[MT İstanbul]19 Nisan C.tesi sahilde mangal nasıl olur buluşması

olduuuu canım sen üzülmee biz senin evden magalıda alırız yaaa sen zahmet etme bizler misafir sizler ev sahibi busafer valla deli etmeyin minder çürütürüzzzzzz haaaa:p

Bencede crazyyusufu seçelim geçenlerdeki mangal hünerlerini duymuştuk. :cat:

Olm bu arada +10 misafir ne oluyo yaw. Sen bizimle eğlenirmisin.::winkwink ::xs06::

rus ablaları getircem size hadi bi kıyak yapim dedim:queen:

Mangalı kim yakıyor daha belli değil, birbirimizi mi yiyeceğiz? :mrgreen:
Benim adayım mehereremekepenere
eat-drink-smiley-542.gif

abi harbiden koptum yaa:queen::queen::queen:

Alp_Tunay tarafından ilk önce yazılı, sonra mangal başında sınava tabi tutuluyorsun, geçersen ehliyetini alabilirsin. Ehliyetsiz mangal başına geçmek çok tehlikeli, kendini düşünmüyorsan o mangaldan yemek yiyecek insanları düşün. Malesef ülkemizde mangal kültürü yavaş yavaş gelişiyor Cem. :cherry:

arkadaşlar sevgili adminimizide kendimize benzetmeye başladık forumda bi ağırlık kalmadı. facebookta bizim gruba üye olan herkes bozuyo kendini :queen::queen:

araba nerde
müşteride ..
para nerde..
yarın vericek...
araba nerde?
müşteride..
para nerde
yarın şey edicek...:queen::queen::queen::queen:

oğlum ben zaten çalıyorum:queen:

Bu sahne süperdi yaa :mrgreen:
Saol hatırlattığın için :)

ayıpsın kanki ((:)

zaten bu efdrine gıcıgım .. :queen::queen: soylede gelirken tavla getirsin çimenlerde bi ifadesini alıver

nerdemi taşıyacak tavlayı ???????

hehehehhe tabiki koldugunun altında .. korkma düşmez motordan alışık zaten koltuk altı tavlasına :queen::queen::queen:

arkadaşlar sevgili adminimizide kendimize benzetmeye başladık forumda bi ağırlık kalmadı. facebookta bizim gruba üye olan herkes bozuyo kendini :queen::queen:

hay senin dilini eşşek arısı ısırsın :queen::queen::queen:
grubun women ı (((((((((((((:)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende balkondan mangalın yanış esnasında yaşadıklarını seyreder, yandıktan sonra maltepe zabıtaya ihbar geçerim.

Göztepe e5 te ki refüj daha mantıklı değilmiydi? hem tamirhane dolaylarında roka felanda yetişiyor sanırım, otlayan keçiye rastgeldim bi sefer..

Senin ne işin vardı orda? :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
etlerden ,tavuklardan,sucuklardan gelemeyenlerede ayırın resim olarak, ekmeğimizi bandıra bandıra yeriz artık seyrederken:queen::p:pr:

Sana göre bi yemek çeşiti henüz keşfedilmedi.. Biz bize göre yapıcaz hem :p

İyi ya ne guzel sız o gun kesfedersınız :queen::queen: Tarıhte ılk kekoya yemek kesfedılcek... :queen:

nede olsa çimlerdeyiz, et yemeyen otlar:queen:

Abı ben otcul olsaydım bu kadar canavar olurmuydum hıcc :queen::queen::queen:

Mangalı kim yakıyor daha belli değil, birbirimizi mi yiyeceğiz? :mrgreen:
Benim adayım mehereremekepenere
eat-drink-smiley-542.gif

erhan abı bırbırımızı yersek orda katlıom cıkar :queen: İsin ucunda ben varsam kımse sag cıkamaz :queen::queen::queen: Yemekmı hanı nerde :queen:

bende 10 misafir getiricem ama rolanınkiler gibi değil, 10 tane aç adam getiricem gelirken :p (misafir sayısını aslında 100 yazmıştım ama 10 çıktı hadi gene iyisiniz:mrgreen:)

Super Moderator
hahahahhahahaha:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
koptum yaaa

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mangalın yanında da tekirdağ ne gider haa :queen:

hanedan12 photoshop çalışması gerçekten çok güzel olmuş :mrgreen: sayende bahsi geçen limanıda görmüş olduk :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar