MT[izmir] BARBEKÜ PARTİSİ Fotolar Eklendi

Hocam be tam da vizeler zamanı ama. Her biri ard arda gelioki.. Gelmek isterdim sizlerle tanışmak.. İİİ eğlenceler :salut: ..

Daha motorumu almadım
Ay sonunda alacağım. Alınca aranız akatılmak isterim.
Saygılar

Motorumu aldım bgn. gelmeyi çok isterdim daha önce dediğim gibi. Ama plaka işleri mesai nedeniyle p.tesi ye kaldi. Ama haftaya söz gelirim...

allah askına arkadaslar yaa noldu sızlere boyle izmir nerde yahu

skyrider' Alıntı:
allah askına arkadaslar yaa noldu sızlere boyle izmir nerde yahu

selam dostum önce toplantılarımıza gelsen insanlar seni tanısa kendini tanıtsan,
sanırım daha iyi olur gibi (şahsi düşüncem) eğer o gün karşıyakada olursam yinede gelmeye çalışacağım.
sevgilerimle,

kuvva' Alıntı:
selam dostum önce toplantılarımıza gelsen insanlar seni tanısa kendini tanıtsan,
sanırım daha iyi olur gibi (şahsi düşüncem) eğer o gün karşıyakada olursam yinede gelmeye çalışacağım.
sevgilerimle,
aslında haklısın yaaa dostum ama sizin toplantı bu hafta yok sanıyorum sygılar:)

:queen: zuhaaaa ya okan abi yapma allasen yahu
dur ben san tarif edeyim yukarı letonya

skyrider dostumuz bana motosikletimle gelmek zorunda olmadığımı söyledi :)
Bende geliyorum, duyrulurrrr

Erudite' Alıntı:
skyrider dostumuz bana motosikletimle gelmek zorunda olmadığımı söyledi :)
Bende geliyorum, duyrulurrrr
ahanda buna ıftıranın alası derler vallah:) kardes ben gerekırse seni alırız bile dedim yahu

ya dedin dostum hatırlıyorum tabikide :) ama ben gerçekten şaka niyetine zannettim ve motosikleti getiremiyeceğimi bildiğim içinde çekindim ciddi ciddi sormaya

Erudite' Alıntı:
ya dedin dostum hatırlıyorum tabikide :) ama ben gerçekten şaka niyetine zannettim ve motosikleti getiremiyeceğimi bildiğim içinde çekindim ciddi ciddi sormaya

icin rahat olsun meraketme sen motorun olmus olmamıs fark etmez burda:queen:

:cherry: çok sevindim ya, pazarı sabırsızlıkla bekliyorum dostum. Kesinlikle oradayım. :)

savas kardesım ya nasıl unuttuk senı bız vallah kusura bakma :salut:

egeknn
sokemon
tenten35
skyrider
erudite
egelim
clubrn
janher
karakız
halaoglu
savaş

Ama Egeknn gelemeyebilir bence, dostumuz k.yakada kaza yaptı diye biliyorum ben. Yoksa isim benzerliğimi, nede olsa kimseyi tanımıyorum ben yakından ....

Erudite' Alıntı:
Ama Egeknn gelemeyebilir bence, dostumuz k.yakada kaza yaptı diye biliyorum ben. Yoksa isim benzerliğimi, nede olsa kimseyi tanımıyorum ben yakından ....

egknn ıle beraberdık dun aksam kaza esnasında benım onumden gıdıyordu yok o kesın gelıyor bıraz agrısı var okadar

arkadaslar yarın mangal ıcın toplanıyoruz bıldıgınız gıbı saat 13:00 de mavisehir sahil yolunda yeni yapılan ahsap ıskelede bulusuyoruz herkes saatinde orda olursa ona gore alısverısımızıde bırlıkde yaparız bu bızım ıcın daha avantajlı olur

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
listeyi güncelleyin çok eksik hani kuvva + akreep + apv41 + ve diğer tayfa ???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar