[MT İstanbul] 8 Aralık 20.00 Tophane Buluşması

Vakkas iyi çocuktur ya severim keratayı :p
Tanıştığımız iyi oldu bana dio,
Haluk, bidaha buluşma olduğu zaman beni mutlaka çağır, ortam süperdi dio :)
Artık bundan sonra beraberiz :cat:

ne bitmez resimler yaa hala bitmedi yolla yolla allahtan fazla takılmadık yoksa resim çok olurda yaaw:p

kemal arkadaşın nie erkenden kaçtı beenmedimi bizi ortamdanmı sıkıldı :silent:
onudamı dövdün:):p

Ya şu mevzuyu bi detaylı bi şekilde anlatırmısınız :cyclopsan noldu :silent:

Hızlı sirkülasyon olmuş sanırım biz gelene kadar ekibin çoğu gelmiş gitmişti..
Yüksek sesli Blues ve alkol sonrası pamuk gibi yumuşamış geldiğim için sabahlayamadım , gece 02:00 civarı ayrıldım ortamdan..

Kalabalığın çekilmesiyle muhabbet fırsatı bulduğum, Hasan, Emin ve Deli Mavi ye teşekkürler.. Bi sonraki buluşmada gözlerimin arayacağı arkadaşlar oldular muhabbetleri harika..

GKN Motordan sonra arabadan da vazgeçmiş yürüyor olsa gerek çakı gibi olmuş :) Tanıyamadık bile adamı :mrgreen:

Tuğçe ve Pınar'a söyleyecek söz yok , harikasınız kızlar.. Çok sağolun ortam için.. :rendeer:

Şöyleki Hasan Tuğçeyi bırakmaya giderken bi taksi şoförü Hasana saldırdı hemde Hasan ve Tuğçe motor üstündeyken...

Arkadaşımızda hızır gibi uçan tekmeyle yetişti el attı pardon ayak attı duruma :queen::queen:

bi saattir okuyom bişey anlamadım resımlerı aldım
biri birirni dovmus kim kimi dövmüş taksici ne alaka
ben yıne resımlere bakıyım

:salut:

bi taksici arkadaş gereksiz bi çıkış yaptı kaya 34 ve ben Motorun üstündeyken sallandık:)
sonra bizim yiğit aslanlar salladı :cherry:
kısacası bu iyi güzel hoş değil aslında geçelim yani:)

Hızlı sirkülasyon olmuş sanırım biz gelene kadar ekibin çoğu gelmiş gitmişti..
Yüksek sesli Blues ve alkol sonrası pamuk gibi yumuşamış geldiğim için sabahlayamadım , gece 02:00 civarı ayrıldım ortamdan..

Kalabalığın çekilmesiyle muhabbet fırsatı bulduğum, Hasan, Emin ve Deli Mavi ye teşekkürler.. Bi sonraki buluşmada gözlerimin arayacağı arkadaşlar oldular muhabbetleri harika..

GKN Motordan sonra arabadan da vazgeçmiş yürüyor olsa gerek çakı gibi olmuş :) Tanıyamadık bile adamı :mrgreen:

Tuğçe ve Pınar'a söyleyecek söz yok , harikasınız kızlar.. Çok sağolun ortam için.. :rendeer:

Ne demek efendim vazifemiz :)

En çok sirkülasyonu siz sağladınız.. BB bi gitti bi geldi sonra herkes gitti dedik bi baktımki sen varsın.. Biraz sonra birileri gelir bi daha gidersiniz diye bekliyodum bende :queen:

Geldiğiniz için tekrar teşekkür ederim.. :wiinkk:

Şöyleki Hasan Tuğçeyi bırakmaya giderken bi taksi şoförü Hasana saldırdı hemde Hasan ve Tuğçe motor üstündeyken...

Arkadaşımızda hızır gibi uçan tekmeyle yetişti el attı pardon ayak attı duruma :queen::queen:

Helal.............. :queen: :queen: :queen:

tencere bey biz teşekür ederiz ... yalnız teflon nirde söliyeceklerim va ona:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar