***AŞİL***' Alıntı:gelmek ısdermım ama malesef kıbrısdayım muzo da bahsetı ama kusura bakmayın benım ucagım da yok kı ucarak geleyım ınşallah başka zaman tesekkurler davet ıcın :bounce:
ABİ BENİM UCAK SENİN UCAK NE FARK EDER GELCEKSEN GÖNDEREYİM UCAĞI, YANLIZ BU ARA İŞLER BOZUK YAKIT PROBLEMİ VAR ARANIZDA TOPLARSINIZ ARTIK YADA MOTORLARDAN CEKİN***AŞİL***' Alıntı:gelmek ısdermım ama malesef kıbrısdayım muzo da bahsetı ama kusura bakmayın benım ucagım da yok kı ucarak geleyım ınşallah başka zaman tesekkurler davet ıcın :bounce:
camadan' Alıntı:dostdark bende yeniyim bana da çay ısmarlarmısınız :queen:
camadan' Alıntı:bende sanırım o saatlerde orada olurum ya şu iskeleye giriş kaçta açılıyordu
ferni' Alıntı:aaa ama ben ben ya benale:
ben yepis yeniyim, en yeni üyeyim, tanışma topikini az once actım!![]()
demli şekersiz olsun:queen:
sizleri çok özledim attım kendimi bu sıcakta bi net cafe'ye oradan yazıyorum.şafak son 4 saat kardeşim,ayrıca bugün'ün 21 haziran'a yani yılın en uzun gününe denk gelmeside çok anlamlı bir tesadüftür:cat:Muzo' Alıntı:Oooo Abijim naber yaa, buldunmu sonunda kendine Internet:cat: :rendeer:
BRUCE' Alıntı:sizleri çok özledim attım kendimi bu sıcakta bi net cafe'ye oradan yazıyorum.şafak son 4 saat kardeşim,ayrıca bugün'ün 21 haziran'a yani yılın en uzun gününe denk gelmeside çok anlamlı bir tesadüftür:cat:
camadan' Alıntı:ferni kimse bize ısmalamazsa biz birbirimize ısmarliyalım bari yeni üyeler şerefine
***AŞİL***' Alıntı:yolla o zaman beklıyom yakıt sorun degıl alırız burda sell war:wiinkk:
ashes' Alıntı:en uzun gün bu vay vay gece olmayacak bu akşam![]()
***AŞİL***' Alıntı:neden kı nekadar uzun olucak bugun
yatmıycakmıyız hıc
getıreyım
super bır tadı var dımı