[MT İstanbul] 21 Haziran 2006 / Galata Der Saadet.2

Arkadaşlar 21 haziran akşamı yine çoşuyoruz
Barış arkadaşımızın sahne aldığı Der Saadet adlı mekan galata köprüsü altında karaköy rıhtım tarafındaki ilk mekandır
Barış arkadaşımız saat:20.30 gibi çıkıyor ama bizler mümkün olduğu kadar erken gidiyoruz ki program başlamadan son gezimiz hakkında konuşalım ve yeni arkadaşlarda gelirse onlarlada tanışalım
Proğram belli kopucağız:queen:

Bu esnada mekanla konuşulup hertürlü indirim alınmıştır
mekanla yapılan pazarlık için muzo muzaffer arkadaşımıza çok teşekkürler:rendeer:
“ DerSaadet Nargile Cafe Bar “ Bize ye özgü Fiyat listesi

Sevgili Arkadaşlar,
Cumartesi günü ( 17.06.06 ) Galata Köprüsüne Der Saadet e uğradım ve Mekanın Yetkilileri Sayın Işık ve Ayhan Bey ile Fiyatlar Konusunda görüştüm. Kendilerine Teşekkür ederim cünkü bize cok Güzel Davrandılar.

Fiyatlara gelince, bunlar sadece MT üyelerine Özgüdür ve MT kartı yada T-Shirt ü gösterilmesi durumunda geçerli olacaktır ( Kartı olmayan Arkadsaşlar Admin Arkadaşımız “Skullhunter “ Erhan a Başvurup temin edebilirler ), Çarşamba günleri Buluşmamızda Karta gerek yok çünkü hep beraber olacağız zaten …..

Hafta içi diğer günlerde de tek Başınıza gitseniz bile % 15 İndirim uygulanacaktır ( Kart gösterilmesi durumunda )

Fix Fiyat Listesi de yaptık ama bunlar sadece Çarşamba Günü geçerli olacaktır diğer Günlerde olmayacaktır.

Arkadaşlar,
Fix Menü alacak olan Arkadaşlar Para larını Peşin Ödeyip Mekanın Kaşesi Kartvizite yada eline vurulacaktır, Mekan Yetkililerine Söz verdim, Fix Menü alıp da Limitsiz içki hakkı olanlar, LÜTFEN !! içecek alıp Diğer Arkadaşlara Kesinlikle vermeyecektir.

“ Fiyatlar değiştiğinde orantılı olarak Fiyatlara yansıyacaktır “

FİX MENÜ 1 :
Karışık Tabak ( Midye Köfte-Sigara Böreği-Paçanga Böreği-Patates Tava-Sosis) Limitsiz Cay ( B-R-Ş ) ve Meşrubat…
35 YTL

FİX MENÜ 2 :
Karışık Et Tabağı ( Külbastı-Pirzola-Köfte-Tavuk-Patates Tava ), Limitsiz Cay ( B-R-S ) Meşrubat…
40 YTL

FİX MENÜ 3 :
Limitsiz Cay ( B-R-Ş )+ Meşrubat, Patates Tava ve Çerez…
30 YTL

YEMEKLER....................................Normal Fiyat..............................................Bize

Sandövic Çesıtleri------------------------- 6----------------------------------------5
Tost--------------------------------------3----------------------------------------2
Hamburger--------------------------------5,5---------------------------------------4
Patates Tava-----------------------------4-----------------------------------------3
Tavuk Çöp Şiş----------------------------8-----------------------------------------7
Pacanga Böreği---------------------------7,5---------------------------------------6
Sigara Böreği -----------------------------5----------------------------------------4
Sosis Tabağı ------------------------7----------------------------------------6
Karışık Tabak------------------------------9----------------------------------------8
Midye Tava-------------------------------8----------------------------------------7
Midye Dolma ------------------------6----------------------------------------5
Kalamar Tava-----------------------------9,5---------------------------------------8
Izgara Köfte------------------------------8,5---------------------------------------7
Kuzu Pirzola------------------------------15---------------------------------------12
Kül Bastı---------------------------------15---------------------------------------12
Soyasoslu Tavuk -------------------------9----------------------------------------7
Köri Soslu Tavuk-------------------------10----------------------------------------8
Tavuk Şinitzel----------------------------8----------------------------------------7
Tavuk Izgara -----------------------8,5--------------------------------------7
Salata Çeşitleri
( Büyük Porsiyon )-----------------------8,5--------------------------------------7
Kahvaltı Tabağı--------------------------6----------------------------------------5
Omlet -------------------------------5----------------------------------------4
Fefücini--------------------------------10----------------------------------------8
Spagetti---------------------------------8----------------------------------------7

İCECEKLER Normal Fiyat Bize
Efes Fıçı 33 cl.------------------ 4-----------------------------------------3
Efes Fıçı 50 cl.------------------ 5-----------------------------------------4
Yeni Rakı Tek--------------------------- 5-----------------------------------------4
Efes Şişe 33 cl.----------------------- 5-----------------------------------------4
Efes Dark 33 cl.------------------- 5-----------------------------------------4
Miller------------------------------------6-----------------------------------------5
Becks ------------------------------ 5,5----------------------------------------5
Forsters--------------------------------- 6-----------------------------------------5
Gordon Cin----------------------------- 8,5----------------------------------------7
Smirnof Absolut Vodka-------------------9,5--------------------------------------- 8
JB Whisky------------------------------ 8,5----------------------------------------7
Jack Daniels---------------------------- 9,5--------------------------------------- 8
Tekila-Bacardi-Safari-------------------- 8,5---------------------------------------7
Malibu-Baileys---------------------------9,5----------------------------------------8
Enerji içeceği -----------------------7------------------------------------------5
Meşrubatlar---------------------------- -4------------------------------------------3
Soda-Ayran----------------------------- 3------------------------------------------2
Nescafe-------------------------------- 3,5-----------------------------------------3
Capucino-------------------------------- 4,5----------------------------------------4
Nomal Nargileler ( Aromalı )--------------- 8------------------------------------------7
Çerez------------------------------------3------------------------------------------2
Karışık Meyve----------------------------5------------------------------------------4
dışarıdaki boğaz manzaralı masalar bizim için rezervadir
10jg2.jpg
[/URL][/IMG]
23hz.jpg
[/URL][/IMG]
38jy2.jpg
[/URL][/IMG]
43en.jpg
[/URL][/IMG]
kroki2wa.jpg
[/URL][/IMG]

nazarlk19vt.jpg
[/URL][/IMG]
KEYİF ADAMLARI
Liste başlamıştır
01.dostdark
02.ashes
03.albatros_fb
04.muzo+1
05.ferni
06.vedat kaya
07.mrsandman
08.camadan+2
09.chomchok
10.civciv
11.khutuck
12.ccbbdd
13.jasmine
14.kırmızı+1
15.spyle
16.cuk_o
17.ledo
18.locco+88
19.not_fear+3
20.brubaker1
21.batuhan35
22.judas25+1
23.peril
24.enişteeee
25.vınvın
26.tmrbaykal
27.tweetys
28.equilibrium
29.shamyl
30.deamon
31.sametcakar
32.cenkmenderes
33.akalteke
34.savaşxxxl
35.frontier
36.intercom
37.noela
38.donniedarko
39.slwer
40.along+1
41.unforgetable
42.araltı
43.thunder79+1
44.hunluata
45.rahmi&halime
46.lespaul
47.leonleon
48.bruce
49.promethe76+1
50.aitho
51.saykem
52.cango
53.blacat
54.darkdiamond
55.ortopedist
56.gbylmz
57.kartal23
58.sahinhakan04
59.cembir
60.bıker_boyz
61.
62.
63.

Yaz baba benide yaz......Haydi elleri görelim...:mrgreen:

Olta getirin aktifite bol abi bezelyede ayıklarız, örgü öreriz,mantı acarız daha bi sürü şey aklıma gelmiyo siz wklwyin ekleyin:pale:

bende bende bende bende, ama vedatı ekemicem galba fırıldak da:pale: ekle dostum ikimizi:) -neyse gene erkenden kaldırır gotururum de rahat edersiniz ilerleyen saatlerde:p -

Biri dersaadet mi dedi? Yani bahreyn içmeye çağırıyosunuz öylemi? Ben buna hayır diyemem ki.. :queen: Yazın benide bir aksilik (haftaiçi iş güç)olmassa ordayımdır!!! :bounce:

Beni de yazın bari :bounce: Geçen sefer unuttunuz tabii :mrgreen:

bende gelmek istiyorruuuummm ama işten 20:30 a doğru ancak çıkarım anadolu yaksından kimler gidecek bereber gitsek diyorum

arkadaşlar çarşamba akşamı istediğimiz kadar resim çekilebiliriz
çünki bu süper resimleri sadece akşam gelen arkadaşlarla paylaşacağız
:queen: bu gece ordaaa gönlüm hovardaaa:queen:

Uğur( deamon) bekliyorum gel uzun zaman oldu en son sizin evi dağıtmıştık:)

jasmine' Alıntı:
bende gelmek istiyorruuuummm ama işten 20:30 a doğru ancak çıkarım anadolu yaksından kimler gidecek bereber gitsek diyorum

yasemin sakın kaçırma saat 01.00 a kadar köprü yıkılıyor
boğazın ö süper işikları altında akdeniz akşamları ve birçok şarkı:cat: :rendeer:

Ben anadolu yakasından geçicem lakin motorsuz gidicem (vapur sefası ohh püfür püfür)..::gleam::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi bakalım ne oluyor elleri görelim köprüyü yinemi havaya uçurucaz
vay babam vay vay

evettt peril kader neredesiniz yaa biz burada göbek atalım eğlenelim ana sizsiz olmuyor
çigdem al enişteyi gel sana anahtar vereceğiz:queen:

Ben de geliyorum tabii...

Geçen hafta tarihleri birbirine karıştırdığım için gelememiştim, bu hafta da yazlığa taşınma durumu vardı çarşamba günü ama Barış kardeşimi dinlemek için erteledim.

Büyük ihtimalle uzun süredir gözükmeyen bir arkadaşımız da benle beraber gelecek. İsim yazmiyim de süpriz olsun...

cuk_o' Alıntı:
yok baba ısrar etmeyin gelmicem ya
istersen gelme:p

bu arada rahmi abi yengeyide al gel sizsiz olmaz
ee akalteke abimizide bekliyoruz gecemizim yıldızı olarak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar