MT[izmir] BARBEKÜ PARTİSİ Fotolar Eklendi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
resimlerin içinde kara bişiler vardı ama ben seçemediğimden koymadım :p

süpeerrrr eğlence tam gaz devammm....
ama içki sankim biraz bozmuş gibi... 4 teker 2 teker fark yapmaz dostlarım... içkiyi içipte kullanmayın...
kılınıza zarar gelmesine canım dayanmaz....

dostum her gezide her toplantıda içtim bişey olmadı:pr: içmedim kaza yaptım:pr::cherry:

Sevgili Kartal 23,
Korkmana gerek yok bunlar içkiyi içeceklerine yakıt deposuna boşaltıyolar...
O zaman makineler daha az yakıyomuş diye bi saplantıları var:pr:

bir arkadaşımın dediği gibi KARŞIYAKA ekibi iyi eğlenmiş afiyet olsun :p

ben pazar günü otobanda verilecek ileri sürüş teknikleri dersine katılacağımdan gelemeyeceğim. ama orada olmayı isterdim. iptal olursa geliriz hemde 4-5 kişi. ben cumaya kadar bu topikten gelirsem olumlu ve kati olarak bilgi veririm... gelemezsem size iyi eğlenceler...

Öz Hakiki İzmir Ekibi de katıldıkları çay partisinde as solist eşliğinde eğlencenin doruklarına çıktı.
Semaver semaver çaylar su gibi aktı, pastalar, kekler, kurabiyeler ve börekler adeta tabaklarda vals yaptı.
Memleketin birçok katmanından temsilciler vardı.
Reklama girmesin diye isim vermiyorum.
Hepimizin yakından tanıdığı namı yurtdışına taşmış bir oyuncak şirketi temsilcisi ile otomotiv sanayinin temsilcisinin hararetli sohbetlerine sonrası şampiyonlukları bulunan bir motosiklet yarışçısıyla yapılan yarış motorlarında rodaj ile günümüzde sponsorluk ve sponsorların yariş camiasındaki etkileri konulu bilgilendirme sohbeti yarış motorlarında teknik servis hizmeti veren kahramanlar semtinden bir katılımcının eklentileriyle gerçekten pür dikkat dinlenmeye değer bir hal aldı.
Bu arada zaman su gibi aktı geçti ve enkısa zamanda toplantının tekrar edilmesi konusunda uzlaşma sağlanarak bitti.
Fotoğraflar mı???
Var ama üzülerek burada yayınlıyamıyoruz. Toplantı Fotoğraf CD si ufak bir ücret karşılığı kazaya uğramış ünüversiteliler yararına yakında satışa sunulacakmış....

Koskoca MOD "Motor Delisi" şapkası ile geziyor. Aramızda hain var arkadaşlar...:p

Forograf makinesini beğendim. Kaliteli çekiyor. Özellikleri güzel. Bizzat denedim ve gördüm. Neydi kardeşim şunun markası:queen: :p :mrgreen: :mrgreen:

derin' Alıntı:
Koskoca MOD "Motor Delisi" şapkası ile geziyor. Aramızda hain var arkadaşlar...:p

Peluş valla ne diim ben sana :p

olm işte MT bizim içimizde kalbimizde öle aksesuar yada takı olmaz kafama takamam :mrgreen:

TenTen35' Alıntı:
Forograf makinesini beğendim. Kaliteli çekiyor. Özellikleri güzel. Bizzat denedim ve gördüm. Neydi kardeşim şunun markası:queen: :p :mrgreen: :mrgreen:
knka makineyi sordun galiba hp photosmart e317 5.0 plus megapixel:queen: cok ıyı zum yapar:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bi gelcem izmire bak sonunda görceksiniz.:queen: Ooooh her fırsatta mangal yaw..:cherry:
S&S

zühtü paşa,şu bizim ortak organizasyon hele bir gerçekleşsin..size mangalın en alasını hazırlayacağız arkadaşım..tüm MT İstanbula sevgiler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sevgi saygı bizden.. :rendeer: 14 gözle bekliom valla o buluşmayı ama egeknn tarihin degişebilceni sölüo:( tam hanımdan izin almışkene o tarihlere..:p malum bu yaştan sonra izinsiz çıkamıoz..:mrgreen:

hakketen karakızın fotoları yok o yüzdenmi bu kadar bol fotograf oldu demekki bundan sonra kara bişiler cekmiyelim :cherry:

marco yazdıkların beni çok mutlu etti eğer üniversiteli yada kaza yapmış bir arkadaşımıza faydası olacaksa bana o cd den bir düzine gönder abi banka hesabına fazlasıyla bedelini yatırırım motorcunun ne vefalı dost olduğunu görsünler :wiinkk:

Okan abi, yahu aşkımla uğraşmasana.. Çekmeyin abi fotosunu ben çekerim onun bir milyon tane resmini.. Hıh.. Alalaaalaaa... İşiniz gücünüz yok hatunumla uğraşıyonuz.. Orada yokum diye sahipsiz mi sandınız onu.. Atlar oraya Actross 1848 ile gelirim motorlarınızı ezerim yemin ederim.. Dellendirmeyin beni huleeeeeeeeynnnnnnnnn....... :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar