[MT İstanbul] 21 Haziran 2006 / Galata Der Saadet.2

Büyük ihtimalle ben de geliyorum, keyif adamlarının bir kısmıyla katharsisde tanısmıstım zaten ayıp olmasın simdi. lakin motorla mı gelsem karar veremedim henüz, anadoludan gidicek arkadaslar siz ne yapıcaksınız, bi konusalım

tmrbaykal' Alıntı:
herkeze selam arkadaşlar.
üç gündür yoktum.kusura bakmayın.cezalıydım.:pr:
ben zaten geliyorum ama adım yazılmamış hemen yazılsın lütfen..

::rantinp: HOOOOP AŞKIM DAHA BİR ÜÇ GÜN CEZAMI İSTİYOR CANIM...

DOSTDARK BENİDE EKLE...
TAMERİ BİLMEM AMA BEN ORDAYIM:)::foto::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
savaş (luxor ) vay biraderim sende iş çıkışı direk gelsen burdan eve gitsen nasıl olur :)

muzo canlar saolsun nevar kine önemli olan dostlarla birlikte olabilmek

ccbbdd' Alıntı:
Uğur( deamon) bekliyorum gel uzun zaman oldu en son sizin evi dağıtmıştık:)

sağol barışcım...madem özel çağırıldık gelmemek olmaz...21'inde ordayım...fotolar benden

ferni' Alıntı:
dostdark senin demek istediğini cok iyi anlıyorum, hatta silivride o kadar az kişi olamamıza en cok sevinenlerden biri bendim, ama arada bir butun MTyi kapsayan seyler de yapılacak, onun dısında keyifadamları toplantıları her zaman benim ilgimi daha cok cekecek, hatta katılamazsam kasıntı tutacak:cat: :rendeer:

ferni burada şunuda açıklamak isterim
bu toplantı bir gurup toplantısı değildir bütün MT arkadaşlarımız davetlidir
tek farkımız bu toplantıda efendi efendi veya hanım hanım oturulmuyor
KEYIF ADAMLARI olarak o mekanda ölesiye eğileniyoruz hatta bütün gittiğimiz yerleri yakıp yıkıyoruz:queen: :queen: :queen:
biz MT haşereler gurubuyuz isteyen herkez her gezi ve toplantımıza gelebilir:rendeer:

deamon' Alıntı:

Hah bu iyi oldu işte....

Hiç değilse usturublu foto çeker Uğur. Yoksa ya foto koyamayız ya da hepimiz çiziliriz diye korkuyordum :cherry:

dostdark' Alıntı:
bu toplantı bir gurup toplantısı değildir bütün MT arkadaşlarımız davetlidir
tek farkımız bu toplantıda efendi efendi veya hanım hanım oturulmuyor
KEYIF ADAMLARI olarak o mekanda ölesiye eğileniyoruz hatta bütün gittiğimiz yerleri yakıp yıkıyoruz
biz MT haşereler gurubuyuz isteyen herkez her gezi ve toplantımıza gelebilir

Ben MT kontenjanından katılıyorum :)

şamil' Alıntı:

geliyorum demek bu, değil mi ?

tweetys' Alıntı:
::rantinp: HOOOOP AŞKIM DAHA BİR ÜÇ GÜN CEZAMI İSTİYOR CANIM...

DOSTDARK BENİDE EKLE...
TAMERİ BİLMEM AMA BEN ORDAYIM:)::foto::

offf tamer abi yandın sen yandınnnnnnnnnnnnnn:pr: :pr:

yok zaten gelebileceklerini bence herkes zaten biliyor ama keyif adamları toplantıları normal sıradan toplantılar değil ben de onu demek istedim sadece, ama kalabalığın abrtı olmadığı zamanların da daha samimi olduğunu tekrarlamak isterim, cunku gercekten boyle:)

boyle haselere bence can kurban, bi dk ben de hasere oluyom bu durumda:p

Tweetys, yenge seni unutmamıştır baksana işi çok tmrbaysal 'ın baksana işten güçten fırsat bulup yalan yanlış yazmış :pale:

dostdark yani sen de unutmuşsun yazmayı yengeyi çok ayıp aaaa :bounce:

:queen: eşim karafatma bende karakadir :queen:

ledo' Alıntı:
Hah bu iyi oldu işte....

Hiç değilse usturublu foto çeker Uğur. Yoksa ya foto koyamayız ya da hepimiz çiziliriz diye korkuyordum :cherry:

Ben MT kontenjanından katılıyorum :)
levent abi merak etme en krall resimleri çekip hepsinide paylaşacağız
saman altı su yürütme olayı:queen: :queen: :queen:

camadan' Alıntı:
::dalga:: ::dalga:: ::dalga:: ::dalga:: ::biggrinn ::haapppy: ::haapppy: ::biggrinn ::biggrinn
işte bize bundan KEYİF ADAMLARI diyorlar

Son düzenleme:
Abi beni biliyorsunuz ben sosyeteyim öğle yerlere gelmem gelsemde ben bira icmem o halk ickisi ben viski icerim abi, yok neyle gelelim derseniz abi biz laila ya hep tekneyle giderdik burda teknemi bağlıyacak yer varsa gelirim yoksa gelmem tamamı o da ısrar ediyorsunuz diye gelirim bi dakka durur giderim CÜNKÜ BN KEYİF ADAMIYIM::sefereee

yahu nasıl bişii olduk biz? kapkara bir aile, bir sosyete, bir vip,bir fırıldak, bir fırıldak hocası hatalı üretim! her model var!:silent: kafam karıştı bu kadar ayrı alandan insan nasıl oluyoruz da boyle benzinsiz toptan alev alıyoruz? hahahaha:queen:

ALBATROS-FB' Alıntı:
Abi beni biliyorsunuz ben sosyeteyim öğle yerlere gelmem gelsemde ben bira icmem o halk ickisi ben viski icerim abi, yok neyle gelelim derseniz abi biz laila ya hep tekneyle giderdik burda teknemi bağlıyacak yer varsa gelirim yoksa gelmem tamamı o da ısrar ediyorsunuz diye gelirim bi dakka durur giderim CÜNKÜ BN KEYİF ADAMIYIM::sefereee
gel abicim ya bende helikopterle geleceğim iki muhabettin belini krarız:cat:

ALBATROS-FB reklam kokan cümleler bunlar senin gibi keyif adamlarını pistlerde görmek isteriz. rock'n roll yaparkene alırım anahratını :queen:

camadan' Alıntı:
Tweetys, yenge seni unutmamıştır baksana işi çok tmrbaysal 'ın baksana işten güçten fırsat bulup yalan yanlış yazmış :pale:

dostdark yani sen de unutmuşsun yazmayı yengeyi çok ayıp aaaa :bounce:

:) evet çok yoğun...daha öncesini bilemem ama artık garanti ZOR UNUTUR beni...::ranntign :
Kızlarımızı bakacak bir abla bulursam geleceğim ama ben gelmesemde tmrbaykal
garanti gelir.::melek02:

ferni' Alıntı:
yahu nasıl bişii olduk biz? kapkara bir aile, bir sosyete, bir vip,bir fırıldak, bir fırıldak hocası hatalı üretim! her model var!:silent: kafam karıştı bu kadar ayrı alandan insan nasıl oluyoruz da boyle benzinsiz toptan alev alıyoruz? hahahaha:queen:

ama bir ortak yönümüz var hepimiz biraz çatlağız:queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar