[MT İstanbul] 10 Haziran Dostdark Gezisi

Cumartesi yağmurlu olursa

• ben şeker gibi eririm gelemem

Oy: 25 44.6%
  • yağmur kar vız gelir mutlaka geliyorum

Oy: 31 55.4%

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
fragrance_chaplin' Alıntı:
işte bazı mt üyeleri 200 km yol teper bazıları da bir ev partisi yüzünden bu yazın en keyifli gezisini satar...ne diyelim.seçim meselesi...:cyclopsan

hoopp bi dakika yanlış anlaşılmayalım:)))

Benim mesleğim DJ lik olduğu için bir ev partisinde müzik yapmam gerekiyor. yoksa ne işim var eve kapanıp bu geziyi kaçırıcam. Aman diyim ateşe atma beni:)

Merabayın, MT milletinin insanları. Rakılar alındı. Bir tanesi denendi test edildi ve onaylandı, bunların içinde rakı yok, şerbet var şerbet.

mkmemory' Alıntı:
Merabayın, MT milletinin insanları. Rakılar alındı. Bir tanesi denendi test edildi ve onaylandı, bunların içinde rakı yok, şerbet var şerbet.

:queen: :queen: varya o şerbetler için kar yağsa yürüyerek gelirim:queen: :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi bakalım istanbul elleri görelim kıskananlar çatlasın diyelim :)

bence bu yagmur olayına fazla takılmayın öyle yada böyle gidilecek siz eglenceden bahsedin

Cumartesi çalışan arkadaşlar kimler.Ben14:30 da çıkıcam iş yerinden.Benim gibi çalışan arkadaşlar varsa ortak bi noktada buluşup gidelim.Ne dersiniz.

judas25' Alıntı:
Cumartesi çalışan arkadaşlar kimler.Ben14:30 da çıkıcam iş yerinden.Benim gibi çalışan arkadaşlar varsa ortak bi noktada buluşup gidelim.Ne dersiniz.

Bende sonradan gelcem ama 17:00 den sonra olacak yoksa beraber giderdik.....

Hadi eller havaya yok mu baska gelen hiii???

Armut dalda kız balkonda Sallanır way way........

özür...

promethe76' Alıntı:
hoopp bi dakika yanlış anlaşılmayalım:)))

Benim mesleğim DJ lik olduğu için bir ev partisinde müzik yapmam gerekiyor. yoksa ne işim var eve kapanıp bu geziyi kaçırıcam. Aman diyim ateşe atma beni:)

tamam canım kızma özür dilerim...ne bileyim ben senin dj olduğunu :)

brubaker1' Alıntı:
bence bu yagmur olayına fazla takılmayın öyle yada böyle gidilecek siz eglenceden bahsedin

evvvet arkadaşlar yağmur yağmazsa kuru yağarsa ıslak olarak kampa gidiyoruz
gitar va dalga sesleri arasında tanışıp şarkılar türküler söylüyoruz ve şerefeeeee::cheeeeer ::cheeeeer ::shake2:: ::shake2:: ::friends: ::friends: ::sefereee ::sefereee :flower: :flower: ::biggrinn ::haapppy: ::blusssh: ::friends: ::shake2:: ::comico:: ::comico:: ::shutup:: ::cheeeeer ::cheeeeer ::sefereee ::sefereee

fly

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben size ateş yakarım boşverin mangalı:cherry:

dostdark' Alıntı:
:queen: :queen: varya o şerbetler için kar yağsa yürüyerek gelirim:queen: :rendeer:

ben seni yürütmem kar yağarsa takarım kar lastiklerimi arabama alırım zincirleri gideriz. :cherry: :cat:

ben gelemicem:salut:
listeden düşüverin bi zahmet:pale:
haftaya 4 tane finalim var ve bunlar da üst üste olduğu için çalışmam gerekiyor haliyle.
başka bir zaman inşallah. size iyi eğlenceler:rendeer:

evet arkadaşlar ben valla gidiyorum ashes,bruce,alkolsüz şöför gelen gelir gelmeyen çok şey kaçırır soner sen tek olsanda hiç kimse olmasada ben ordayım sabaha kadarda masadayım atlan deve degil ya perpadan 80 km gebzeden 200 km tekirdagdan gelirken sağda ist. gelirken solda samiz çok semiz :)

lespaul_84' Alıntı:
ben gelemicem:salut:
listeden düşüverin bi zahmet:pale:
haftaya 4 tane finalim var ve bunlar da üst üste olduğu için çalışmam gerekiyor haliyle.
başka bir zaman inşallah. size iyi eğlenceler:rendeer:

sınavı olan çok çalışması gereken arkadaş cumartesi toplantı düzenlemez
mutlu kal:rendeer:

Bu arada cumartesi akşama kadar çalışacak arkadaşlar tamer arkadaşımız akşan 9-10 gibi yenibosnadan arabayla gelecek boş yeride var bilginize

ya abi biz gidiyoz yağmur diil şey yağsa neydi onun adı herneyse işte ben gitcem soner abi sen gelmesende gitcem ben (motor yolda bırakmas inşallah)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar