aşil sen neden gelmiyorsun dostum :silent:***AŞİL***' Alıntı:hade bol eglenceler :cat:
ALBATROS-FB' Alıntı:baksana soner tekneden vaz caydım ucakla gelicem ucağımı cekecek park varmı be yoksa onuda köprü girişine park edecez
camadan' Alıntı:soner abi benim arabayıda sizinkinlere zincirleyeyimde benimkinide çalmasınlar
![]()
BUNU NERDEN CALDIYSAN GİT YERİNE BIRAK AKŞAM POLİSLE FİLAN UĞRAŞTIRMA BİZİ BU BİZİ BOZAR ABİdostdark' Alıntı::cat: ok dostum uşak motor ve araba hepsini bağlarız
ama kafalar kıyak olupta çözemezsek karışmam haa:queen:
ALBATROS-FB' Alıntı:AŞİl HoŞ Geldİn Ben Sİtenİn Sosyetesİyİm Laİla Ya Tekneyle Gİdİyodum Buraya UÇaĞimla Gelcem Gelİrsen TaniŞiriz
ashes' Alıntı:way babam way way
nerdesin muzooooo elleri görelim![]()
oooohhhh ne güzel bizim çarşı'nın bestesini al siteye at,akşam alırım telif hakkımı karışmam ulen:queen:ashes' Alıntı:kola ile pepsi hayatta içilmez alkolik hareket engelenemezzz engellenemezzz ooooo ooooooo ooooooo hayda yıkılıyorrrrrrrrr
türbünlerrrrrr![]()
Muzo' Alıntı:Evet Burdayim , yaa Manyak cagri geliyor bugün,,,,bi türlü yazamiyorum....
Wayyy Babamm wayyyyt
BRUCE' Alıntı:oooohhhh ne güzel bizim çarşı'nın bestesini al siteye at,akşam alırım telif hakkımı karışmam ulen:queen:
BRUCE' Alıntı:oooohhhh ne güzel bizim çarşı'nın bestesini al siteye at,akşam alırım telif hakkımı karışmam ulen:queen: