[MT İstanbul]19 Nisan C.tesi sahilde mangal nasıl olur buluşması

Len orda mangal yapılırmı :mrgreen: Bide Rakı sofrası kurmayı planlayanlar var :queen:

Amirim, Suadiye Plajında donla denize giren grubu tespit ettik.. :mrgreen:

Bahsi geçen liman herhalde burası :)
89812796tr0.jpg

bizim evede bi havuz bidee eeeee birinci köorüyü birleştir karşıya gitmesi kolay olsun .. ha bide elin değmişken mahmutbey gişelerinide garaj çıkışı yap yorma beni :queen::queen::queen:

bizim ekip olayı bitirmiş ya :bounce::bounce::mrgreen:

bizim evede bi havuz bidee eeeee birinci köorüyü birleştir karşıya gitmesi kolay olsun .. ha bide elin değmişken mahmutbey gişelerinide garaj çıkışı yap yorma beni :queen::queen::queen:

bizim ekip olayı bitirmiş ya :bounce::bounce::mrgreen:

Birleştirmeye uğraştırma şimdi jesse aaa zorluyorsun sende ... :)
En iyisi sizin evi oraya taşıyalım :)

Başlığı görmeme rağmen yazmamıştımki acaba bi katakulli yapıp işi asabilirmiyim diye fırsat aradım fekat bulamadım:cherry:.21:00'de işten çıkacağım için sizlere katılmam imkansız görünüyor.Şu ligler bi tatile girsin dibinizden ayrılmıycam:mrgreen:.

Başlığı görmeme rağmen yazmamıştımki acaba bi katakulli yapıp işi asabilirmiyim diye fırsat aradım fekat bulamadım:cherry:.21:00'de işten çıkacağım için sizlere katılmam imkansız görünüyor.Şu ligler bi tatile girsin dibinizden ayrılmıycam:mrgreen:.

Abi zaten mangalın hazır olması ve pişmesi 21:00 i bulur :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
resmini çekicez barış abi buraya koyarız ekmek banarsınız :mrgreen::queen::queen:

Hangi birimiz banıcaz cnm kardeşim izdiham olur wallahi :queen:
Gelemiyoruz diye böyle de olmaz ki aaa cık cık cık :p

Resim için kavgaya gerek yok:pr: bende bol bol resim çekerim gelmiyenlerede yeter:queen:

ya bu sahilde deli gibi rüzgar esiyo inş cumartesiye kadar yaz gelir:queen::queen:

mangal öncesi stunt yapacak olan emin kardeşimiz şimdiden cbf in deposunu çekiçle ezmiş arka kuyruga demir kaynatmış deker yapacakmış şimdidenn duyrulur

GKN

mangal öncesi stunt yapacak olan emin kardeşimiz şimdiden cbf in deposunu çekiçle ezmiş arka kuyruga demir kaynatmış deker yapacakmış şimdidenn duyrulur

banada;
kömür almayın 3 takım lastik yakıcam, ordan çıkan ateşle mangal işini görürüz dedi:cherry:

yanlız birinin emini uraya getirmesi gerekecek .. bunu unuttum ((((((((:) köprüden geçemezki bizim rossi :mrgreen:

bostancıya kadar da biri taşır ordan maltepeye kadar bisiklet yolundan gelir anca oyle lastik yakar ..

yanlız birinin emini uraya getirmesi gerekecek .. bunu unuttum ((((((((:) köprüden geçemezki bizim rossi :mrgreen:

bostancıya kadar da biri taşır ordan maltepeye kadar bisiklet yolundan gelir anca oyle lastik yakar ..

kuzen feribota atıver sen onu bz butaraftan alırız:p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar