oyyy oyyy sucuk ekmek ve bi....çay ne güzel olurducamadan' Alıntı:barış evet ben onu özellikle istiyorum
bizde yokuz şimdi yanında sucuk ekmek yapardık sana
Muzo' Alıntı:Soner sen yaz Judas25 + 1 ( Yenge ) olarak, o gelir zaten....
:cat: :cat: işte bu yaaaPeril' Alıntı:yaz bakalım bensiz olur mu ayolllll:cherry:
nerde göbek atacaz bilelim konuşalım dimiii:queen:
dostdark' Alıntı:arkadaşlar bu mekana çarşambaları harici giderseniz(eş dost veya sevgilinizle)
MT T_Shirt veya MT yaka kartınızı gösterdiğinizde hesaptan %15 indirim yapıyorlar bilginize
çarşambaları ise özel fiyat ve menüler var
FİX MENÜ 1 :
Karışık Tabak ( Midye Köfte-Sigara Böreği-Paçanga Böreği-Patates Tava-Sosis) Limitsiz yerli çay ( B-R-Ş ) ve Meşrubat…
35 YTL
ya muzo bu adamlar bizim bir oturuşta kaç çat içtiğimizi biliyorlarmı:silent: :queen:Muzo' Alıntı:Limitsiz Menü alacak Arkadaslar LÜTFEN !!!, Cay ismarlayip diger Arkadaslara vermesinler, Mekan sahibine bu Hususta Söz verdim...:cat:![]()
camadan' Alıntı:ben limitsiz çay içemem bana dokunuyor sonra uykusuzluk falan yapıyor.
ben normal menüden indirim hakkımı kullanmak istiyorum
dostdark' Alıntı:ya muzo bu adamlar bizim bir oturuşta kaç çat içtiğimizi biliyorlarmı:silent: :queen:![]()
ashes' Alıntı:nerde intercom + yenge sonra tamer+ yenge bak aklıma geldikçe sorucam
eeeee hande listede ismini göremedim hemen bu arkadaşlarda yazdırsınlar![]()
e ben +88 dedim ya:queen:vınvın' Alıntı:geliyoruuuum :wiinkk:
camadan' Alıntı:Saol Muzo bana dün yolladın evde duruyor fiyatlar çok şık olmuş MT üyelerine yakışır yani
fena fırça yedim.:queen:locco' Alıntı:e ben +88 dedim ya:queen: