[MT İstanbul] 8 Aralık 20.00 Tophane Buluşması

Anlaşıldı Olcanda resimleri zulaya atmayı sevenlerden :queen::queen::queen:

:queen::queen::queen:AAAAA yeter artıkın pınar ablam bı konussan ne ıyı edersın pskolıjıkman cokerrtın benı ya...Ya bı msn acsan bı konussan olmasmı abıler ablalar sızde destek cıkın:) YOQSA kafayı yıcem:queen::queen:

melih olcan ile kardeşmi acaba:mrgreen:
hadi ya boşaltın topici.. ben ödül vercem mete abi ve pınar ile olan resmime:)

Abi sen bizi ekmesen daha çok bi araya geliris aslında ama naapalım kader utansın(senin utanacağın yok utanan biri olsun madem :p) :queen::queen::queen:

Pınarcım inan bu tarz toplaşmalar kaynaşmalar beni heyecanlandırmıyor...yani sizin hatırınız için oradaydım...şimdi bu yazdıklarım kimseyi rahatsız etmesin...açık yazıyorum...aslında motorla yol yapmak en güzeli...insan sıkılıyo...konuşcak şeyler tükeniyor...eee daha dahaa nassına geldimi olay Marsa yolculuk arzusu depikliyor beni...:pmangal felan yapmalı...birde ev ortamı en mantıklısı...yani ben sizin sesinizi duyamdıktan sonra tad almıyorum...ses tonları gülüşmeler gülümsemeler bu tip kafelerdeki yüksek müzik içinde kayboluyor...

Pınarcım inan bu tarz toplaşmalar kaynaşmalar beni heyecanlandırmıyor...yani sizin hatırınız için oradaydım...şimdi bu yazdıklarım kimseyi rahatsız etmesin...açık yazıyorum...aslında motorla yol yapmak en güzeli...insan sıkılıyo...konuşcak şeyler tükeniyor...eee daha dahaa nassına geldimi olay Marsa yolculuk arzusu depikliyor beni...:pmangal felan yapmalı...birde ev ortamı en mantıklısı...yani ben sizin sesinizi duyamdıktan sonra tad almıyorum...ses tonları gülüşmeler gülümsemeler bu tip kafelerdeki yüksek müzik içinde kayboluyor...

EYİ o zmn senın ev saray gıbıdı ya abım sızde toplanak hahahahaha:D:D:D:D:mrgreen::mrgreen::mrgreen::rendeer:

melih olcan ile kardeşmi acaba:mrgreen:
hadi ya boşaltın topici.. ben ödül vercem mete abi ve pınar ile olan resmime:)

Yok öyle olsa Erdinçin resmini zula etmez :cherry:

Yok, ödüle göre zulasından resim uydurmayı sevenlerden...:p:cherry:

:queen::queen::queen::queen:

Bizim yumurta topukluda benim resimler var abi o melihin kardeşi olabilir bak.. Vermiyo bana resimleri aylardır.. İstedim saçma dedim kızdım..
Geçen msn açtı gönderiyo tam kabul ediyorum kapatıyo msn i.. Bi gün sonra msn den göz kırpıyo yazmıyorum bişiy dosyayı gönderiyo resimlerimin olduğu.. Kabul ediyorum zınk msn i kapatıyo.. :pr::pr::pr::pr::pr::pr:

olcan sana serbest sen koy tophaneden bi resim sana bi depo benzin dermişim :p

burdan da kovuluyoruz aaaaaaaaaa.....

pınara rağmen orada olmak varmış aslında :p hasanımıda gördüm özlemişim,ne zamandır uzun süren bir gecenin ardından çorbacıda sabahlamayı özlemişim :pr: en yakın zamanda bu tür bir sabah güneşine gülümseme toplantısı yapalım bizde :cat:

Taam ozaman ensesi kalın bi Nitroluyu kandırda evinin kapılarını aralasın :queen::queen::queen:

Super Moderator
erdincpolat' Alıntı:
olcan sana serbest sen koy tophaneden bi resim sana bi depo benzin

erpqi0.jpg

Buna da yarım depoda anlaşsak?:p

pınara rağmen orada olmak varmış aslında :p hasanımıda gördüm özlemişim,ne zamandır uzun süren bir gecenin ardından çorbacıda sabahlamayı özlemişim :pr: en yakın zamanda bu tür bir sabah güneşine gülümseme toplantısı yapalım bizde :cat:

Abi yapmakla uğraşma burda hazır yapılmışı var atla motora trene uçağa gemiye gel işte :queen::queen::queen:
Ben kendimi göstermem saklanırım :cherry:

timam abicim sana özel sessiz sedasız bi ormanda mangal partisi vercem ben yaza doğru:cat::queen::bounce:

Super Moderator
tugcetugce' Alıntı:
olcan resim koydun muabbet sardı yine:):)
hadi hadi topicten dışarı:)
yalnız mete abile olan resmi istiyoruzz.. bi daha konuşmam gelmezse :):)
600 mesaj borcum var benim, onları kapatmaya çalışıyorum:p

Mete-Pınar-Tuğçe fotoğrafı yapsam iki dakikada sizden de birer depo gelir mi?:p

Taam ozaman ensesi kalın bi Nitroluyu kandırda evinin kapılarını aralasın :queen::queen::queen:

o keko bana gelecekti bu akşam...arama zahmetinde bile bulunmadı...

bak beni şaşırttı biraz...ummadığım bir hareket...insanoğlu işte çiğ süt emmiş...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar