bi bahanesi vardır üstelemeyin :cat:
Aha şimdide avukat oldu.. On parmaanda on marifet kısımısın
bi bahanesi vardır üstelemeyin :cat:
o keko bana gelecekti bu akşam...arama zahmetinde bile bulunmadı...
bak beni şaşırttı biraz...ummadığım bir hareket...insanoğlu işte çiğ süt emmiş...![]()
Anne sütünü pişmiş içen mi var ki:queen:
Laa sayın Metehan abi, valla bak ben bile dizinin yarısına yetiştim ki bilen bilir dizim varken ortalama bi hatuna bile dönüp bakmam
Bayram yaklaştı ya abi stress oldum, banka çalışanlarına çukuluta almaya gittim, işlerde acaip yoğun, valla bugünün perşembe olduğunu bile unuttum ben, akıl makıl kalmadı bende abi:salut:
sayın terbiyesiz abi insan bi gelemiyom falan der...belkide hazırlık yaptık falan...(koskoca yalan trip atıyom)
neyse yannış yoldasın ama ...
Ulan Sayın Metehan abi, hatırlasam arayıp bi gelemiyorum diyceme zaten gelirdim, mantık kursana biraz, hazırlık derken abi? pembe tüllü tüylü geceliii mi ütüledin
Hem sen niye arayıp hatırlatmadın? ne biçimsinÇok saçma bi insansın Metehan abi
![]()
Ulan Sayın Metehan abi, hatırlasam arayıp bi gelemiyorum diyceme zaten gelirdim, mantık kursana biraz, hazırlık derken abi? pembe tüllü tüylü geceliii mi ütüledin
![]()
ABi altında 1000rr var tmm gaza cok basıosun anladık ama metehan abımıze sacma deme be abımO VAR YA ooo ne bıcım ınsandır ne yufka yureklı ne hayır sever ne ıyı ınsandır...sen bılmeesın
![]()
taam kanka kapatalım mevzuyu...çağırdım gelemedin...bidaha çağırmam...:catlm ben duygusal bir adamım...çağırdımmı gelcen...o kadar...
Selçuk saldır oğlum...ısır olum...kopar acıma:queen:
Beşiktaş'a çağırılıp da, gidilip de, telefonla 2 saat ulaşılamama hikayeleri de var tarihte, ucuz yırtmışsın Murat abi:queen:mete_han' Alıntı:Ulan Sayın Metehan abi, hatırlasam arayıp bi gelemiyorum diyceme zaten gelirdim, mantık kursana biraz, hazırlık derken abi? pembe tüllü tüylü geceliii mi ütüledin
![]()
taam kanka kapatalım mevzuyu...çağırdım gelemedin...bidaha çağırmam...:catlm ben duygusal bir adamım...çağırdımmı gelcen...o kadar...
Kime ne zmn nıcın hırrr neden hırrr nerdehahahuahuah sen msn acmadın reklam gırdıkten sonra mhh
![]()
))))
Beşiktaş'a çağırılıp da, gidilip de, telefonla 2 saat ulaşılamama hikayeleri de var tarihte, ucuz yırtmışsın Murat abi:queen:
Bende duygusalım yaw, hadi öp beni de barışalım
Metoş adamlarını çeh yohsa bende tuğçeyi üstüne salarım:queen:
Beşiktaş'a çağırılıp da, gidilip de, telefonla 2 saat ulaşılamama hikayeleri de var tarihte, ucuz yırtmışsın Murat abi:queen:
aman abii tuçeyi salma sürme üzerime...Pınar öldürür...Tuçe süründürür...:queen:
Olcanım bu kişisel bir davetti...
AYE bir tarafa 250 kişi bir tarafa ...iyigeceler...canı sağolsun şerefsizin..:queen:çüzzz...
Tmm abı ıyı geceler ama evde ayıp olur dıye dusunuyorum yınede sen bılırsın ellerınden optum nıtrolu aye abıyıde kandır cek bu tarafa ben yenılırsem o oder hesapları cunku benı cok sever bb
Diğeri de senin işini görmek için resmi bir davetti...neyse...
Selçuğum apinden bişiler kap...OLCAN 138 apinin moturuna pindik...AYE apinin Nıtrsouna henüz pinemedik...çıkmadık candan ümt kesilmez...
![]()
Evet abi Tuğçe önceden yorar ben son noktayı koyarım :queen::queen:
TMM ABı ben sımdı aye abıyle konusurumaye abıcım be yarın buraya gelsene bak gs nın zemınıde atıldı bakarık bırlıkte ne dersın
![]()
aman abii tuçeyi salma sürme üzerime...Pınar öldürür...Tuçe süründürür...:queen:
Olcanım bu kişisel bir davetti...
AYE bir tarafa 250 kişi bir tarafa ...iyigeceler...canı sağolsun şerefsizin..:queen:çüzzz...
Diğeri de senin işini görmek için resmi bir davetti...neyse...
Evet abi Tuğçe önceden yorar ben son noktayı koyarım :queen::queen:
Selçuğum apinden bişiler kap...OLCAN 138 apinin moturuna pindik...AYE apinin Nıtrsouna henüz pinemedik...çıkmadık candan ümt kesilmez...
abicim valla hatırlayamadım...ben genelde satarım...hatırlayamıyom...
ale: