[MT İstanbul]19 Nisan C.tesi sahilde mangal nasıl olur buluşması

GKN

yanlız birinin emini uraya getirmesi gerekecek .. bunu unuttum ((((((((:) köprüden geçemezki bizim rossi :mrgreen:

bostancıya kadar da biri taşır ordan maltepeye kadar bisiklet yolundan gelir anca oyle lastik yakar ..

sen karıştırdın galiba valemino yeşilrossi de nbahsettim ben:p

bi izmirli eli değmeden olmaz o mangal :p
şimdi yelleyemezsiniz, duman altı olursunuz, toz is içinde kalırsınız falan
alın migrosdan çifte dövülmüş biftek (daha ince olsun diye) bol devirli yaklaşık 20-25 km sürülmüş motorların eksozlarına dizin, olduğu kadar artık :mrgreen:

afiyet olsun.

alın migrosdan çifte dövülmüş biftek (daha ince olsun diye) bol devirli yaklaşık 20-25 km sürülmüş motorların eksozlarına dizin, olduğu kadar artık :mrgreen:

afiyet olsun.

titanyum veya carbon egsozlu arkadaşlar ne yapacak acmı alıcaklar:p:p

GKN

afiyet olsun.

iide abi bizdeki egzozlar titanium :p

magal topiğinizin arasına reklam sıkıştırmış gibi olduysam kusura bakmayın
10 gün sonra ayvalık gezimiz var , şimdilik ordan da bi elin parmaklarının yarısını geçmeyecek kadar dostumuz geliyor, topiğe bi göz attıktan sonra programını ayarlayabilen herkesi bekliyoruz. :rendeer:

Eneee ağzının dediğini kulakların duyuyomu olm senin, kişi sayısında rekor kırdıracak bir açıklama seninki. :mrgreen:

çaktırma hemen katılım fazla olsun:queen:

gülcellllllllllllllllllllllll

sen istburak'ın yanında fazla takılmaya başladın galiba. rolo bonö oro gibi oldu gülcelllllll:queen::queen:

haydı kızlar mangala ((((((:) rolo benö aro

bigün fena ariicam seni ama :queen: sahilde anons yaparsın artık haydi kızlar mangala die

bende 10 misafir getiricem ama rolanınkiler gibi değil, 10 tane aç adam getiricem gelirken :p (misafir sayısını aslında 100 yazmıştım ama 10 çıktı hadi gene iyisiniz:mrgreen:)

bende 22 diye sallamıştım otomatikman 10 yazdı. modlar bu duruma bi el atsın ben şimdi 22 tane rus getiremicekmiyim:queen:

mangalın yanında da tekirdağ ne gider haa :queen:

hayırdır abi tekirdağamı gidiosun:queen:

Len orda mangal yapılırmı :mrgreen: Bide Rakı sofrası kurmayı planlayanlar var :queen:

Amirim, Suadiye Plajında donla denize giren grubu tespit ettik.. :mrgreen:

donla deil şalvarla:queen:

banada;
kömür almayın 3 takım lastik yakıcam, ordan çıkan ateşle mangal işini görürüz dedi:cherry:

Faraşta getirmeyin dedi egzostan yellıycekmiş mangalı:queen:

tabi cnm hatta emin bana dediki et ve sucukta getirmeyin kendimi pişircem dedi. insan eti pek lezzetliymiş bi gazetede okumuş:queen::queen: çok vefakar bi çocuk bu emin yaa

millet şevkini kaybetmiş sanki
tpiclerde artık goygoy olmuyo :)
nerelerdesiniz mt nin gazcı timi :)

len at hırsızı rolomusun rolamısın neysen :):):):) uğraşma benle bak fatihtesin zaten karışmam yerim seni onagöre haaaa :):):):):)):

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ohoooooooooo mangalaa geeeeeeeeeeeeell babam süper yaa hemde maltepede kesinlikle ordayıııımm=)):p

Muharrem onu bunu bırakta şimdi mangalımı senmi alevlendiriyosun son karar bu mu yani.

erhan abi dedi bulent kopruden gecicek o motorla sen mangalmı yapamıcan die bnde kabul ettim:p:queen::queen::queen:

saka bi kenara ben indim baktım sahile eger tutusturmayı basarırsak yellemeye kesinlikle gerek yok abi bu ruzgarda:p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar