[MT İstanbul] 8 Aralık 20.00 Tophane Buluşması

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
o keko bana gelecekti bu akşam...arama zahmetinde bile bulunmadı...

bak beni şaşırttı biraz...ummadığım bir hareket...insanoğlu işte çiğ süt emmiş...:)

Anne sütünü pişmiş içen mi var ki:queen:

Laa sayın Metehan abi, valla bak ben bile dizinin yarısına yetiştim ki bilen bilir dizim varken ortalama bi hatuna bile dönüp bakmam:p

Bayram yaklaştı ya abi stress oldum, banka çalışanlarına çukuluta almaya gittim, işlerde acaip yoğun, valla bugünün perşembe olduğunu bile unuttum ben, akıl makıl kalmadı bende abi:salut:

Anne sütünü pişmiş içen mi var ki:queen:

Laa sayın Metehan abi, valla bak ben bile dizinin yarısına yetiştim ki bilen bilir dizim varken ortalama bi hatuna bile dönüp bakmam:p

Bayram yaklaştı ya abi stress oldum, banka çalışanlarına çukuluta almaya gittim, işlerde acaip yoğun, valla bugünün perşembe olduğunu bile unuttum ben, akıl makıl kalmadı bende abi:salut:

sayın terbiyesiz abi insan bi gelemiyom falan der...belkide hazırlık yaptık falan...(koskoca yalan trip atıyom):p

neyse yannış yoldasın ama ...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sayın terbiyesiz abi insan bi gelemiyom falan der...belkide hazırlık yaptık falan...(koskoca yalan trip atıyom):p

neyse yannış yoldasın ama ...

Ulan Sayın Metehan abi, hatırlasam arayıp bi gelemiyorum diyceme zaten gelirdim, mantık kursana biraz, hazırlık derken abi? pembe tüllü tüylü geceliii mi ütüledin:p

Hem sen niye arayıp hatırlatmadın? ne biçimsin:p Çok saçma bi insansın Metehan abi:p

Ulan Sayın Metehan abi, hatırlasam arayıp bi gelemiyorum diyceme zaten gelirdim, mantık kursana biraz, hazırlık derken abi? pembe tüllü tüylü geceliii mi ütüledin:p

Hem sen niye arayıp hatırlatmadın? ne biçimsin:p Çok saçma bi insansın Metehan abi:p

ABi altında 1000rr var tmm gaza cok basıosun anladık ama metehan abımıze sacma deme be abım :D O VAR YA ooo ne bıcım ınsandır ne yufka yureklı ne hayır sever ne ıyı ınsandır...sen bılmeesın :)

taam kanka kapatalım mevzuyu...çağırdım gelemedin...bidaha çağırmam...:cat:eek:lm ben duygusal bir adamım...çağırdımmı gelcen...o kadar...

ABi altında 1000rr var tmm gaza cok basıosun anladık ama metehan abımıze sacma deme be abım :D O VAR YA ooo ne bıcım ınsandır ne yufka yureklı ne hayır sever ne ıyı ınsandır...sen bılmeesın :)

Selçuk saldır oğlum...ısır olum...kopar acıma:queen:

Kime ne zmn nıcın hırrr neden hırrr nerde :D hahahuahuah sen msn acmadın reklam gırdıkten sonra mhh :( :)))))

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
taam kanka kapatalım mevzuyu...çağırdım gelemedin...bidaha çağırmam...:cat:eek:lm ben duygusal bir adamım...çağırdımmı gelcen...o kadar...

Selçuk saldır oğlum...ısır olum...kopar acıma:queen:

Bende duygusalım yaw, hadi öp beni de barışalım:p

Metoş adamlarını çeh yohsa bende tuğçeyi üstüne salarım:queen:

Super Moderator
mete_han' Alıntı:

Beşiktaş'a çağırılıp da, gidilip de, telefonla 2 saat ulaşılamama hikayeleri de var tarihte, ucuz yırtmışsın Murat abi:queen:

Kime ne zmn nıcın hırrr neden hırrr nerde :D hahahuahuah sen msn acmadın reklam gırdıkten sonra mhh :( :)))))

abiler ben müsadenizle 05.45 te kalkamk üzere yatıyorum...çok yorgunum...

Selçuk kızmıyon demi takılıyoz arada bir...sevgi ve selamlar olsun...

bu arada KILLITARKAN Cumartesi okeye geleeyeceğini bildirdi...aslında o gün arayacak gelmeme ihtimalim fazla dedi...haberleşelim...By tost selçuk kıllı 537 335 22 33...nümeromu biliyonuz...cumartesi akşamı 5 te netleşir abiler...byy...

Tmm abı ıyı geceler ama evde ayıp olur dıye dusunuyorum yınede sen bılırsın ellerınden optum nıtrolu aye abıyıde kandır cek bu tarafa ben yenılırsem o oder hesapları cunku benı cok sever bb

Bende duygusalım yaw, hadi öp beni de barışalım:p

Metoş adamlarını çeh yohsa bende tuğçeyi üstüne salarım:queen:

aman abii tuçeyi salma sürme üzerime...Pınar öldürür...Tuçe süründürür...:queen:

Beşiktaş'a çağırılıp da, gidilip de, telefonla 2 saat ulaşılamama hikayeleri de var tarihte, ucuz yırtmışsın Murat abi:queen:

Olcanım bu kişisel bir davetti...

AYE bir tarafa 250 kişi bir tarafa ...iyigeceler...canı sağolsun şerefsizin..:queen:çüzzz...

Super Moderator
Diğeri de senin işini görmek için resmi bir davetti...neyse...

aman abii tuçeyi salma sürme üzerime...Pınar öldürür...Tuçe süründürür...:queen:

AYE bir tarafa 250 kişi bir tarafa ...iyigeceler...canı sağolsun şerefsizin..:queen:çüzzz...

Evet abi Tuğçe önceden yorar ben son noktayı koyarım :queen::queen:

Tmm abı ıyı geceler ama evde ayıp olur dıye dusunuyorum yınede sen bılırsın ellerınden optum nıtrolu aye abıyıde kandır cek bu tarafa ben yenılırsem o oder hesapları cunku benı cok sever bb

Selçuğum apinden bişiler kap...OLCAN 138 apinin moturuna pindik...:pAYE apinin Nıtrsouna henüz pinemedik...çıkmadık candan ümt kesilmez...:p

abicim valla hatırlayamadım...ben genelde satarım...:phatırlayamıyom...:pale:

Son düzenleme:
Selçuğum apinden bişiler kap...OLCAN 138 apinin moturuna pindik...:pAYE apinin Nıtrsouna henüz pinemedik...çıkmadık candan ümt kesilmez...:p

TMM ABı ben sımdı aye abıyle konusurum :) aye abıcım be yarın buraya gelsene bak gs nın zemınıde atıldı bakarık bırlıkte ne dersın :D

Allah siz Hatun kişilerin şerrinden korusun hepimizi...sizin yüzünüzden Cennetden bile kovulduk be...değermiydi bir elma için...ben alim size 3.5 kilo elma...yapmayacaktınız bunu bizee...:p

TMM ABı ben sımdı aye abıyle konusurum :) aye abıcım be yarın buraya gelsene bak gs nın zemınıde atıldı bakarık bırlıkte ne dersın :D

kanka düşman torpaklarına adımımı atmam...yasak bölge...mayın döşicem oralara merak etmeyin...:queen:byyy

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Abi valla bak yoğunluktan unuttum, kocaman panda kalbi var sende ben senin gönlünü alırım nasılsa:)

Ama bak olcanın kalbi minnaacık, işinnn zorrrrrrr, başla bakalım gönül almaya...:wiinkk:

Yorum yapmayım ben :queen::queen::queen::queen::queen:

abicim valla hatırlayamadım...ben genelde satarım...:phatırlayamıyom...:pale:

Bindiricem ben seni nitroya yavrııımm ne şirin şeysin sen öyle, çukunat alimmii sana::pala::

Özeleştirini beenmedim, utancana bide düz duvara tırmanıyosun, edepsis seni:p

Ee hadi hani nerde çamlıca buluşmasııııı? Kimdi o çamlıca diyennn bir adım öne çıksın:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar