaz gibime geliyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ozgur_zrolu

29-30 nisanda bütün giriş ve çıkışları tutacağız bizi görmeden girmen veya izmir dışına çıkman bu sefer biraz zor yeter be kardeşim bi yüzünü görelim :p

Knn hocam inşallah.Bizzat Marmarise gidip Barış abinin elini sıktım.Sizlerlede tanışmak isterim.İzmire geliyorum kalıyorum kalmıyorum dönüyorum.Anlayacağın Antalya-İzmir arası asfaltı beni iyi tanıyor.29 unda kesin oradayım.İnşallah görüşürüz.

yaw ızmır hepsi bukadarmıyız yahu bende deim bi 20 30 kısı oluruz ama yok galıba yaw:salut:

Annem gelmezse gelmem..:queen: inşallah pazar günü bişey çıkmazz ya ne zaman böyle güzel birşey olsa bir iş çıkıyor çıkarmamaya devam SAYGILAR.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar