ben de oradaydım cuma ve cumarteside oradayız haftaya çarşambada
ashes' Alıntı:2 günlük topik ile bi eglence 70 kişi demek ki bu topigi 1 hafta önce açsaydık 200 kişi olurdu![]()
ALBATROS-FB' Alıntı:Arkadaşlar akşam dostdark la konuştum bundan sonra ilk gezimiz MOSKAVA ya pasaportları hazırlayın soru soracakların ve vize problemi olanların dostdark a başvurmaları önemle duyrulur moskava gezisi tertipleme timi adına ALBATROS
ALBATROS-FB' Alıntı:Arkadaşlar akşam dostdark la konuştum bundan sonra ilk gezimiz MOSKAVA ya pasaportları hazırlayın soru soracakların ve vize problemi olanların dostdark a başvurmaları önemle duyrulur moskava gezisi tertipleme timi adına ALBATROS
camadan' Alıntı:mojna mojna :queen:
vedat kaya' Alıntı:Yettiiimmm millet..
CAMADAN abi o resimlerdeki motormu...
yoksa motor şeklinde anahtarlıkmı anlayamadım...
bişi var altında ama bi aydınlatırmısın bizi..:queen: :queen:
ALONG abi 125 cc ile dünyayı gezersiniz 2 kişi hiç yorulmadan..:cherry:
akalteke' Alıntı:____Flaş______flaş____flaş_____
Ve gerçek sadece gerçek sonunda meydana çıktı....???
Camadan takma isimli MT üyesi arkadaşın bu tip organizasyonları provake ederek Barış arkadaşımızıda buna alet edip. Kilo sorununu yemesinden ve içmesinden (sanırım yengemin yaptığı yemeklerin nefasetide buna etken) ödün vermeden halletmek için deli deli şarkılar söyletip hiç durmadan dans ederek bu probleminden kurtulmak isterken. Arkadaşlarımızdan birkaçınıda helak edebileceğinin hesabını yapmamaktadır.
Bu durumu kınım kınım kınıyor İdarecilerden bu kanuya ivedilikle bir çözüm bulmasını diliyorum.
önerim: bundan böyle güneyli arkadaşların öncülük edeceği çiğköfteli sıra geceleri tertiplenmesi yönündedir
Saygılarımla
Camadan takma isimli MT üyesi arkadaşın bu tip organizasyonları provake ederek Barış arkadaşımızıda buna alet edip. Kilo sorununu yemesinden ve içmesinden (sanırım yengemin yaptığı yemeklerin nefasetide buna etken) ödün vermeden halletmek için deli deli şarkılar söyletip hiç durmadan dans ederek bu probleminden kurtulmak isterken. Arkadaşlarımızdan birkaçınıda helak edebileceğinin hesabını yapmamaktadır.
Bu durumu kınım kınım kınıyor İdarecilerden bu kanuya ivedilikle bir çözüm bulmasını diliyorum.
önerim: bundan böyle güneyli arkadaşların öncülük edeceği çiğköfteli sıra geceleri tertiplenmesi yönündedir
Saygılarımla
ashes' Alıntı:zaten ahmet silivriden gece moskova ziyareti yaptı keşfi 2 gün sonra haberini aldım hee bu dönemde buz dansı finalleri vardı galiba onu seyretmeye gidicez herhalde
ama muzo bizi almanya ya götürse daha hoş olur maçlar falan sıcak bi ortam var
bende yunan adalar turumu düzenlesem malüm plajlar baya iç açıcı cinsten
hahahhahahaha
Saygılarımla
dostdark' Alıntı::queen: yafu CAMADAN abi buralarda kaşınan biri var![]()
yayto promo,endaksi:queen:camadan' Alıntı:mojna mojna :queen:
eyvah eyvahevet evet benim de ayağıma bastı.
doktara gittim kırık dedi.
çok acıyor.çokkkk